Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sands Macao Hotel

No 203 Largo de Monte Carlo, Macau City, Macau

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,4

uit 309 beoordelingen

1 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,4
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (309)
Sorteer op:
Bart-Jan T. Individuele reizigers Netherlands, 9 november 2012
super de luxe

airco, buffets
10
Goede fitness, Luxe kamer met een goed functionerende airco, prima avond eten en ontbijt, de koffie kan wel iets beter. Veel waar voor je geld, je moet alleen wel vaak door het casino, ze moeten ergens geld aan overhouden.
Rapporteer deze beoordeling
Wuthisan T. Gezinnen met jonge kinderen Thailand, 17 maart 2016
Good hotel for the price
6
we like this hotel. Stayed there quite a few times. the location may not be the best but if you don't mind walking a bit. this hotel is worth to stay.
Rapporteer deze beoordeling
Pearly L. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 25 december 2015
Overall stay was fine. It would be great if there

Bathroom , room view and nice comfy bed
8
Rapporteer deze beoordeling
Leong C. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 7 december 2015
Located logistically and worthy restaurant

Food, Room, Service
7,7
Great, but the room is quite expensive compared to other hotels.
Rapporteer deze beoordeling
Stephanie C. Individuele reizigers Singapore, 11 november 2015
Convenient and comfortable

Casino, convenient and comfortable
8
Comfortable and the location is good. Near ferry terminal.
Rapporteer deze beoordeling
Chanya S. Groepen Thailand, 28 oktober 2015
Good location and comfortable hotel

Room, food and location
8,3
Good and i'll be back.
Rapporteer deze beoordeling
Craig W. Individuele reizigers Australia, 24 oktober 2015
Weekend in Macau

Quick check in, shuttle to border, proximity to casino
8,3
Excellent
Rapporteer deze beoordeling
Lei K. Zakelijke reizigers Portugal, 23 oktober 2015
Comfortable stay

The room is clean, the bed is so comfortable and the location is okay
8
Rapporteer deze beoordeling
Yuqiong C. (Echt)paren China, 19 oktober 2015
will recommend to my friends.

spacious room, nice view and clean.
8
Rapporteer deze beoordeling
Chee K. (Echt)paren Singapore, 23 september 2015
Enjoyed My Stay

1. Room Size
8
Rapporteer deze beoordeling
1 van 1 beoordeling
Sands Macao Hotel MacauSands Macao Hotel Macau - Hotel exterieurSands Macao Hotel Macau - Hotel exterieurSands Macao Hotel Macau - SuiteSands Macao Hotel Macau - SuiteSands Macao Hotel Macau - SuiteSands Macao Hotel Macau - SuiteSands Macao Hotel Macau - SuiteSands Macao Hotel Macau - BadkamerSands Macao Hotel Macau - UitzichtSands Macao Hotel Macau - BuffetSands Macao Hotel Macau - BuffetSands Macao Hotel Macau - BuffetSands Macao Hotel Macau - BuffetSands Macao Hotel Macau - RestaurantSands Macao Hotel Macau - RestaurantSands Macao Hotel Macau - RestaurantSands Macao Hotel Macau - RestaurantSands Macao Hotel Macau - RestaurantSands Macao Hotel Macau - RestaurantSands Macao Hotel Macau - RestaurantSands Macao Hotel Macau - RestaurantSands Macao Hotel Macau - ZwembadSands Macao Hotel Macau - Bar/LoungeSands Macao Hotel Macau - Recreatie-faciliteitenSands Macao Hotel Macau - SpaSands Macao Hotel Macau - Hotel exterieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05