Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Royal View Hotel

353 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Royal View Hotel Hong Kong - Suite Royal View Hotel Hong Kong - Suite Royal View Hotel Hong Kong - Suite Royal View Hotel Hong Kong - Suite Royal View Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal View Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal View Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal View Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal View Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal View Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal View Hotel Hong Kong - Entree Royal View Hotel Hong Kong - Lobby Royal View Hotel Hong Kong - Kinderclub Royal View Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Royal View Hotel Hong Kong - Zwembad Royal View Hotel Hong Kong - Hotel interieur
Royal View Hotel Hong Kong - Strand Royal View Hotel Hong Kong - Zwembad Royal View Hotel Hong Kong - Uitzicht Royal View Hotel Hong Kong - Lobby Royal View Hotel Hong Kong - Omgeving Royal View Hotel Hong Kong - Strand Royal View Hotel Hong Kong - Tuin Royal View Hotel Hong Kong - Zwembad Royal View Hotel Hong Kong - Omgeving Royal View Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Royal View Hotel Hong Kong - Spa Royal View Hotel Hong Kong - Lobby
Gebied: Tsuen Wan Aantal kamers: 688
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
6,3
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (4407)
Sorteer op:
Jeffrey V. Individuele reizigers Netherlands, 9 juni 2015
Heel lang wachten op kamer

Room, shuttleservice, location
6,7
mijn verblijf was goed. De kamers zijn schoon, het hotel heeft een goeie ligging en de shuttleservice is goed. Het enige wat een nadeel aan de shuttleservice is, is dat hij naar mijn idee nog wel wat eerder en vooral ook later mag rijden. Vooral ook op zondag. Wat betreft het hotel. Ik heb van te voren (voordat ik boekte) telefonisch contact gehad met het hotel. Ik zou namelijk al om 8:00 's morgena arriveren. En ik wilde dan meteen mijn kamer in aangezien ik dan een reis van 30 uur had gehad. De vriendelijke meneer aan de telefoon zei dat dit absoluut geen probleem was. Eenmaal aangekomen in het hotel was dit wel een probleem en moest ik van 8:00 tot 12:30 op mijn kamer wachten in de lobby!!! Dit was een hele slechte service. Als ik dit had geweten, had ik niet geboekt
Rapporteer deze beoordeling
Dirk H. Groepen Netherlands, 29 december 2012
Leuk hotel alleen wel 30 minuten van centrum

24 uur gym is beschikbaar
6,7
Dichtbij disneyland vandaar de keuze. Schone kamers en 24 uur gym. Uitstekend uitzicht over hong kong. Ontbijt beperkt en prijzig kan beter ergens anders goedkoop en beter ontbijt nemen.
Rapporteer deze beoordeling
Sita R. (Echt)paren Netherlands, 30 april 2010
goed hotel

grote kamer. In verhouding tot de meeste hotelkamers in Hong Kong. Netjes ingericht. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant dus daar kunnen we niets over schrijven. Hotel heeft voor gasten met eigen laptop gratis internet op de kamer.
5,7
Rapporteer deze beoordeling
Tak C. (Echt)paren Hong Kong, 28 augustus 2015
a

a
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Lau C. (Echt)paren China, 25 augustus 2015
highly recommended for this hotel

room is clean and tidy, staffs are nice and price is competitive.
8,3
I was so impressed by this nice condition of the hotel, it looks really new and tidy. The room is clean and tidy just like returning home. I will book this hotel for another time if possible.
Rapporteer deze beoordeling
Winnie C. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 23 augustus 2015
Superb!

friendly staff, our room has seaside view very relaxing and calming
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Lam W. Zakelijke reizigers Hong Kong, 22 augustus 2015
good

nice,
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Tomokazu S. Gezinnen met jonge kinderen Japan, 21 augustus 2015
Moldy

Nice view nice swimming pool and sauna
6
Difficulty for transportation to City with charge 10 HK dollar
Rapporteer deze beoordeling
Ka L. Individuele reizigers United Kingdom, 21 augustus 2015
overall is satisfactory

swimming pool and sauna is clean. gym is consider not well equipped for average gym users. shuttle bus is convenient. lift lobby area is a bit crowded with group tourist sometimes.
7,3
the bathroom basin design is a bit inconvenient with the cabinet on top of the basin. the wifi reception is weak in my room, however, the hotel staff has fixed the problem by installing a portable router in my room. the staff has been very helpful and efficient in this incident. the hot water for the shower is bit unstable which make the water changing temperature. but overall, my stay has been satisfactory.
Rapporteer deze beoordeling
Frank C. (Echt)paren United States of America, 20 augustus 2015
isolated and have gall to charge on shuttle to go

gym
4
Did not enjoy, charge for shuttle. Way overrated hotel in middle of no where with bridge as an abuttment
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Royal View Hotel Hong KongRoyal View Hotel Hong Kong - SuiteRoyal View Hotel Hong Kong - SuiteRoyal View Hotel Hong Kong - SuiteRoyal View Hotel Hong Kong - SuiteRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal View Hotel Hong Kong - EntreeRoyal View Hotel Hong Kong - LobbyRoyal View Hotel Hong Kong - KinderclubRoyal View Hotel Hong Kong - VergaderruimteRoyal View Hotel Hong Kong - ZwembadRoyal View Hotel Hong Kong - Hotel interieurRoyal View Hotel Hong Kong - StrandRoyal View Hotel Hong Kong - ZwembadRoyal View Hotel Hong Kong - UitzichtRoyal View Hotel Hong Kong - LobbyRoyal View Hotel Hong Kong - OmgevingRoyal View Hotel Hong Kong - StrandRoyal View Hotel Hong Kong - TuinRoyal View Hotel Hong Kong - ZwembadRoyal View Hotel Hong Kong - OmgevingRoyal View Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenRoyal View Hotel Hong Kong - SpaRoyal View Hotel Hong Kong - LobbyRoyal View Hotel Hong Kong - Entree


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05