Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Safari Beach Hotel

136 Taweewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 1090 beoordelingen

7 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,9
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1090)
Sorteer op:
Paul V. Individuele reizigers Netherlands, 16 juni 2014
erg goed

dichtbij het strand en nachtleven, goed onbijt en prima zwembad
9,3
Geweldig
Rapporteer deze beoordeling
Jean-Pierre N. Individuele reizigers Netherlands, 4 december 2013
Prettig maar kwaliteit hotel ieder jaar minder.

Ontbijt , ligging , vriendelijkheid personeel
6,3
5de bezoek aan Safari Beach Hotel, moet nodig gerenoveerd worden , zwembad en kamers gedateerd , achterstallig onderhoud aan schilderwerk,zwembad,tuin. Safari kamers bgg ruiken muf, Ontbijt en bijbehorend restaurant zijn prima zo ook de medewerkers. Tegenwoordig gaan de bars en disco tot de vroege uurtjes door dat hoor je ook in de slaapkamers waardoor je nachtrust ernstig verstoord wordt.
Rapporteer deze beoordeling
Andre M. Individuele reizigers Netherlands, 9 oktober 2012
redelijk hotel nabij uitgaansleven en strand

locatie
7,3
1 wing zit pal achter een disco , letterlijk door de herry tillen voorwerpen in je kamer . normaal vind ik wat achtergrond geluid wel prettig , maar dit was té ..het personeel kon mij makkelijk in een ander kamer liggen in de andere vleugel . dit was ook een luxere kamer , dus compliment voor handelen en service .. ( noot het was wel laag seizoen ..) ontbijt ..redelijk er wordt in een keuken een boordje gemaakt met wat je wenst voor ei vleeswaren ..het personeel is heel behulpzaam .. eigenlijk iets te behulpzaam als je het mij vraagt het intbijt niet prettig als je weet dat er 2 mensen je incontinue in de gaten houden om je bordje op te ruimen als je klaar bent ..maar dat is persoonlijk denk ik .
Uitgaansleven tip: bangla road ik vind hot red altijd wel gezellig , met de beste muziek .
Rapporteer deze beoordeling
Ron P. Groepen Netherlands, 12 december 2011
Leuk hotel & service met een glimlach Patong Beach

Ligging, personeel en ontbijt
9,3
Hele leuke week gehad in dit hotel. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, de kamers zien er echt heel goed en schoon uit. Daarbij heeft het hotel een mooi zwembad (waar het wel rustig was overigens). Het ontbijt dat we erbij geboekt hebben was ook echt heel goed en je krijgt dus absoluut waar voor je geld. Het hotel ligt ongeveer 15 tot 20 om de bocht bij Bangla Road (uitgaansstraat) en ongeveer 50 mtr van het strand. Je hebt overigens helemaal last van het uitgaansleven, je hoort er niets van gelukkig.
Restaurant tip: Sabai Restaurant. Ongeveer in het midden van Patong Beach zit een strandtent (restaurant) dat Sabai heet. Hier hebben ze heerlijk eten (Thais en Europees) tegen een goede prijs. Meteen aan het strand kun je zitten op mooie houten banken. We zijn de laatste twee vakanties in Phuket hier geweest om te eten ('s ochtends, 's middags en 's avonds).
Rapporteer deze beoordeling
Hans W. (Echt)paren Netherlands, 14 maart 2011
Mooi, luxe hotel met gunstige ligging...

Gunstige ligging in het drukke uitgaanscentrum van Patong. Mooi zwembad. Goed restaurant.
9
goed hotel met gunstige ligging in het drukke uitgaanscentrum van patong. op 2 minuten loopafstand van strand, winkels en bangla street... ruime, schone kamers met uitzicht op schitterende tropische tuin met mooi zwembad en zeer goed specialiteit vis restaurant... veel mogelijkheden voor dagtrips, excursies, winkelen en uitgaan... personeel zeer klantvriendelijk...
Rapporteer deze beoordeling
Arthur V. Groepen Netherlands, 4 februari 2011
Mooi hotel. Gehorige kamer

Beach view room is erg mooi
5,3
in eerste instantie hadden we een kamer in het grootste gedeelte van het hotel. de achterkant van onzekamer lag tegen de disco aan dus extreem gehorig. dit duurde tot 05:00 en daarna keerde de rust terug. het ontbijt is minimaal. daar kunnen ze wel wat meer aandacht aan besteden. de staff is wel vriendelijk en correct. we zijn de volgende dag verhuisd naar de beach room. deze was aan het strand en zeer luxe en mooi. kostte dan ook een behoorlijke bijbetaling maar dan had je ook wat. het diner in de avond is ook geen aanrader. prijs kwaliteit en bediening kan veel beter. ik zou er niet nog een keer zo snel boeken.
Uitgaansleven tip: Je kan rollend naar huis na het stappen en je moet van massatoerisme houden.
Rapporteer deze beoordeling
Jelle C. Individuele reizigers Belgium, 8 november 2010
zeer goed hotel met geweldige locatie

goede locatie, prijs-kwaliteit uitstekend
9,7
heb contemporary thai deluxe geboekt, maar kreeg bij aankomst gratis een betere kamer, nl safari deluxe voor de volledige 2 weken van verblijf. Goeie propere kamer, goede locatie. Ik had alles wat ik nodig had. Zeer vriendelijk personeel. Volgende keer boek ik een safari deluxe. Aangezien contemporary thai deluxe dichterbij disco hollywood ligt, en mss te veel nachtlawaai geeft. bij safari deluxe niet te veel lawaai. een aanrader !!
Uitgaansleven tip: bar seadragon op bangla road Tiger disco op bangla road
Rapporteer deze beoordeling
Richard P. Individuele reizigers United States of America, 18 april 2016
Sleepless in Seattle
5,7
It's close to patong and all the nightlife but don't try to sleep until 3:30 in the morning, there's a nightclub on the strip and behind the hotel, the loud music and base from their stereo system reverberates throughout the hotel at ridiculous levels, ear plugs and headphones together don't even work, great restaurant on site, great breakfast, great staff, wouldn't stay here again
Rapporteer deze beoordeling
Rohith M. Groepen Malaysia, 3 april 2016
Strategic location to nightlife and beach
4,7
Location is very strategic in front of the beach and next to the nightlife, however the staff were not really friendly but they did their job properly. Noisy at nights from the sound of the clubs behind, but our group didnt mind. It might be a bit uncomfortable for families with little children. Nice pool, but i seriously doubt they change the water as often as they should (i think).
Rapporteer deze beoordeling
James P. Individuele reizigers United States of America, 11 maart 2016
Great Place!

Location, cleanliness, pool
10
I absolutely loved the place. Too bad the owner doesn't feel the same. Just came through a Kata Beach Hotel. Two guys painting up a storm. It's cheaper than wood. Fire the Maintenance Chief here immediately!
Rapporteer deze beoordeling
1 - 7 van 7 beoordelingen
Safari Beach Hotel PhuketSafari Beach Hotel Phuket - ZwembadSafari Beach Hotel Phuket - TuinSafari Beach Hotel Phuket - ZwembadSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - BadkamerSafari Beach Hotel Phuket - BadkamerSafari Beach Hotel Phuket - BadkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - BadkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - BadkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - BadkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - BadkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - GastenkamerSafari Beach Hotel Phuket - ZwembadSafari Beach Hotel Phuket - ZwembadSafari Beach Hotel Phuket - ZwembadSafari Beach Hotel Phuket - TuinSafari Beach Hotel Phuket - OmgevingSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - OmgevingSafari Beach Hotel Phuket - Eten en drinkenSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - Eten en drinken


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A03