of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sana Berlin Hotel

Nuernberger Street 33/34, Wilmersdorf, Berlijn, Duitsland 10777 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Spa Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieur
Sana Berlin Hotel Berlijn - Lobby Sana Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Sana Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Sana Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte Sana Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer
Ligging: Wilmersdorf Aantal kamers: 208
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,6

uit 56 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,6
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (56)
Mark S. (Echt)paren Netherlands, 29 november 2013
Zeer goed verzorgd hotel met vriendelijk personeel

comfort, verzorging en behulpzaamheid personeel
9,3
Omdat we nogal vroeg aankwamen in het Sana Berlin Hotel (rond 10u s'ochtends) was onze kamer nog niet in orde. We kregen daarom de keuze om ofwel onze bagage in de luggageroom achter te laten totdat onze kamer vrij kwam ofwel kosteloos te upgraden naar een appartementkamer (met keuken en zithoek) waar we direct in konden. Wij hebben enthousiast voor de 2e optie gekozen en dit is ons enorm goed bevallen! Ook het achterlaten van de bagage op de laatste dag omdat we pas laat Berlijn verlieten was geen enkel probleem. Een pluim voor deze geweldige service en hulp!
Van V. (Echt)paren Netherlands, 13 augustus 2012
Trendy hotel maar weinig sfeer

Schoon, nieuw, ligging trendy
8,3
Mooi en nieuw hotel met een ideale ligging naast het centrum. Alles is wel met de voet te doen. Enigste nadeel vind ik dat je moet betaling voor wifi (16,- per dag) en hadden de kamers absoluut geen sfeer.
Hotel kenmerken tip: Houdt rekening dat je het hotel 16 per dag rekent voor wifi gebruik en 18 euro per dag voor parkeren.
Esther B. (Echt)paren Netherlands, 8 april 2012
Mooi hotel met goed kamers

Dichtbij de metro, schoon, goede faciliteiten
8,3
het hotel ziet er mooi, schoon en verzorgd uit. de kamers zijn ruim en het effect van de glazen wand tussen slaapkamer en badkamer is ruimtelijk. je hoort totaal geen geluid van andere mensen of van buiten. erg prettig. het ontbijtbuffet was uitgebreid, goed verzorgd en werd steeds aangevuld. ik vond het zelf erg warm in de kamer en het bed was hard, maar dat wende snel. verder vond ik het niet prettig dat het licht in de douche niet uit kon, zeker in combinatie met die glazen wand. het personeel is erg vriendelijk. al met al zeker een aanrader dit hotel, alleen al omdat het zo lekker dichtbij de metro (lijn 3) ligt en heel dichtbij de kurfurstendam!!!
Restaurant tip: Chai Yo is een superleuk Thais restaurantje. Wel ff reizen met de metro Zie ook allerlei handige tips op de site van Trip Advisor.
Hoi Y. Zakelijke reizigers Hong Kong, 16 januari 2014
good experience

big room, reasonable price, clean
7
- Nice design of the room and lobby but not really stylish enough. - big room and large bathroom which is very comfortable and clean room - reasonable price - location is a bit far away from the central - we don't have any chance to try the breakfast or dinner at the restaurant, therefore we are not sure the quality of it.
Christina W. (Echt)paren Singapore, 23 december 2013
It was comfortable and relaxing

The rooms, sound proofing and accessibility
7,7
It was a good stay, value for money. The room was new and modern, spacious and clean with good sound proofing. The bed was comfortable and the rain shower relaxing.
Abhishek K. Zakelijke reizigers India, 3 december 2013
Great hotel and a great location

Great location. Great breakfast and
9,3
The stay was really good. My room was upgraded free of charge. The apartment I got had all the necessary amenities. Great location with the main shopping street a 5 min walk away
Ming L. (Echt)paren China, 15 oktober 2013
overall it's a good hotel in Berlin, good location

good location, good breakfast, quite place
9
good location near main street,easy excess to the kudang street and kadewe
Virat T. Individuele reizigers Thailand, 28 september 2013
wonderful trip in Berlin,

room quite big enough for 2 person, very clean and much more easy to go to shopping center its about 70 mts to get there.
6,7
impression and would come back again if I need to go Berlin
Ho Y. (Echt)paren Canada, 23 september 2013
Modern, Comfortable, Clean, and Good Service

Good Service, Breakfast, Good Room
10
It was great to travel with a car and lots of belongings, the hotel staff are very friendly even with a 1 day broken internet they tried very hard to fix during weekend. Great breakfast, and long service hours.
Chung M. Zakelijke reizigers Hong Kong, 21 september 2013
great hotel

new design, large bathroom
9,3
the bad thing is when i used the laundry service, the staff put 2 different package in 2 differnt places, so i couldn't find it after i search whole room.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sana Berlin Hotel BerlijnSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurSana Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurSana Berlin Hotel Berlijn - SpaSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurSana Berlin Hotel Berlijn - LobbySana Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - BadkamerSana Berlin Hotel Berlijn - BadkamerSana Berlin Hotel Berlijn - Recreatie-faciliteiten


AS-AGWEB-3C06