of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen

25 Trengganu Street (near to Temple/Smith Street), Chinatown / Tiong Bahru, Singapore 058476 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badkamer
Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel exterieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel exterieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Entree Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Entree Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieur
Gebied: Chinatown / Tiong Bahru Aantal kamers: 80
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 3236 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
6,9
Ligging
8,7
Personeel
6,8
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,1
Ontbijt/maaltijden
6,0
Alle beoordelingen (3236)
Sorteer op:
Lisa B. (Echt)paren Belgium, 9 augustus 2014
erg mooi hotel dat goed gelegen is, wel slecht bed

locatie, erg mooi, proper
7,3
bed was ongelooflijk slecht! ik voelde de hele tijd de veren in mijn lichaam drukken. daarnaast werden we s ochtends steeds wakker door de mensen die de eetkraampjes aan het klaarzetten waren. de locatie is dus super maar zorgt voor overlast.
Stephanie D. (Echt)paren Netherlands, 2 augustus 2014
Prima hotel om te overnachten

Ligging hartje chinatown, service,
6,3
we zijn 1 nacht in dit hotel verbleven. Kwamen laat aan en gingen vroeg weg. De reistijd naar het vliegveld bedraagt 30min. We gingen naar een skybar. Van deze bar hadden ze nog nooit gehoord en konden bij navraag vertellen dat we met openbaar vervoer naar marine bay moesten. wij kozen de taxi. Het was de verkeerde plek. Toen we weer terug gingen naar het hotel. Bleek dat we ook wel hadden kunnen lopen. Ze proberen je wel goed te helpen en zijn heel vriendelijk. De wifi in het hotel is slecht. Zorg dat je van te voren goed opzoekt waar je naartoe wil in de omgeving. Kamer was klein. we waren op een vrijdagavond en het was erg luidruchtig. Het leek of de markt op onze kamer was en dat is zonder te overdrijven. Het hotel voldeed aan onze verwachtingen.
Cynthia T. (Echt)paren Netherlands, 12 juni 2013
Prima hotel. Metro in de buurt. China Town

Metro in de buurt, Prima Service. Uitstekend om puur te overnachten.
7,7
Hotel is gelegen in het centrum van China Town. Metrostation China Town is op 300 meter. Het hotel is echt om te overnachten. Prima kamers met prima internet. Verder niet veel bijzonder. Wanneer je niet te veel eisen stelt aan het ontbijt is daar ook niks mis. Wij hebben er genoten en heerlijk geslapen. Helaas hebben de kamers geen ramen.
Paulus M. Individuele reizigers Netherlands, 23 januari 2013
Adembenemend grote lobby adembenemend kleine kamer

Locatie, lobby, snelle wifi
6
De locatie van dit hotel is grandioos: midden in Chinatown met foodstreet pal voor de deur. Wat wil je nog meer? Nou, een lekkere ruime kamer. Helaas, die krijg je hier niet. Niet dat dit hotel slecht is in de zin dat het geen niveau heeft of bemand zou zijn door horkerig personeel, integendeel. Het punt is dat de kamers véél te klein zijn. En geen ramen hebben! Tja, dan kun je er een fraai ogende badkamer in aanbrengen, luxe materialen gebruiken en gratis goede wifi aanbieden, maar hoeveel heb je daarvan nodig om een kamer maatje telefooncel zonder ramen aangenaam te maken. Precies, dat lukt niet. Als je nauwelijks plaats hebt voor je bagage, je gevoel voor dag en nacht volledig kwijt raakt en je ontbijt in het eveneens piepkleine hotelcafé in de spits staand moet nuttigen, dan wil je alleen maar weg. Jammer. De ambiance van dit voormalige theatergebouw is magistraal, maar wekt helaas een verwachting die bij lange na niet wordt ingelost.
Henricus H. (Echt)paren Netherlands, 9 januari 2013
prima hotel, zeer apart en traditioneel

goede sfeer, prima ligging, gezellige buurt, midden in Singapore
7,3
Verassende sfeer, een beetje gedateerd maar alles in sfeervol traditioneel rode Chinese setting. Ontbijt sober maar prijs kwalikeit goed. Kamers op de tweede verdieping wat klien en mijn bed was ietsje te kort. Gewoon een heerlijk kort verblijf gehad op een geweldige lokatie.
Uitgaansleven tip: direct bij de metro, midden in het hartje Chinatown.
Mieke D. (Echt)paren Belgium, 22 juli 2012
hotel in oud Chinees theater

perfecte ligging om heel Singapore te bezoeken
7,7
Zeer goed ligging. Wij hebben heel Singapore te voet bezocht. Gemakkelijk te bereiken met de metro. Onze kamer was wel aan de kleine kant. Het ontbijt vonden we voor die prijs niet echt goed. Je moest in een bar ontbijten, die veel te klein was, waardoor er veel mensen gewoon moesten blijven rechtstaan. Na het ontbijt, werd deze plaats dan een café. Het presoneel was vriendelijk en behulpzaam.
Ary M. Zakelijke reizigers Indonesia, 26 augustus 2014
value for money

great location (near Chinatown MRT station), value for money
6,7
This is not our first time to stay at this hotel. Usually we booked the family room, but since this time only the two us then we only booked the standard room. The room was ok and the bathroom is larger that the family room, but not as cleaned as I expected because the bed is not so clean and there is ants in our room near the table. But for the price that you have paid, it still value for money, especially if you prefer to stay at Chinatown area
Kai T. (Echt)paren Hong Kong, 24 augustus 2014
Great Stay

Great location, nice design, spacious
6,3
Zhongwen G. (Echt)paren Singapore, 24 augustus 2014
Great

Staff, decorations and cleanliness
9,3
Although my stay was only for a day but the experience was great! The staffs are very friendly and helpful, they made me feel as if I was home! The room was great! We have everything, the only mishap was that the wifi was not working properly! Location of the hotel is great, it's located right in the middle of the food street of Chinatown , there will be no worries of not able to find any food and plus despite the crowd outside! We didn't hear a single sound from the outside! Overall my stay was a wonderful one!
Korn V. Zakelijke reizigers Thailand, 21 augustus 2014
Confusing staffs and bad service mind

Short distance from MRT
4,7
I've book a room for 2 nights. When I check-in to a hotel, a reception staffs told me your booking has been canceled and said 'we have already informed you via email, please contact to Agoda!'.Even though I had a booking document, they still told me to contact individually. And then I contacted back to Agoda's Thailand, their staff was very nice and helpful. Staff told me that your booking is still confirmed and leave me wait for a couple minutes. Finally, I can check-in to a hotel. In my opinion, when a trouble like this happen, hotel's reception should give more help than they did this time. And they also shouldn't let me to contact to agoda by myself. What if I can't contact back to Agoda's Thailand, so I must be a homeless or pay twice for that night? I think it was very bad service. By the way, there is on a good location in China's town, short walk distance from MRT.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen SingaporeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel exterieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel exterieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - EntreeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - EntreeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Balkon/TerrasSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/Lounge


AS-AGWEB-3B04