Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Salem Domestic Guesthouse

Salem Complex, Domestic Road, Pasay, Manila, Filipijnen

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 684 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
8,5
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,3
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
5,9
Alle beoordelingen (684)
Sorteer op:
Jelmer U. (Echt)paren Netherlands, 14 november 2015
Slechte service en contact
2
De nacht voor aankomst onze boeking proberen te annuleren. Ik zat vast op de luchthaven van Bali en heb moeten wachten op een nieuwe vlucht. Het hotel heeft niet eens gereageerd op mijn aanvraag om de reservering te annuleren.
Rapporteer deze beoordeling
Steven L. Individuele reizigers Belgium, 16 april 2015
Goed voor 1 nacht

Dicht bij luchthaven
5,7
Proper, dicht bij luchthaven maar veel lawaai
Rapporteer deze beoordeling
Yves H. Individuele reizigers Belgium, 30 juli 2014
Zeer goed

Dicht bij luchthaven, proper hotelleke.
8,7
De kamer was heel proper, badkamer op de gang ook. Prachtig voor één of twee nachten.
Rapporteer deze beoordeling
Dirk D. Individuele reizigers Belgium, 7 juni 2013
eenvoudig proper dicht bij luchthaven

eenvoudig proper dicht bij luchthaven
7
goed, eenvoudig proper goedkoop hotel vlakbij zowel internationale luchthaven als domestic luchthaven. Mogelijkheden voor lunch in directe omgeving.
Rapporteer deze beoordeling
Eric S. Individuele reizigers Belgium, 22 oktober 2012
Goedkoop hotel dichtbij de luchthaven

goede locatie dichtbij de luchthaven
8
het hotel is gelegen op een afgeschermd complex,met enkele winkels, en restaurants die 24u open zijn. het wordt vooral gebruikt door luchthaven personeel, stewardessen, en reizigers die dichtbij de luchthaven willen zitten. Alles is vrij basic, maar dat maakt niet uit als je toch maar overnight verblijft. wel airco, tv, en gedeelde comfort room. Voor langere periodes is er niet veel te beleven, het is geen "holiday" hotel. Prijs was 1 van de laagste die je in die buurt vind.
Rapporteer deze beoordeling
Pui H. (Echt)paren Hong Kong, 6 februari 2016
Very Close to T4

Close to T4 , Location , Transfer
7
Very close to T4, The staff was friendly and helpful.:) good for transfer
Rapporteer deze beoordeling
Kimberly S. Individuele reizigers United States of America, 28 januari 2016
Great location, close to airport.

Location, food options, clean
8,7
I stayed here on a an overnight stay in Manila. I arrived in the domestic terminal. The hotel was maybe a 3 min walk from the terminal. Located inside a shopping complex with many options of food to choose from along with convenient stores. The room was big. With about 25 channels. The community bathrooms were clean as well. Staff was helpful. They offer a shuttle to the international terminals. 200-300p. I took an uber for 100p. Becaus cabs are a little scary. I would stay here again.
Rapporteer deze beoordeling
Paul M. Individuele reizigers Australia, 16 januari 2016
close to shops and airport transfer

food, night life, meet interesting people
9
it was good, but also average, hotel rooms are clean but the showers arent never got to use the shower because i was worryed about the cleanlyness of it people in the complex other users abused it (germs), toilets are ok, aircon didnt work properly but still worked, tv was great, one thing annoyed me was visters, as i read the house or hotel room rules, visters can only stay 1hr, a bit annoying if you have girlfriend that you want to spend the night with especially when u have a double bed but one person can only stay in the room, lucky i didnt have one so it was ok, i found it to be ok for a one night stay if u just landed or leaving if u needed some sleep before exploring philippines in you stay there, average but ok, would stay agian, but only one nights.
Rapporteer deze beoordeling
Richard B. Individuele reizigers France, 7 januari 2016
.

Location, services and clean
8
Rapporteer deze beoordeling
Kris A. Individuele reizigers Philippines, 7 januari 2016
It's okay.

Near the airport
6,3
This hotel is right in front of the Terminal 4 so you won't need to take a cab anymore.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Salem Domestic Guesthouse ManilaSalem Domestic Guesthouse Manila - UitzichtSalem Domestic Guesthouse Manila - UitzichtSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport en activiteitenSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport en activiteitenSalem Domestic Guesthouse Manila - EntreeSalem Domestic Guesthouse Manila - OmgevingSalem Domestic Guesthouse Manila - Hotel interieurSalem Domestic Guesthouse Manila - Hotel exterieurSalem Domestic Guesthouse Manila - GastenkamerSalem Domestic Guesthouse Manila - GastenkamerSalem Domestic Guesthouse Manila - Recreatie-faciliteitenSalem Domestic Guesthouse Manila - GastenkamerSalem Domestic Guesthouse Manila - GastenkamerSalem Domestic Guesthouse Manila - GastenkamerSalem Domestic Guesthouse Manila - EntreeSalem Domestic Guesthouse Manila - EntreeSalem Domestic Guesthouse Manila - Entree


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C08