Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sanur Avenue

By Pass NGurah Rai no. 198 , Denpasar, Bali, Indonesië 80572 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Sanur Avenue Bali - Gastenkamer Sanur Avenue Bali - Gastenkamer Sanur Avenue Bali - Gastenkamer Sanur Avenue Bali - Gastenkamer Sanur Avenue Bali - Hotel exterieur Sanur Avenue Bali - Badkamer Sanur Avenue Bali - Gastenkamer Sanur Avenue Bali - Hotel interieur Sanur Avenue Bali - Gastenkamer Sanur Avenue Bali - Gastenkamer Sanur Avenue Bali - Gastenkamer Sanur Avenue Bali - Gastenkamer Sanur Avenue Bali - Gastenkamer Sanur Avenue Bali - Gastenkamer
Ligging: Denpasar Aantal kamers: 6
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 100 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
5,8
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (100)
Michel G. (Echt)paren Netherlands, 14 juli 2013
prettig vetblijf

lekker bed, vriendelijk personeel, hoed ontbijt.
6,7
Hier kan ik niet echt over iets zeggen. Wij kwamen laat aan en waren vroeg weg. Maar ik heb alles als prettig ervaren.
John S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 23 juli 2012
prima plek voor een tussenstop

dichtbij vliegveld, grote kamers smaakvol ingericht
8
Zeer vriendelijke ontvangst. Mogelijkheid om opgehaald te worden van vliegveld benut. Was slechts 10 euro. Chauffeur deed veel moeite voor ons. Kamers zijn zeer ruim. Ligging aan drukke weg, maar zonder overlast binnen. Ontbijt was niet echt smakelijk, maar ze haden hun best gedaan om er iets van te maken. Ik kon zonder kosten voor twee weken mijn bagage achter laten. Al met al een goedkoop maar prima adres voor een nacht.
Gert V. (Echt)paren Netherlands, 27 maart 2012
Ruime kamer en geweldige service

Ruime kamer, personeel probeert het je zoveel mogelijk naar de zin te maken, gratis shuttle naar Sanur
6,7
Het hotel is moeilijk, niet te vinden. Advies bel direct het hotel hoe er te komen. Naast alle pluspunten, wij hebben er zelfs ons verblijf verlengd, moet wel gezegd worden dat je op onze eerste kamer voorkant niet kan slapen vanwege de verkeersherrie. Wij zijn daarom naar de standaardkamer achterin verhuisd. Verder blijft er dan uit de badkamer/ wc ' ketelmuziek' te komen wanneer ergens in huis de waterleiding wordt gebruikt; ook ' s nachts. De badkamerdeur gesloten houden dempt gelukkig het geluid. Al met al heb je veel voorzieningen voor een zeer bescheiden prijs.
Ayu W. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 22 december 2013
This Villas was comfortable and clean

Cheapest, Largest room and clean
7,7
The great places but need improvement in Breakfast menu
Jacqueline S. Individuele reizigers Canada, 3 augustus 2013
Short stay

Provided airport transfer (although was almost cancelled right before),
6
Liza S. Zakelijke reizigers Indonesia, 9 juni 2013
nothing special

breakfast, friendly staff, large bedroom
5,3
Shazia A. Groepen United Kingdom, 5 juni 2013
Big suite, good price

Breakfast, suite size
7
The hotel provided a large suite for three of us, two ensuite bedroom of good size, a living area with comfy sofa and t.v. The staff provided us with welcome drinks and a nice big breakfast. However, it wasn't too close to the beach and was just off a main road which got quite loud in the morning.
Almira R. Zakelijke reizigers Indonesia, 15 mei 2013
A great place to stay

Nice staff, Good food, Comfortable room
8,7
I was so happy with the service, although it needs a hard effort to reach this hotel. You can search Jalan Soka near Bypass Ngurah Rai to help you find this hotel on Google maps. Overall, nice hotel to stay & I will recommend this hotel to my friends & relatives.
Harry B. Individuele reizigers Australia, 30 april 2013
Had a room a bit far from the area you need to be

a bit far. no one's bothering you. in some way it s ok.
5,7
The hotel is far is away from where you need to be. But I would get away. Costing little bit money but i Was ok.
Debra P. Individuele reizigers United States of America, 13 april 2013
Accommodating couple, close to airport

The woman who ran the hotel; the large sized room; the woman who ran the hotel!
6,3
Very difficult to find - more detailed directions and a contact number should be given online. My taxi driver was ready to throw me out of the cab. I loved the woman who was sooo hospitable - there wasn't much around the hotel, so she gave me a lift into town where I walked around and had dinner - she picked me up afterward. She got up at 5am to make me an early breakfast and called me a cab for my early flight. The room was large and clean, although the a/c could have been stronger.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sanur Avenue BaliSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - Hotel exterieurSanur Avenue Bali - BadkamerSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - Hotel interieurSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - GastenkamerSanur Avenue Bali - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A06