Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen

25 Trengganu Street (near to Temple/Smith Street), Chinatown, Singapore 058476 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel exterieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Entree Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Entree Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieur
Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/Lounge Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/Lounge Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/Lounge
Gebied: Chinatown Aantal kamers: 80
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
6,9
Ligging
8,7
Personeel
6,9
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
6,0
Alle beoordelingen (3737)
Sorteer op:
Lisa B. (Echt)paren Belgium, 9 augustus 2014
erg mooi hotel dat goed gelegen is, wel slecht bed

locatie, erg mooi, proper
7,3
bed was ongelooflijk slecht! ik voelde de hele tijd de veren in mijn lichaam drukken. daarnaast werden we s ochtends steeds wakker door de mensen die de eetkraampjes aan het klaarzetten waren. de locatie is dus super maar zorgt voor overlast.
Stephanie D. (Echt)paren Netherlands, 2 augustus 2014
Prima hotel om te overnachten

Ligging hartje chinatown, service,
6,3
we zijn 1 nacht in dit hotel verbleven. Kwamen laat aan en gingen vroeg weg. De reistijd naar het vliegveld bedraagt 30min. We gingen naar een skybar. Van deze bar hadden ze nog nooit gehoord en konden bij navraag vertellen dat we met openbaar vervoer naar marine bay moesten. wij kozen de taxi. Het was de verkeerde plek. Toen we weer terug gingen naar het hotel. Bleek dat we ook wel hadden kunnen lopen. Ze proberen je wel goed te helpen en zijn heel vriendelijk. De wifi in het hotel is slecht. Zorg dat je van te voren goed opzoekt waar je naartoe wil in de omgeving. Kamer was klein. we waren op een vrijdagavond en het was erg luidruchtig. Het leek of de markt op onze kamer was en dat is zonder te overdrijven. Het hotel voldeed aan onze verwachtingen.
Cynthia T. (Echt)paren Netherlands, 12 juni 2013
Prima hotel. Metro in de buurt. China Town

Metro in de buurt, Prima Service. Uitstekend om puur te overnachten.
7,7
Hotel is gelegen in het centrum van China Town. Metrostation China Town is op 300 meter. Het hotel is echt om te overnachten. Prima kamers met prima internet. Verder niet veel bijzonder. Wanneer je niet te veel eisen stelt aan het ontbijt is daar ook niks mis. Wij hebben er genoten en heerlijk geslapen. Helaas hebben de kamers geen ramen.
Paulus M. Individuele reizigers Netherlands, 23 januari 2013
Adembenemend grote lobby adembenemend kleine kamer

Locatie, lobby, snelle wifi
6
De locatie van dit hotel is grandioos: midden in Chinatown met foodstreet pal voor de deur. Wat wil je nog meer? Nou, een lekkere ruime kamer. Helaas, die krijg je hier niet. Niet dat dit hotel slecht is in de zin dat het geen niveau heeft of bemand zou zijn door horkerig personeel, integendeel. Het punt is dat de kamers véél te klein zijn. En geen ramen hebben! Tja, dan kun je er een fraai ogende badkamer in aanbrengen, luxe materialen gebruiken en gratis goede wifi aanbieden, maar hoeveel heb je daarvan nodig om een kamer maatje telefooncel zonder ramen aangenaam te maken. Precies, dat lukt niet. Als je nauwelijks plaats hebt voor je bagage, je gevoel voor dag en nacht volledig kwijt raakt en je ontbijt in het eveneens piepkleine hotelcafé in de spits staand moet nuttigen, dan wil je alleen maar weg. Jammer. De ambiance van dit voormalige theatergebouw is magistraal, maar wekt helaas een verwachting die bij lange na niet wordt ingelost.
Henricus H. (Echt)paren Netherlands, 9 januari 2013
prima hotel, zeer apart en traditioneel

goede sfeer, prima ligging, gezellige buurt, midden in Singapore
7,3
Verassende sfeer, een beetje gedateerd maar alles in sfeervol traditioneel rode Chinese setting. Ontbijt sober maar prijs kwalikeit goed. Kamers op de tweede verdieping wat klien en mijn bed was ietsje te kort. Gewoon een heerlijk kort verblijf gehad op een geweldige lokatie.
Uitgaansleven tip: direct bij de metro, midden in het hartje Chinatown.
Mieke D. (Echt)paren Belgium, 22 juli 2012
hotel in oud Chinees theater

perfecte ligging om heel Singapore te bezoeken
7,7
Zeer goed ligging. Wij hebben heel Singapore te voet bezocht. Gemakkelijk te bereiken met de metro. Onze kamer was wel aan de kleine kant. Het ontbijt vonden we voor die prijs niet echt goed. Je moest in een bar ontbijten, die veel te klein was, waardoor er veel mensen gewoon moesten blijven rechtstaan. Na het ontbijt, werd deze plaats dan een café. Het presoneel was vriendelijk en behulpzaam.
Chee K. Individuele reizigers Malaysia, 1 juli 2015
Rude check-in staff

Location, unique design, price
6,7
I booked the hotel for my uncle and mum visiting from Malaysia. I helped them to check-in to the hotel but the hotel staffs were grumpy and rude. They asked for our documents to look for our booking and couldn't find it. It was a stack of paper, they had to flip over and over. All they had to do was look for my mum's name in the system (agoda.com). As they get frustrated, they asked me whose name was it book under. I presumed it was my name as I used my account. They searched for my name through the pile of papers again to no avail. In the end I spotted my mum's name and told him. Obviously embarrassed by his oversight, he didn't even acknowledge my help. But that's fine. As I collect the room key, I politely thanked the staffs but they didn't even bother to look at me or acknowledge my gesture. So we walked towards the main entrance to look for the room but was shouted at for going to the wrong direction. It was unnecessary to be rude. Decent hotel but poor reception staff. Will not book again.
Leh C. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 29 juni 2015
Convinient location small rooms

Location location! Very near to mrt
7,7
Everything was okay except the very small rooms
Wei S. Zakelijke reizigers Malaysia, 24 juni 2015
Nice decoration, value for money

location, cleanliness and good price
9,3
1 night stay and it was fine. Perfect location and easy accessibility to MRT station as well.
Shirley W. Zakelijke reizigers Malaysia, 23 juni 2015
Room condition

Location, Clean & Staff
6
I have book single room and would like to highlight as follows:- - The bed a bit hard - Bathroom too small even it is single room. There is no proper place or no place for us to stand and take shower - No cup / glass in the room and also no kettle for us to boil water Since I only stay one night due to business trip, it is still okay but their internet is good. But not for my leisure trip.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen SingaporeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel exterieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - EntreeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - EntreeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/Lounge


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C05