of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok gebied, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Plaza Hotel Hong Kong - Badkamer Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Plaza Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Zwembad Royal Plaza Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Royal Plaza Hotel Hong Kong - Balzaal Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurant
Ligging: Mongkok gebied Aantal kamers: 699
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 7125 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,4
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (7125)
Hermann J. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 23 juli 2013
prima kamer, lobby en zwembad in de verbouwing

double double is ideaal voor gezinnen met kinderen
6,3
Het verblijf in het Royal was prima. De kamer heeft 2 queensize bedden en is daarmee ideaal voor gezinnen met 2 jonge kinderen. De ligging is strategisch tussen Lantau en Hong Kong island, maar de metro is toch een flink stuk lopen, al kan dit wel volledig opverdekt. De lobby en het zwembad werden verbouwd tijdens ons verblijf waardoor de rest van het hotel er wat armoedig uitzag.
Hong K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 mei 2013
tegenvallen wegens verbouwing

grote kamer
6,7
Erik D. Zakelijke reizigers Netherlands, 22 oktober 2012
Zakelijk net hotel

Goede prijs kwaliteits verhouding
8,7
Goed personeel, schoon, goed ontbijt, gezellige bar met uitzicht over de stad
Hotel kenmerken tip: Zwembad en fitness ook voor changing room te gebruiken met douche
Marco G. Zakelijke reizigers Netherlands, 26 mei 2012
Bij inchecken kregen wij complementair oordoppen

Hotel staat in Hong Kong
4,7
hotel was in verbouwing, en ze hadden ons op de bovenste verdieping gezet. Bij het inchecken kregen wij oordoppen vanwege de verbouwing, Herrie en stank, geen aanrader. Verbouwing is pas volgend jaar klaar. Zou dan pas gaan
Wai J. (Echt)paren Netherlands, 4 april 2012
Mooie hotel , super locatie, en staff zeer goed

Meteen aan de mall en gelijk ook de metro halte
10
Door de verbouwing was het even zoeken geweest naar de ingang. Normaal heb je een ingang van t hotel in de mall. Maar er waren overal pijltjes , dus kon het wel vinden. Er is verbouwing t/m volgend jaar. Wie wilt uitslapen raad ik niet aan. Wij waren ochtends al op stap en avonds pas terug. Heb vrij weinig gemerkt van de verbouwing gelukkig! Locatie is top. Zeker een aanrader!
Restaurant tip: schijnt een sushi bar in de mall te zitten, na 22.00 avonds is alles half prijs! veel locale mensen gaan dan daar al staan wachten, ik wou het proberen, helaas hoorde ik het pas toen ik weg was.
Ursula H. Individuele reizigers 6 januari 2012
goed hotel met goede service,ruim kamer

hotel heeft een goede accomodatie en zirt in een goede locatie
9,3
een vijf sterren hotel met een vijf sterren service, personeel waren vriendelijk en behulpzaam. hotel heeft een goeie zwembad en sauna. hotel zit aan een winkel centrum en dat is gunstig voor de "shopping".
Richard O. Individuele reizigers Netherlands, 27 juli 2011
service was slecht

dichtblij plaza
5
Had meer service verwacht, kamer was wel ruim.. Irritant was dat er in de avond altijd iemand bij de lift staat en vraag in welk kamer je logeert. Ligging van hotel is wel goed te bereiken. De plaza naast de hotel is wel een pluspunt, alles ligt in handbereik.
Uitgaansleven tip: LKF district
Eline V. Individuele reizigers Netherlands, 16 februari 2011
Prachtig en klantgericht hotel

Prettige, ruime kamer, goed georganiseerde balie, prima personeel
9,3
Op de kamer vind je rust en ruimte, via het hotel is er een ingang naar een luxueuze mall met winkels en restaurants. Wil je in het hotel eten, dan kan dat natuurlijk ook in hun eigen restaurant. Er is veel aandacht besteed aan security: alleen met je kamersleutel kan je de lift bedienen, zonder sleutel word je niet naar boven gebracht. Soms is er een security-check en vraagt een officer van het hotel naar je legitimatie en je kamernummer.
Frederik M. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 29 december 2010
Hectisch -massa Hotel

mooi uiterlijk, ligt aan shopping mall, plezierige medewerkers en engels gesproken
5,3
Hectisch, elke dag opnieuw. Massa hotel met plezierig personeel. Vergane glorie, kamers niet geupdated aan 2010 stand.
Ronald Z. Zakelijke reizigers Netherlands, 30 oktober 2010
Druk hotel boven op een rots

cebtrale ligging veel shoppingcentra vlakbij
6,7
Veel gedoe gehad met de deurkaarten die elke keer weigerden Hotel lijkt soms een fort overal bewaking en overal inloggen bij de lift bij de deur naar het ontbijt Kamers redelijk gehoorig meerder keren de buurman zijn vriendin horen verwennen.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Plaza Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Plaza Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Plaza Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Plaza Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Plaza Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Plaza Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Plaza Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BadkamerRoyal Plaza Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Plaza Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Hotel exterieurRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Plaza Hotel Hong Kong - ZwembadRoyal Plaza Hotel Hong Kong - FitnessruimteRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Bar/LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Bar/LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Bar/LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - VergaderruimteRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BalzaalRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurant


AS-AGWEB-3B08