Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sea Palace Hotel

26, P. J. Ramchandani Marg, Apollo Bunder, South Mumbai, Mumbai, India 400039 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Sea Palace Hotel Mumbai - Entree Sea Palace Hotel Mumbai - Receptie Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurant Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurant Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurant Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurant Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurant Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurant Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurant Sea Palace Hotel Mumbai - Badkamer Sea Palace Hotel Mumbai - Gastenkamer Sea Palace Hotel Mumbai - Gastenkamer Sea Palace Hotel Mumbai - Gastenkamer Sea Palace Hotel Mumbai - Gastenkamer
Gebied: South Mumbai Aantal kamers: 50
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam
Verhouding prijs/kwaliteit
6,2
Ligging
9,1
Personeel
6,3
Hygiëne/conditie hotel
6,4
Kamercomfort
6,7
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (278)
Sorteer op:
Kalikapersad R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 6 december 2014
vieze kamers, je krijgt niet waarvoor je bataald.

hier moet ik wel 3 dagen over nadenken, maar meen toch niet 1 te vinden
4
hygiëne is niet al te best, ze hebben een mooi dakterras en daarmee houdt het op. stinkende kamers, niet goed schoon gemaakt, vieze badkamer en wc.
Rapporteer deze beoordeling
Willy C. Individuele reizigers Belgium, 30 januari 2013
Mumbai stad zonder einde !

prachtige locatie , klasse hotel.breakfast ok
7,3
ik heb er 4 nachten verbleven,en ik heb iedere morgen opnieuw een krant moeten vragen,die normaal iedere morgen voor de kamerdeur ligt.de inkom is niet in verhouding met het hotel,heel beperkte ruimte.
Tip: Mumbai is in alles een stuk duurder dan de rest van India.
Rapporteer deze beoordeling
Jacques V. (Echt)paren Netherlands, 29 maart 2012
Kleine kamers en lift dagen kapot.

Ligging
5
Het hotel had de kleinste kamers die we ooit in India hebben gezien. Het leek me een eenpersoonskamer waar een twee persoonsbed in geplaatst was. Het bed stond tegen de muur zodat je maar van een kant en via een smalle doorgang in het bed kon komen. Het sanitair was in orde. Toen we aankwamen was de lift kapot. Er hing een briefje op dat die morgen weer gereed zou zijn. Dagelijks werd de tekst aangepast maar toen we weggingen was de lift nog steeds kapot. En dat is leuk als je eenkamer op de vierde verdieping hebt.
Rapporteer deze beoordeling
Christine M. Groepen Netherlands, 9 januari 2012
Prima hotel, prima locatie

Locatie, vriendelijk personeel, lekker ontbijt (weinig keuze), schone kamers
7,7
de locatie was heel centraal, dichtbij de gateway of india, het personeel was vriendelijk, en de kamers waren schoon. qua eten en drinken kun je beter in de buurt iets zoeken, daar is het veel goedkoper. een taxi kun je ook beter aanhouden op straat en niet regelen uit het hotel, op die manier is het veel goedkoper.
Sightseeing/attracties tip: Elephant Island
Rapporteer deze beoordeling
Maran S. Groepen Malaysia, 12 augustus 2015
Worst hotel

Sea Palace Hotel
3,3
I Regular traveler who ended up booking thishotel by impression photos about 1 week ago. Paid by credit card first, 1 room twin single bed with upgraded facilities. On arraival to check in on the 10 Ogos 15 , the duty manager was a dummy middle age who cant corrospont properly and anan,t give me a room of usd piorer to my 20 days earlier booking which entitiled to 15 percent early booking discount. His excuse was all the room are fully booked. After much argument and waited in restoren they finally gave a room half tne value of USD pernight. My dear travellers please be careful about this particular Sea Palace Hotel. One word I would say they ate. Avoid this Hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Markus G. Individuele reizigers Switzerland, 21 april 2015
a very run-down, musty hotel

location, bar
4,3
Rapporteer deze beoordeling
Nasir A. Zakelijke reizigers India, 2 april 2015
Sea Palace Hotel

location is good.
3,7
It is an old property, so i can understand that the rooms may not be that great. The sea facing rooms seemed to be lot better than the rooms on the other side of the building. I was a single person and was given a relatively small room. It was not cleaned properly and I am sure the bed sheets were also not changed. Not a worth place to stay. Would not recommend anyone. I had to argue with the watchman to park my car, otherwise he straight said that you need to park the car outside.
Rapporteer deze beoordeling
Calida N. Individuele reizigers Australia, 19 februari 2015
Great location

Location, rooftop bar, breafast
7,3
Really good. The food and service were amazing. The room was smaller than I expected but it was clean and had everything I needed.
Rapporteer deze beoordeling
Suhas B. Zakelijke reizigers India, 6 februari 2015
location matters

location, economic and pleasant atmosphere really kicks up this place
6,3
Rapporteer deze beoordeling
Rishichand S. (Echt)paren South Africa, 10 januari 2015
Desperate need for revamp

good location, near shopping area
4,3
Poor- stayed there for the time- will not go back. Hotel needs a revamp. Rooms are in a pathetic condition. Reception tried to cover up for room not being ready on time. Overbooked and crowded during breakfast.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sea Palace Hotel MumbaiSea Palace Hotel Mumbai - EntreeSea Palace Hotel Mumbai - ReceptieSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - RestaurantSea Palace Hotel Mumbai - BadkamerSea Palace Hotel Mumbai - GastenkamerSea Palace Hotel Mumbai - GastenkamerSea Palace Hotel Mumbai - GastenkamerSea Palace Hotel Mumbai - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C08