Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sea Palace Hotel

26, P. J. Ramchandani Marg, Apollo Bunder, South Mumbai, Mumbai, India 400039

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam

6,8

uit 287 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
6,2
Ligging
9,1
Personeel
6,2
Hygiëne/conditie hotel
6,4
Kamercomfort
6,7
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (287)
Sorteer op:
Kalikapersad R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 6 december 2014
vieze kamers, je krijgt niet waarvoor je bataald.

hier moet ik wel 3 dagen over nadenken, maar meen toch niet 1 te vinden
4
hygiëne is niet al te best, ze hebben een mooi dakterras en daarmee houdt het op. stinkende kamers, niet goed schoon gemaakt, vieze badkamer en wc.
Rapporteer deze beoordeling
Willy C. Individuele reizigers Belgium, 30 januari 2013
Mumbai stad zonder einde !

prachtige locatie , klasse hotel.breakfast ok
7,3
ik heb er 4 nachten verbleven,en ik heb iedere morgen opnieuw een krant moeten vragen,die normaal iedere morgen voor de kamerdeur ligt.de inkom is niet in verhouding met het hotel,heel beperkte ruimte.
Tip: Mumbai is in alles een stuk duurder dan de rest van India.
Rapporteer deze beoordeling
Jacques V. (Echt)paren Netherlands, 29 maart 2012
Kleine kamers en lift dagen kapot.

Ligging
5
Het hotel had de kleinste kamers die we ooit in India hebben gezien. Het leek me een eenpersoonskamer waar een twee persoonsbed in geplaatst was. Het bed stond tegen de muur zodat je maar van een kant en via een smalle doorgang in het bed kon komen. Het sanitair was in orde. Toen we aankwamen was de lift kapot. Er hing een briefje op dat die morgen weer gereed zou zijn. Dagelijks werd de tekst aangepast maar toen we weggingen was de lift nog steeds kapot. En dat is leuk als je eenkamer op de vierde verdieping hebt.
Rapporteer deze beoordeling
Christine M. Groepen Netherlands, 9 januari 2012
Prima hotel, prima locatie

Locatie, vriendelijk personeel, lekker ontbijt (weinig keuze), schone kamers
7,7
de locatie was heel centraal, dichtbij de gateway of india, het personeel was vriendelijk, en de kamers waren schoon. qua eten en drinken kun je beter in de buurt iets zoeken, daar is het veel goedkoper. een taxi kun je ook beter aanhouden op straat en niet regelen uit het hotel, op die manier is het veel goedkoper.
Sightseeing/attracties tip: Elephant Island
Rapporteer deze beoordeling
Kevin M. (Echt)paren United Kingdom, 11 januari 2016
Terrible management

Roof top restaurant seperately run
3,7
The stay was appalling the manager wanted us to pay again despite us showing him our Agoda booking form and receipt showing full payment. The breakfast is not worth looking at even if it was free. Probably the worst stay in a hotel that I have ever had
Rapporteer deze beoordeling
Mahendra R. (Echt)paren Mauritius, 6 januari 2016
Nice stay

Location
6
Nice
Rapporteer deze beoordeling
Xuan D. (Echt)paren Vietnam, 11 december 2015
Not provide room as booked

Food
5,3
I booked and paid by agoda but they said i did not pay and not prepared the room as booked!
Rapporteer deze beoordeling
Biswa R. Gezinnen met jonge kinderen Thailand, 2 december 2015
Great location, Small n Old property, Poor service

Location (near Gateway India), Decent room (only, if get sea-facing room), Nothing else
6,7
Stayed just 2 nights. Cleanliness - ONLY the Sea-facing rooms are decent (DONOT GO FOR SUITE, IT STINKS). BreakFast - very little choices with very small restaurant. Location - Good, 500m to GateWay India, walkable street-shopping/eating. Service (front desk) - very poor, rude lady manager. Service (security/Room) - Smiling-faced security with greeting always and bell-boys are lazy. No swimming pool, small and Old property hotel. LIKED the roof-top bar/restaurant w/ sea view.
Rapporteer deze beoordeling
Vipul M. (Echt)paren India, 19 oktober 2015
Great Location but poorly managed

Location, proximity to local attractions and decent breakfast
4,3
The check-in experience was horrible. We were actually taken to three different rooms all of which were occupied. The person on the check-in counter did not have a clue. It took us more than an hour to check-in and during check-out we were first given the bill for another room. The location of the hotel is amazing with close proximity to local markets and attractions. The breakfast is decent and staff is helpful.
Rapporteer deze beoordeling
Maran S. Groepen Malaysia, 12 augustus 2015
Worst hotel

Sea Palace Hotel
3,3
I Regular traveler who ended up booking thishotel by impression photos about 1 week ago. Paid by credit card first, 1 room twin single bed with upgraded facilities. On arraival to check in on the 10 Ogos 15 , the duty manager was a dummy middle age who cant corrospont properly and anan,t give me a room of usd piorer to my 20 days earlier booking which entitiled to 15 percent early booking discount. His excuse was all the room are fully booked. After much argument and waited in restoren they finally gave a room half tne value of USD pernight. My dear travellers please be careful about this particular Sea Palace Hotel. One word I would say they ate. Avoid this Hotel.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Sea Palace Hotel MumbaiSea Palace Hotel Mumbai - EntreeSea Palace Hotel Mumbai - ReceptieSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - BadkamerSea Palace Hotel Mumbai - GastenkamerSea Palace Hotel Mumbai - GastenkamerSea Palace Hotel Mumbai - GastenkamerSea Palace Hotel Mumbai - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AM-AGWEB-4F02