Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Royal View Hotel

353 Castle Peak Road, Ting Kau, Tsuen Wan, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 5388 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
6,3
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (5388)
Sorteer op:
Margriet S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 22 december 2015
Prima hotel met busje naar metro

Mooie ligging, mrt z'n vieren op kamer
7,7
Het was maar voor een nacht en dat was prima! Voor een echte citytrip zou ik hotel in kowloon nemen
Jeffrey V. Individuele reizigers Netherlands, 9 juni 2015
Heel lang wachten op kamer

Room, shuttleservice, location
6,7
mijn verblijf was goed. De kamers zijn schoon, het hotel heeft een goeie ligging en de shuttleservice is goed. Het enige wat een nadeel aan de shuttleservice is, is dat hij naar mijn idee nog wel wat eerder en vooral ook later mag rijden. Vooral ook op zondag. Wat betreft het hotel. Ik heb van te voren (voordat ik boekte) telefonisch contact gehad met het hotel. Ik zou namelijk al om 8:00 's morgena arriveren. En ik wilde dan meteen mijn kamer in aangezien ik dan een reis van 30 uur had gehad. De vriendelijke meneer aan de telefoon zei dat dit absoluut geen probleem was. Eenmaal aangekomen in het hotel was dit wel een probleem en moest ik van 8:00 tot 12:30 op mijn kamer wachten in de lobby!!! Dit was een hele slechte service. Als ik dit had geweten, had ik niet geboekt
Dirk H. Groepen Netherlands, 29 december 2012
Leuk hotel alleen wel 30 minuten van centrum

24 uur gym is beschikbaar
6,7
Dichtbij disneyland vandaar de keuze. Schone kamers en 24 uur gym. Uitstekend uitzicht over hong kong. Ontbijt beperkt en prijzig kan beter ergens anders goedkoop en beter ontbijt nemen.
Sita R. (Echt)paren Netherlands, 30 april 2010
goed hotel

grote kamer. In verhouding tot de meeste hotelkamers in Hong Kong. Netjes ingericht. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant dus daar kunnen we niets over schrijven. Hotel heeft voor gasten met eigen laptop gratis internet op de kamer.
5,7
Marcel F. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 23 mei 2016
Great stay!!
6
Free upgrade to ocean view room with great honesty drom housekeeping staff especially ms tse, lat mut. Thank you so much 😊
Francis T. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 21 mei 2016
time limit on facilities usage
3
When we came back late and need to use the computer in the computer room. We were told that we have to leave as they are closing the room. Same goes for the pool, sauna and steam room.
Siu M. (Echt)paren United Kingdom, 21 mei 2016
All are great except...
4,7
All are great as usual. Just slightly disappointed on the cleanliness this time
Siu M. (Echt)paren United Kingdom, 20 mei 2016
Excellent Staff
5
Excellent staff service despite my request in room changing due to some TV technical problem
Wing H. Zakelijke reizigers Hong Kong, 19 mei 2016
Goid
5,7
No
David S. (Echt)paren United States of America, 19 mei 2016
Pretty decent hotel for the money. A little far fr
5
They give you a local phone and guide device in the room. It was pretty useful
1 - 4 van 4 beoordelingen
Royal View Hotel Hong KongRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - SuiteRoyal View Hotel Hong Kong - SuiteRoyal View Hotel Hong Kong - SuiteRoyal View Hotel Hong Kong - SuiteRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - EntreeRoyal View Hotel Hong Kong - LobbyRoyal View Hotel Hong Kong - KinderclubRoyal View Hotel Hong Kong - ZwembadRoyal View Hotel Hong Kong - Hotel interieurRoyal View Hotel Hong Kong - StrandRoyal View Hotel Hong Kong - ZwembadRoyal View Hotel Hong Kong - VergaderruimteRoyal View Hotel Hong Kong - UitzichtRoyal View Hotel Hong Kong - LobbyRoyal View Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal View Hotel Hong Kong - OmgevingRoyal View Hotel Hong Kong - TuinRoyal View Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal View Hotel Hong Kong - ZwembadRoyal View Hotel Hong Kong - OmgevingRoyal View Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenRoyal View Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal View Hotel Hong Kong - SpaRoyal View Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal View Hotel Hong Kong - EntreeRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - Hotel interieurRoyal View Hotel Hong Kong - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B06