of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sana Berlin Hotel

Nuernberger Street 33/34, Wilmersdorf, Berlijn, Duitsland 10777 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge Sana Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Sana Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Lobby Sana Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge Sana Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge Sana Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Sana Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Sana Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte Sana Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer
Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Badkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Badkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Sana Berlin Hotel Berlijn - Balkon/Terras Sana Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Balkon/Terras Sana Berlin Hotel Berlijn - Lobby Sana Berlin Hotel Berlijn - Zwembad Sana Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte
Gebied: Wilmersdorf Aantal kamers: 208
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,6

uit 71 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,6
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (71)
Sorteer op:
Mark S. (Echt)paren Netherlands, 29 november 2013
Zeer goed verzorgd hotel met vriendelijk personeel

comfort, verzorging en behulpzaamheid personeel
9,3
Omdat we nogal vroeg aankwamen in het Sana Berlin Hotel (rond 10u s'ochtends) was onze kamer nog niet in orde. We kregen daarom de keuze om ofwel onze bagage in de luggageroom achter te laten totdat onze kamer vrij kwam ofwel kosteloos te upgraden naar een appartementkamer (met keuken en zithoek) waar we direct in konden. Wij hebben enthousiast voor de 2e optie gekozen en dit is ons enorm goed bevallen! Ook het achterlaten van de bagage op de laatste dag omdat we pas laat Berlijn verlieten was geen enkel probleem. Een pluim voor deze geweldige service en hulp!
Van V. (Echt)paren Netherlands, 13 augustus 2012
Trendy hotel maar weinig sfeer

Schoon, nieuw, ligging trendy
8,3
Mooi en nieuw hotel met een ideale ligging naast het centrum. Alles is wel met de voet te doen. Enigste nadeel vind ik dat je moet betaling voor wifi (16,- per dag) en hadden de kamers absoluut geen sfeer.
Hotel kenmerken tip: Houdt rekening dat je het hotel 16 per dag rekent voor wifi gebruik en 18 euro per dag voor parkeren.
Esther B. (Echt)paren Netherlands, 8 april 2012
Mooi hotel met goed kamers

Dichtbij de metro, schoon, goede faciliteiten
8,3
het hotel ziet er mooi, schoon en verzorgd uit. de kamers zijn ruim en het effect van de glazen wand tussen slaapkamer en badkamer is ruimtelijk. je hoort totaal geen geluid van andere mensen of van buiten. erg prettig. het ontbijtbuffet was uitgebreid, goed verzorgd en werd steeds aangevuld. ik vond het zelf erg warm in de kamer en het bed was hard, maar dat wende snel. verder vond ik het niet prettig dat het licht in de douche niet uit kon, zeker in combinatie met die glazen wand. het personeel is erg vriendelijk. al met al zeker een aanrader dit hotel, alleen al omdat het zo lekker dichtbij de metro (lijn 3) ligt en heel dichtbij de kurfurstendam!!!
Restaurant tip: Chai Yo is een superleuk Thais restaurantje. Wel ff reizen met de metro Zie ook allerlei handige tips op de site van Trip Advisor.
Diogo F. (Echt)paren Portugal, 1 september 2014
Great hotel - will recommend and stay there again!

spacious, stylish and very comfy rooms; super attentive staff; black-out and excellent noise insolation (from street and other rooms)
9,7
Had a blast at a great and stylish hotel with super attentive staff. Took personal bikes there and we were allowed to keep them in the garage every day. First room had an issue with the black-out and they immediately gave us a new (and even better!) room. Breakfast is rather expensive but very good quality and diverse. Overall it is one of the best hotels where I have stayed at and will definitely recommend to everyone who is looking for a cool place to stay in Berlin :)
Brendan L. (Echt)paren Australia, 30 augustus 2014
Fantastic

Great bed to sleep on, great shower, clean amenities
9,3
Excellent
Leyth A. Individuele reizigers Sweden, 15 juni 2014
Good, amazing

Good service, nice staff and good location
8
I had a very good stay in Sana, it had a good location and near to everything
Xueqin L. Zakelijke reizigers China, 28 april 2014
nice nice nice

staff nice,breakfast was very very well,room is big and clean
10
I am the second time to stay here.very very nice,i will come again.
Ka Y. Individuele reizigers Hong Kong, 27 april 2014
very nice hotel

staffs are all very friendly, very helpful, very good access wifi connection, room is clean and modern!
9
there is a very welcoming lobby, and room is very clean and modern, same as photos shown in website, the people are very helpful, friendly and quick respond, they provided teeth brush in a short time once we request as my friend forgot to bring it, provide stamps and help me post all postcards. the surrounding environment outside hotel is a bit dark and quite but is ok for me as is safe there. sure will come again!
Wilman L. Gezinnen met oudere kinderen United Kingdom, 26 april 2014
Modern hotel with good facilities

Location, value for money and modern interior
7,7
We stayed at an one bedroom serviced apartment with a sofa bed. The apartment is serviced every day to change sheets and to clean the unit. We were pleased with the standard of service. The location is fantastic with the subway exit several minutes away and near the main shopping district in the western part of Berlin.
Sebastien B. (Echt)paren Netherlands, 21 april 2014
Great spot

Location, atmosphere, hospitality
9,7
The sana hotel is a beautifull hotel located near de main streets and shops. Kurfurstendamm, kdw shopping. Easy to reach by public transport and it has a good breakfast. Near the hotel a perfect turkish restaurant as well.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sana Berlin Hotel BerlijnSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurSana Berlin Hotel Berlijn - LobbySana Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeSana Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - BadkamerSana Berlin Hotel Berlijn - BadkamerSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - Balkon/TerrasSana Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - Balkon/TerrasSana Berlin Hotel Berlijn - LobbySana Berlin Hotel Berlijn - ZwembadSana Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteSana Berlin Hotel Berlijn - BuffetSana Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - EntreeSana Berlin Hotel Berlijn - ReceptieSana Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteSana Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteSana Berlin Hotel Berlijn - LobbySana Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteSana Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteSana Berlin Hotel Berlijn - Balkon/TerrasSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - Balkon/TerrasSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - Recreatie-faciliteitenSana Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge


AS-AGWEB-3B07