Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sea Palace Hotel

26, P. J. Ramchandani Marg, Apollo Bunder, South Mumbai, Mumbai, India 400039 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Sea Palace Hotel Mumbai - Entree Sea Palace Hotel Mumbai - Receptie Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurant Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurant Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurant Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurant Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurant Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurant Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurant Sea Palace Hotel Mumbai - Badkamer Sea Palace Hotel Mumbai - Gastenkamer Sea Palace Hotel Mumbai - Gastenkamer Sea Palace Hotel Mumbai - Gastenkamer Sea Palace Hotel Mumbai - Gastenkamer
Gebied: South Mumbai Aantal kamers: 50
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig
Verhouding prijs/kwaliteit
6,2
Ligging
9,1
Personeel
6,3
Hygiëne/conditie hotel
6,5
Kamercomfort
6,8
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (277)
Sorteer op:
Kalikapersad R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 6 december 2014
vieze kamers, je krijgt niet waarvoor je bataald.

hier moet ik wel 3 dagen over nadenken, maar meen toch niet 1 te vinden
4
hygiëne is niet al te best, ze hebben een mooi dakterras en daarmee houdt het op. stinkende kamers, niet goed schoon gemaakt, vieze badkamer en wc.
Willy C. Individuele reizigers Belgium, 30 januari 2013
Mumbai stad zonder einde !

prachtige locatie , klasse hotel.breakfast ok
7,3
ik heb er 4 nachten verbleven,en ik heb iedere morgen opnieuw een krant moeten vragen,die normaal iedere morgen voor de kamerdeur ligt.de inkom is niet in verhouding met het hotel,heel beperkte ruimte.
Tip: Mumbai is in alles een stuk duurder dan de rest van India.
Jacques V. (Echt)paren Netherlands, 29 maart 2012
Kleine kamers en lift dagen kapot.

Ligging
5
Het hotel had de kleinste kamers die we ooit in India hebben gezien. Het leek me een eenpersoonskamer waar een twee persoonsbed in geplaatst was. Het bed stond tegen de muur zodat je maar van een kant en via een smalle doorgang in het bed kon komen. Het sanitair was in orde. Toen we aankwamen was de lift kapot. Er hing een briefje op dat die morgen weer gereed zou zijn. Dagelijks werd de tekst aangepast maar toen we weggingen was de lift nog steeds kapot. En dat is leuk als je eenkamer op de vierde verdieping hebt.
Christine M. Groepen Netherlands, 9 januari 2012
Prima hotel, prima locatie

Locatie, vriendelijk personeel, lekker ontbijt (weinig keuze), schone kamers
7,7
de locatie was heel centraal, dichtbij de gateway of india, het personeel was vriendelijk, en de kamers waren schoon. qua eten en drinken kun je beter in de buurt iets zoeken, daar is het veel goedkoper. een taxi kun je ook beter aanhouden op straat en niet regelen uit het hotel, op die manier is het veel goedkoper.
Sightseeing/attracties tip: Elephant Island
Markus G. Individuele reizigers Switzerland, 21 april 2015
a very run-down, musty hotel

location, bar
4,3
Nasir A. Zakelijke reizigers India, 2 april 2015
Sea Palace Hotel

location is good.
3,7
It is an old property, so i can understand that the rooms may not be that great. The sea facing rooms seemed to be lot better than the rooms on the other side of the building. I was a single person and was given a relatively small room. It was not cleaned properly and I am sure the bed sheets were also not changed. Not a worth place to stay. Would not recommend anyone. I had to argue with the watchman to park my car, otherwise he straight said that you need to park the car outside.
Calida N. Individuele reizigers Australia, 19 februari 2015
Great location

Location, rooftop bar, breafast
7,3
Really good. The food and service were amazing. The room was smaller than I expected but it was clean and had everything I needed.
Suhas B. Zakelijke reizigers India, 6 februari 2015
location matters

location, economic and pleasant atmosphere really kicks up this place
6,3
Rishichand S. (Echt)paren South Africa, 10 januari 2015
Desperate need for revamp

good location, near shopping area
4,3
Poor- stayed there for the time- will not go back. Hotel needs a revamp. Rooms are in a pathetic condition. Reception tried to cover up for room not being ready on time. Overbooked and crowded during breakfast.
Simon P. Zakelijke reizigers United Kingdom, 6 december 2014
Give this place a miss!

Location
5
Generally pretty poor. On arrival the internet connection did not work and no one was able to help me - in the end I fixed it after one hour, but I'm an IT professional! The fridge never worked. The safe in the room didn't work either. The water in the shower stopped completely for 24 hours. The breakfast is really poor, with instant coffee! Some of the receptionists are very unhelpful, although one was good. The roof-top restaurant has a fantastic location, but the food is poor and very expensive for what it is. It's trying to be a "place to be seen", but it just doesn't work.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sea Palace Hotel MumbaiSea Palace Hotel Mumbai - EntreeSea Palace Hotel Mumbai - ReceptieSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - BadkamerSea Palace Hotel Mumbai - GastenkamerSea Palace Hotel Mumbai - GastenkamerSea Palace Hotel Mumbai - GastenkamerSea Palace Hotel Mumbai - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C05