of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen

25 Trengganu Street (near to Temple/Smith Street), Chinatown / Tiong Bahru, Singapore 058476 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gastenkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badkamer
Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badkamer Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel exterieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel exterieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Entree Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Entree Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieur Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieur
Gebied: Chinatown / Tiong Bahru Aantal kamers: 80
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 3125 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
6,9
Ligging
8,7
Personeel
6,8
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,1
Ontbijt/maaltijden
6,0
Alle beoordelingen (3125)
Sorteer op:
Cynthia T. (Echt)paren Netherlands, 12 juni 2013
Prima hotel. Metro in de buurt. China Town

Metro in de buurt, Prima Service. Uitstekend om puur te overnachten.
7,7
Hotel is gelegen in het centrum van China Town. Metrostation China Town is op 300 meter. Het hotel is echt om te overnachten. Prima kamers met prima internet. Verder niet veel bijzonder. Wanneer je niet te veel eisen stelt aan het ontbijt is daar ook niks mis. Wij hebben er genoten en heerlijk geslapen. Helaas hebben de kamers geen ramen.
Paulus M. Individuele reizigers Netherlands, 23 januari 2013
Adembenemend grote lobby adembenemend kleine kamer

Locatie, lobby, snelle wifi
6
De locatie van dit hotel is grandioos: midden in Chinatown met foodstreet pal voor de deur. Wat wil je nog meer? Nou, een lekkere ruime kamer. Helaas, die krijg je hier niet. Niet dat dit hotel slecht is in de zin dat het geen niveau heeft of bemand zou zijn door horkerig personeel, integendeel. Het punt is dat de kamers véél te klein zijn. En geen ramen hebben! Tja, dan kun je er een fraai ogende badkamer in aanbrengen, luxe materialen gebruiken en gratis goede wifi aanbieden, maar hoeveel heb je daarvan nodig om een kamer maatje telefooncel zonder ramen aangenaam te maken. Precies, dat lukt niet. Als je nauwelijks plaats hebt voor je bagage, je gevoel voor dag en nacht volledig kwijt raakt en je ontbijt in het eveneens piepkleine hotelcafé in de spits staand moet nuttigen, dan wil je alleen maar weg. Jammer. De ambiance van dit voormalige theatergebouw is magistraal, maar wekt helaas een verwachting die bij lange na niet wordt ingelost.
Henricus H. (Echt)paren Netherlands, 9 januari 2013
prima hotel, zeer apart en traditioneel

goede sfeer, prima ligging, gezellige buurt, midden in Singapore
7,3
Verassende sfeer, een beetje gedateerd maar alles in sfeervol traditioneel rode Chinese setting. Ontbijt sober maar prijs kwalikeit goed. Kamers op de tweede verdieping wat klien en mijn bed was ietsje te kort. Gewoon een heerlijk kort verblijf gehad op een geweldige lokatie.
Uitgaansleven tip: direct bij de metro, midden in het hartje Chinatown.
Mieke D. (Echt)paren Belgium, 22 juli 2012
hotel in oud Chinees theater

perfecte ligging om heel Singapore te bezoeken
7,7
Zeer goed ligging. Wij hebben heel Singapore te voet bezocht. Gemakkelijk te bereiken met de metro. Onze kamer was wel aan de kleine kant. Het ontbijt vonden we voor die prijs niet echt goed. Je moest in een bar ontbijten, die veel te klein was, waardoor er veel mensen gewoon moesten blijven rechtstaan. Na het ontbijt, werd deze plaats dan een café. Het presoneel was vriendelijk en behulpzaam.
Shuxin C. Individuele reizigers United Kingdom, 9 juli 2014
Hotel was decent but room was very small.

The staff were always attentive, the close proximity to the MRT and the fact that you could get discount attraction tickets from the concierge
7
The experience was fine, it is okay for a budget hotel. The facilities could have been kept in better repair, but I wasn't in my room much so it wasn't too much of a problem.
Kristine S. Groepen Philippines, 7 juli 2014
Quite comfortable despite the room size

Centrally located, big lobby, clean
6,7
Accessible to everywhere i wanted to go but it should be noted that the taxi will drop you at Temple St because Trenggaru is closed to traffic
Andrew M. Groepen Australia, 5 juli 2014
Ok

Location
5,3
Very quick overnight stay.. very small but adequate for one night Great location
Ronnell R. Individuele reizigers United States of America, 5 juli 2014
Comfortable and pleasant

Lobby, location and staff
7
it was very pleasant.. thought the bathrooms are small compared to western standards.. if you are a lone traveler... its fine
Joanne O. Zakelijke reizigers Malaysia, 4 juli 2014
Good for short stay

Near MRT station, Attentive staff, Easy to find food
6,7
The hotel is situated less than 10 mins walk from Chinatown MRT Station. The Front Office is very helpful to ensure that we get to our destination on time. However, the bathroom is rather small.
Jennie L. Individuele reizigers Singapore, 2 juli 2014
Convenience , food nearby and suitable for couples

nearby food, mrt and shopping centre
8

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen SingaporeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GastenkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadkamerSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel exterieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel exterieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - EntreeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - EntreeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotel interieurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Balkon/TerrasSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Bar/Lounge

Beoordelingen door klanten - Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen, Singapore

AS-AGWEB-3C07