Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sanur Avenue

Jl. Soka no. 198, East Denpasar,Near Gasoline Station Padang Galak at By Pass Ngurah Rai, Denpasar, Bali, Indonesië 80572

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 108 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
5,7
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (108)
Sorteer op:
Michel G. (Echt)paren Netherlands, 14 juli 2013
prettig vetblijf

lekker bed, vriendelijk personeel, hoed ontbijt.
6,7
Hier kan ik niet echt over iets zeggen. Wij kwamen laat aan en waren vroeg weg. Maar ik heb alles als prettig ervaren.
Rapporteer deze beoordeling
John S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 23 juli 2012
prima plek voor een tussenstop

dichtbij vliegveld, grote kamers smaakvol ingericht
8
Zeer vriendelijke ontvangst. Mogelijkheid om opgehaald te worden van vliegveld benut. Was slechts 10 euro. Chauffeur deed veel moeite voor ons. Kamers zijn zeer ruim. Ligging aan drukke weg, maar zonder overlast binnen. Ontbijt was niet echt smakelijk, maar ze haden hun best gedaan om er iets van te maken. Ik kon zonder kosten voor twee weken mijn bagage achter laten. Al met al een goedkoop maar prima adres voor een nacht.
Rapporteer deze beoordeling
Gert V. (Echt)paren Netherlands, 27 maart 2012
Ruime kamer en geweldige service

Ruime kamer, personeel probeert het je zoveel mogelijk naar de zin te maken, gratis shuttle naar Sanur
6,7
Het hotel is moeilijk, niet te vinden. Advies bel direct het hotel hoe er te komen. Naast alle pluspunten, wij hebben er zelfs ons verblijf verlengd, moet wel gezegd worden dat je op onze eerste kamer voorkant niet kan slapen vanwege de verkeersherrie. Wij zijn daarom naar de standaardkamer achterin verhuisd. Verder blijft er dan uit de badkamer/ wc ' ketelmuziek' te komen wanneer ergens in huis de waterleiding wordt gebruikt; ook ' s nachts. De badkamerdeur gesloten houden dempt gelukkig het geluid. Al met al heb je veel voorzieningen voor een zeer bescheiden prijs.
Rapporteer deze beoordeling
Meenakshi Y. Gezinnen met oudere kinderen India, 15 oktober 2015
Worst stay ever with Pathetic service

1)allowed to cook
2
1) Searching hotel is like searching for treasure but after finding you will feel disappointed with the service. 2) Pathetic service by staff. 3) no Proper breakfast hence we had to cook in their dirty kitchen. 4) no room service. 5) never cleaned room, bathroom or emptied dustbins. 6) So called free Airport Pick up and Drop was never arranged by the staff. 7) Staffs are liars and only when you ask something they act as if they do not understand English. 8) Purposely on last day they did not turn on Water pump hence no water in bathroom. 9) they provided incorrect wifi password. 10) will never recommend anyone to stay here.
Rapporteer deze beoordeling
Sabir S. (Echt)paren United Kingdom, 26 april 2014
Need more improvement

Friendly staff clean room nice breakfast
6,7
Need more improvement a lot of things a specially staff more friendly
Rapporteer deze beoordeling
Ayu W. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 22 december 2013
This Villas was comfortable and clean

Cheapest, Largest room and clean
7,7
The great places but need improvement in Breakfast menu
Rapporteer deze beoordeling
Iin K. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 13 augustus 2013
Nice

Clean, friendly staff, and quiet place
7
Overall it was good place to stay...cheap but clean...
Rapporteer deze beoordeling
Jacqueline S. Individuele reizigers Canada, 3 augustus 2013
Short stay

Provided airport transfer (although was almost cancelled right before),
6
Rapporteer deze beoordeling
Liza S. Zakelijke reizigers Indonesia, 9 juni 2013
nothing special

breakfast, friendly staff, large bedroom
5,3
Rapporteer deze beoordeling
Shazia A. Groepen United Kingdom, 5 juni 2013
Big suite, good price

Breakfast, suite size
7
The hotel provided a large suite for three of us, two ensuite bedroom of good size, a living area with comfy sofa and t.v. The staff provided us with welcome drinks and a nice big breakfast. However, it wasn't too close to the beach and was just off a main road which got quite loud in the morning.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Sanur Avenue BaliSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - Hotel interieurSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - Hotel exterieurSanur Avenue Bali - SuiteSanur Avenue Bali - Hotel interieurSanur Avenue Bali - Hotel interieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C03