arrow-up-icon Verdien punten binnen uw premiepunten programma!
Terug naar hotelinformatie

2015
Geweldig 8,4
op basis van 12724 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 12724 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,8
  • Faciliteiten 8,7
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,5

Frederik M.
Nederland
01 januari 2011
Hectisch -massa Hotel
mooi uiterlijk, ligt aan shopping mall, plezierige medewerkers en engels gesproken
hectisch - vergane glorie
Hectisch, elke dag opnieuw. Massa hotel met plezierig personeel. Vergane glorie, kamers niet geupdated aan 2010 stand.

Ronald Z.
Nederland
02 november 2010
Druk hotel boven op een rots
cebtrale ligging veel shoppingcentra vlakbij
Veel gedoe gehad met de deurkaarten die elke keer weigerden Hotel lijkt soms een fort overal bewaking en overal inloggen bij de lift bij de deur naar het ontbijt Kamers redelijk gehoorig meerder keren de buurman zijn vriendin horen verwennen.

Johannes M.
Nederland
29 oktober 2010
Hotel ligt naast/in een winkelcentrum, winkelen ok
Heb geen voordeel kunnen ontdekken. Voor winkelen prima hote.
kamer slecht onderhouden. schimmel badkamer gaten in handdoeken lekken in plafond. Hebben foto's
Gaten in handdoeken. Vies en smerig bad randen afkitten. Hoeken badkamer schimmel. Plafond vies nat kapot. Hebben van alles en foto. Willen U deze graag toesturen.

Sebastiaan W.
Nederland
09 juni 2010
zeer mooi hotel
- gratis shuttle bus - ruime kamer - gratis krant - shopping mall
- eten aan de dure kant
zeer mooi hotel, zeer gunstig gelegen in Kowloon vlakbij de vogeltjes markt en de bloemen markt, handig is ook het winkel centrum dat vanuit het hotel toegangkelijk is. De kamers zijn erg ruim met burueau en al en gratis krant. En erg schoon allemaal. Ook de fitnessruimte en zwembad zijn mooi, we kunnen weinig minpunten bedenken eigenlijk!

CHING M.
Nederland
17 maart 2010
Hotel locatie is prima!
Locatie van hotel is prima; Elke dag een flesje mineraalwater op kamer; kamer was netjes en Gratis shuttle bus van airport naar hotel informeren bij toeristen bureau bij aankomst HK
geen gratis shuttlebus van hotel naar airport HKG 150,- pp
Voor het gebruiken van hun internet vragen zij HKD 40,- en het uitprinten van onze boardingpasses moesten wij HKG 8,- per pagina betalen.

Marco C.
Nederland
17 juni 2009
goed hotel
goede service, netjes, fijn zwembad en fitnessruimte
geen

VERA S.
Indonesië
23 juli 2016
Good hotel, concierge staff can be more friendly
I was staying there for 3 nights then went to Shenzen and back again for 2 nights. The last 2 nights hotel gave a room with bath tub and separate shower, which was very good. I don't know why they didn't give me in the first 3 nights. Anyway, it's a good a hotel to stay. Nothing really to complain.

Tony T.
Maleisië
22 juli 2016
very good
is very good for walking distance to famous street at HK!

VERA S.
Indonesië
22 juli 2016
Superb... :-)
Nice hotel, good room. Sure we'll back again.:-)

William F.
Maleisië
22 juli 2016
Recommended Hotel
I got a free upgrade to Twin room. Friendly staff and room is clean. Hotel worth its rating and nice location,