Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sana Berlin Hotel

Nuernberger Street 33/34, Wilmersdorf, Berlijn, Duitsland 10777 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Zwembad Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Fitnessruimte Sana Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Sana Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Sana Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge Sana Berlin Hotel Berlijn - Buffet Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Lobby Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieur Sana Berlin Hotel Berlijn - Fitnessruimte Sana Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte
Sana Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Sana Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge Sana Berlin Hotel Berlijn - Spa Sana Berlin Hotel Berlijn - Entree Sana Berlin Hotel Berlijn - Lobby Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte Sana Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge Sana Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Sana Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge Sana Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte Sana Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge
Gebied: Wilmersdorf Aantal kamers: 208
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,5
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,1
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (112)
Sorteer op:
Rene W. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2015
Modern en comfortabel

Ruime kamer, mooi interieur, erg vriendelijk personeel
8,7
Perfect verblijf gehad in het SANA hotel tijdens CSD Berlin. We hadden een 2 kamer apartement geboekt. Mooie ruime en schone kamer met een prachtige badkamer. Er was zelfs een wasmachine, oven en magenetron aanwezig.
Saskia B. (Echt)paren Belgium, 1 februari 2015
Aangenaam hotel

comfort, gelegenheid tot zwemmen en sauna
8
Mark S. (Echt)paren Netherlands, 29 november 2013
Zeer goed verzorgd hotel met vriendelijk personeel

comfort, verzorging en behulpzaamheid personeel
9,3
Omdat we nogal vroeg aankwamen in het Sana Berlin Hotel (rond 10u s'ochtends) was onze kamer nog niet in orde. We kregen daarom de keuze om ofwel onze bagage in de luggageroom achter te laten totdat onze kamer vrij kwam ofwel kosteloos te upgraden naar een appartementkamer (met keuken en zithoek) waar we direct in konden. Wij hebben enthousiast voor de 2e optie gekozen en dit is ons enorm goed bevallen! Ook het achterlaten van de bagage op de laatste dag omdat we pas laat Berlijn verlieten was geen enkel probleem. Een pluim voor deze geweldige service en hulp!
Van V. (Echt)paren Netherlands, 13 augustus 2012
Trendy hotel maar weinig sfeer

Schoon, nieuw, ligging trendy
8,3
Mooi en nieuw hotel met een ideale ligging naast het centrum. Alles is wel met de voet te doen. Enigste nadeel vind ik dat je moet betaling voor wifi (16,- per dag) en hadden de kamers absoluut geen sfeer.
Hotel kenmerken tip: Houdt rekening dat je het hotel 16 per dag rekent voor wifi gebruik en 18 euro per dag voor parkeren.
Esther B. (Echt)paren Netherlands, 8 april 2012
Mooi hotel met goed kamers

Dichtbij de metro, schoon, goede faciliteiten
8,3
het hotel ziet er mooi, schoon en verzorgd uit. de kamers zijn ruim en het effect van de glazen wand tussen slaapkamer en badkamer is ruimtelijk. je hoort totaal geen geluid van andere mensen of van buiten. erg prettig. het ontbijtbuffet was uitgebreid, goed verzorgd en werd steeds aangevuld. ik vond het zelf erg warm in de kamer en het bed was hard, maar dat wende snel. verder vond ik het niet prettig dat het licht in de douche niet uit kon, zeker in combinatie met die glazen wand. het personeel is erg vriendelijk. al met al zeker een aanrader dit hotel, alleen al omdat het zo lekker dichtbij de metro (lijn 3) ligt en heel dichtbij de kurfurstendam!!!
Restaurant tip: Chai Yo is een superleuk Thais restaurantje. Wel ff reizen met de metro Zie ook allerlei handige tips op de site van Trip Advisor.
Catherine A. Individuele reizigers United Kingdom, 18 juni 2015
Sana Berlin in June

Clean Rooms, Good Breakfast Selection, ease of access to public transport
7,3
We loved the room but felt it lacked the essential tea and coffee making facilities in the room, we did go down to the bar but it was unmanned and had to wait a long time before someone came to order a cup of tea, they were not keen on it being taken up to the room. The reception staff were extremely helpful and gave a map and told us the best things to see and do in Berlin. Overall the room was very comfortable and clean and the hotel is right near the tube.
Mary L. Individuele reizigers United Kingdom, 14 juni 2015
Clean and modern high standard feel -

Modernity - hassle free - spa
9
Good, sauna and spa was not hot enough at 11am - so not sure why - Room was of a great and modern standard - really just a relaxing feeling of modernity - for a very reasonable price.
Hongbae K. (Echt)paren South Korea, 13 juni 2015
very nice!

location. environment. clean
8
All good! But room cleaning.....little bit
Keng S. (Echt)paren Singapore, 10 juni 2015
Not bad but they didn't provide water

Staff friendly
8
Danny E. (Echt)paren Israel, 24 mei 2015
Great stay at the Sana hotel Berlin

The space, the design and the apartment was just comfortable
9,7
We had a great time. The apartment was perfect, spacious, clean, the kitchen had everything that was needed. The only draw back was the location, it is close to an underground station but the area is not that interesting. There is the shopping center which is near by but there are some areas which are considered more in Berlin. To conclude, I would definitely go back and recommend.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sana Berlin Hotel BerlijnSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurSana Berlin Hotel Berlijn - ZwembadSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - FitnessruimteSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeSana Berlin Hotel Berlijn - BuffetSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - LobbySana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurSana Berlin Hotel Berlijn - FitnessruimteSana Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeSana Berlin Hotel Berlijn - SpaSana Berlin Hotel Berlijn - EntreeSana Berlin Hotel Berlijn - LobbySana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteSana Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeSana Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteSana Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeSana Berlin Hotel Berlijn - LobbySana Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - SpaSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - LobbySana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - Balkon/TerrasSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeSana Berlin Hotel Berlijn - BadkamerSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - LobbySana Berlin Hotel Berlijn - LobbySana Berlin Hotel Berlijn - RestaurantSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - BalzaalSana Berlin Hotel Berlijn - Balkon/TerrasSana Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerSana Berlin Hotel Berlijn - Badkamer

Beoordelingen door klanten - Sana Berlin Hotel, Berlijn

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

SG-AGWEB-6A07