Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Royal View Hotel

353 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Royal View Hotel Hong Kong - Suite Royal View Hotel Hong Kong - Suite Royal View Hotel Hong Kong - Suite Royal View Hotel Hong Kong - Suite Royal View Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal View Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal View Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal View Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal View Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal View Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal View Hotel Hong Kong - Entree Royal View Hotel Hong Kong - Lobby Royal View Hotel Hong Kong - Kinderclub Royal View Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Royal View Hotel Hong Kong - Zwembad Royal View Hotel Hong Kong - Hotel interieur
Royal View Hotel Hong Kong - Strand Royal View Hotel Hong Kong - Zwembad Royal View Hotel Hong Kong - Uitzicht Royal View Hotel Hong Kong - Lobby Royal View Hotel Hong Kong - Omgeving Royal View Hotel Hong Kong - Strand Royal View Hotel Hong Kong - Tuin Royal View Hotel Hong Kong - Zwembad Royal View Hotel Hong Kong - Omgeving Royal View Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Royal View Hotel Hong Kong - Spa Royal View Hotel Hong Kong - Lobby
Gebied: Tsuen Wan Aantal kamers: 688
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
6,3
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (4314)
Sorteer op:
Jeffrey V. Individuele reizigers Netherlands, 9 juni 2015
Heel lang wachten op kamer

Room, shuttleservice, location
6,7
mijn verblijf was goed. De kamers zijn schoon, het hotel heeft een goeie ligging en de shuttleservice is goed. Het enige wat een nadeel aan de shuttleservice is, is dat hij naar mijn idee nog wel wat eerder en vooral ook later mag rijden. Vooral ook op zondag. Wat betreft het hotel. Ik heb van te voren (voordat ik boekte) telefonisch contact gehad met het hotel. Ik zou namelijk al om 8:00 's morgena arriveren. En ik wilde dan meteen mijn kamer in aangezien ik dan een reis van 30 uur had gehad. De vriendelijke meneer aan de telefoon zei dat dit absoluut geen probleem was. Eenmaal aangekomen in het hotel was dit wel een probleem en moest ik van 8:00 tot 12:30 op mijn kamer wachten in de lobby!!! Dit was een hele slechte service. Als ik dit had geweten, had ik niet geboekt
Rapporteer deze beoordeling
Dirk H. Groepen Netherlands, 29 december 2012
Leuk hotel alleen wel 30 minuten van centrum

24 uur gym is beschikbaar
6,7
Dichtbij disneyland vandaar de keuze. Schone kamers en 24 uur gym. Uitstekend uitzicht over hong kong. Ontbijt beperkt en prijzig kan beter ergens anders goedkoop en beter ontbijt nemen.
Rapporteer deze beoordeling
Sita R. (Echt)paren Netherlands, 30 april 2010
goed hotel

grote kamer. In verhouding tot de meeste hotelkamers in Hong Kong. Netjes ingericht. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant dus daar kunnen we niets over schrijven. Hotel heeft voor gasten met eigen laptop gratis internet op de kamer.
5,7
Rapporteer deze beoordeling
Ka M. Individuele reizigers Hong Kong, 1 augustus 2015
Good Ocean View Hotel

Nice Ocean View Room , clean enough Room n good dinner buffet
5,7
If more time permit staying hotel enjoying quiet n ocean view , that will become perfect
Rapporteer deze beoordeling
Budi R. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 31 juli 2015
Good stay at Royal View Hotel

Room, view,
8
Our stay was good... Love the room and the kids' facilities.
Rapporteer deze beoordeling
Wing Y. Gezinnen met oudere kinderen Hong Kong, 26 juli 2015
Pleasant stay

Sea view, Clean room and nice staff
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Marina N. Zakelijke reizigers Singapore, 23 juli 2015
will further stay in this hotel

staff service, value for money, quietness
3,3
Rapporteer deze beoordeling
Astrid O. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 22 juli 2015
Great view.. Value for money

View, room is spacious, staff very helpful
8
Great..got out room upgraded to a family room which was really spacious and comfy for us with young children
Rapporteer deze beoordeling
Cham K. (Echt)paren Hong Kong, 19 juli 2015
Comfort holiday and good celebration

Seaview, staff performance, environment
8,3
A warm welcome from staff in reception and carpark. I have booked for an overnight car park service inside hotel and the allocated parking space was very nice and convenience. Unfortunately, i can not use the swimming pool serivce because it was booked for prviate function. Perhaps, this message can be shown inadvance (especially in summer season)
Rapporteer deze beoordeling
Marc M. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 19 juli 2015
Great room, lacking facilities - vad location

Room , space views
4,7
Poor location to explore from . Couldn't get a drink on its own anywhere in the hotel , hard mattress , good size rooms
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Royal View Hotel Hong KongRoyal View Hotel Hong Kong - SuiteRoyal View Hotel Hong Kong - SuiteRoyal View Hotel Hong Kong - SuiteRoyal View Hotel Hong Kong - SuiteRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - EntreeRoyal View Hotel Hong Kong - LobbyRoyal View Hotel Hong Kong - KinderclubRoyal View Hotel Hong Kong - VergaderruimteRoyal View Hotel Hong Kong - ZwembadRoyal View Hotel Hong Kong - Hotel interieurRoyal View Hotel Hong Kong - StrandRoyal View Hotel Hong Kong - ZwembadRoyal View Hotel Hong Kong - UitzichtRoyal View Hotel Hong Kong - LobbyRoyal View Hotel Hong Kong - OmgevingRoyal View Hotel Hong Kong - StrandRoyal View Hotel Hong Kong - TuinRoyal View Hotel Hong Kong - ZwembadRoyal View Hotel Hong Kong - OmgevingRoyal View Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenRoyal View Hotel Hong Kong - SpaRoyal View Hotel Hong Kong - LobbyRoyal View Hotel Hong Kong - Entree


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A03