Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sarinande Hotel

Jl. Sarinande No. 15, Camplung Tanduk, Seminyak, Bali, Indonesië 80361

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 85 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,8
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (85)
Sorteer op:
Rosaline O. Individuele reizigers Netherlands, 1 december 2013
Goed verblijf

schoon, oké ontbijt, mooie kamer
7,7
Het verblijf kamer in Sarinande hotel was prima. Had een grote kamer met een schone douche. Alles was aanwezig en goed genoeg voor mij als solo reiziger.Drie jaar geleden ook verblijf in hotel, douche was niet zo denderend; verouderd. Strand en centrum met veel winkels, eetgelegenheden en uitgaansgelegenheden dichtbij. In het hotel was het personeel vriendelijk. Het was prettig om luchthaventransfer te kunnen regelen (tegen betaling Rp 125000,-). Bij verblijf 3 nachten:gratis. Enige nadeel: kamer was dichtbij straat en ik kon de brommers en mensen goed horen, zowel overdag als avond/nacht. Dichtdoen van deur douche, verminderde het geluid iets.
Rapporteer deze beoordeling
Wim V. (Echt)paren Netherlands, 14 juni 2013
Goed hotel, sterren waardig, prettig verblijf

Vriendelijk personeel, mooie kamer, rust midden in de stad
8
Fijn verblijf
Rapporteer deze beoordeling
Jean-Pierre M. (Echt)paren Netherlands, 6 juni 2013
Ondanks renovatie kamers,verberterd hotel niet

goede liging; prijs/kwalieteit acceptable
5,3
Rapporteer deze beoordeling
Jean-Pierre M. (Echt)paren Netherlands, 1 juni 2013
rustig hotel

rustig, klein, eenvoudig
5
voor de derde keer geweest, maar ondanks de verbetering van enkele kamers, toch niet een echte verbetering. met name de eenzijdigheid van het ontbijt en de desinteresse van het personeel is jammer.
Rapporteer deze beoordeling
Raphael E. (Echt)paren Germany, 4 januari 2016
Pleasant stay in Seminyak, Bali

Great day trips with friendly drivers; nice pool which offers also shadow places below the palms; friendly helpful staff
7,3
Pleasant stay in Seminyak, Bali in Sarinande Hotel. The beach is quite near with a short walk of 5min. But we preferred to stay usually at the hotel pool as it offers also shadow places under the palms. The staff and the drivers were very friendly and helpful! Thanks for the great stay which we had during new year!
Rapporteer deze beoordeling
Philipp K. (Echt)paren Austria, 2 augustus 2015
Nice little hotel next to the beach

Location, friendly staff and great breakfast
9
It was our first day in Bali and we wanted to relax after our long flight. Sarinande Hotel was the perfect place for that. A 2 min walk and you are at the beach, which is less crowded than in Kuta and Legian. The breakfast buffet was off the top and the the one dinner we had was okay. The only negative aspect of our room was its location within the hotel right next to a busy street so it was very noisy at night. Would recommend it to anybody!
Rapporteer deze beoordeling
Philip B. (Echt)paren New Zealand, 16 juli 2015
Relaxed clean old world atmosphere

Beautiful garden peaceful friendly staff
7,3
Very good
Rapporteer deze beoordeling
Mats M. Gezinnen met oudere kinderen Sweden, 18 juni 2015
Sarinande

Perfect location, Fantastic personnel
8,7
Great as always!!
Rapporteer deze beoordeling
Dianne P. Individuele reizigers Australia, 6 juni 2015
Well priced hotel

Position staff rooms
8,3
Great place to stay, well priced and close to the beach lovely staff
Rapporteer deze beoordeling
Mark L. Individuele reizigers Australia, 18 mei 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Sarinande Hotel BaliSarinande Hotel Bali - GastenkamerSarinande Hotel Bali - GastenkamerSarinande Hotel Bali - Eten en drinkenSarinande Hotel Bali - GastenkamerSarinande Hotel Bali - StrandSarinande Hotel Bali - GastenkamerSarinande Hotel Bali - ZwembadSarinande Hotel Bali - BadkamerSarinande Hotel Bali - GastenkamerSarinande Hotel Bali - RestaurantSarinande Hotel Bali - GastenkamerSarinande Hotel Bali - OmgevingSarinande Hotel Bali - Hotel interieurSarinande Hotel Bali - OmgevingSarinande Hotel Bali - Receptie


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C04