of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sea Pearl Villas Resort

12 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Sea Pearl Villas Resort Phuket - Zwembad Sea Pearl Villas Resort Phuket - Fitnessruimte Sea Pearl Villas Resort Phuket - Lobby Sea Pearl Villas Resort Phuket - Uitzicht Sea Pearl Villas Resort Phuket - Lobby Sea Pearl Villas Resort Phuket - Spa Sea Pearl Villas Resort Phuket - Zwembad Sea Pearl Villas Resort Phuket - Restaurant Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving Sea Pearl Villas Resort Phuket - Zwembad Sea Pearl Villas Resort Phuket - Uitzicht Sea Pearl Villas Resort Phuket - Fitnessruimte Sea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/Terras Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving
Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving Sea Pearl Villas Resort Phuket - Uitzicht Sea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/Terras Sea Pearl Villas Resort Phuket - Recreatie-faciliteiten Sea Pearl Villas Resort Phuket - Zwembad Sea Pearl Villas Resort Phuket - Vergaderruimte Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving Sea Pearl Villas Resort Phuket - Vergaderruimte Sea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/Terras Sea Pearl Villas Resort Phuket - Zwembad
Gebied: Patong Aantal kamers: 188
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,1

uit 1576 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,2
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1576)
Sorteer op:
Johannes V. Individuele reizigers Netherlands, 28 december 2014
Luxe verzorgd hotel, hier ontbreekt niets.

Rustig gelegen, gratis shuttle bus naar het centrum en strand, eigen zwembad en jacuzzi.
8
Perfect hotel, prachtige kamers en prima ligging, je wordt hier echt behandeld als een gast, niets is te veel.
Babette B. (Echt)paren Netherlands, 14 augustus 2014
Top hotel!

luxe, prachtig, gewoon perfect!
10
beter kon niet!!
Elisabeth R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 december 2012
mooi hotel met uitzicht op Patong

schitterende kamer
8,7
Mijn moeder gaat al vele jaren voor 2 maanden naar Patong. Wij zouden haar dit jaar bezoeken, maar ik houd niet van dat massale gebeuren. Sea Pearl villa's ligt aan een drukke weg, waar je eenmaal op het terrein niets van merkt, het ligt halverwege boven op een berg. Uitzicht van je kamer is prachtig. Onze kamer had een Jacuzzi buiten, en daar hebben wij van genoten. Kamer was uitstekend. Service was prima, de hotelmanager was aardig en hielp regelmatig mee in de kerstdrukte. Zwembaden waren lang, waardoor je lekker baantjes kon trekken. Het ontbijt was erg Aziatisch. Al met al een prima keuze voor een rustig verblijf in Patong.
Gerrit J. (Echt)paren Netherlands, 2 januari 2012
Schitterend hotel en prachtige locatie.

Klasse hotel, nieuw maar met prachtige begroeiing. Mooi uitzicht, niet gelegen in de drukte maar er vlak bij.
9,3
Wij werden verrast met een upgrade en verruilden een toch al prachtige en goed uitgeruste kamer voor een werkelijk schitterende studio. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die er alles aan deden om ons verblijf te veraangenamen. Omdat het complex tegen een helling is opgebouwd, werd je op verzoek naar de kamer gebracht met een golfkar. We kijken terug op een zeer prettig verblijf in dit hotel.
Uitgaansleven tip: Hoewel het hotel iets buiten de drukte ligt, is Patong toch met name een strand en uitgaansplaats. In het hotelcomplex zijn overigens aan aantal zwembaden aanwezig.
Amrith A. Individuele reizigers India, 3 maart 2015
Excellent facilities but a little far from city

Pool(s) , Staff, size of rooms
8,7
Harpreet B. (Echt)paren India, 1 maart 2015
Freat hotel

Room, Ambience,cleanliness
8,3
Muhammad M. (Echt)paren Singapore, 28 februari 2015
5-star!!!

Everything!!!
10
Fabulous!!!
Lee J. (Echt)paren Malaysia, 27 februari 2015
Nice Hotel Stay

Amenities, Service, Rooms
7,3
The stay at the hotel was awesome, considering the fact that the hotel took an extra effort to decorate for my wife and i as we are on a honeymoon.. However, the only set back is that the hotel only offered hotel transfer to the airport, though i requested for a cab number.
Diana M. (Echt)paren United Kingdom, 24 februari 2015
Visit Sea Pearl Villas

The landscaping and swimming pools. Breakfast and dining. Staff friendliness and helpfulness.
8
Our stay at the hotel was very good however there were one or two problems which were as follows: The wooden floorboards surrounding the pool had lifted and were in a poor condition. The bedroom and balcony lacked sufficient furniture. The shuttle bus into the town stopped at 8pm which is too early.
Dylan S. (Echt)paren Australia, 19 februari 2015
First Thailand trip :)

Pools, the big pillows and the fettuccine carbonara :) And the happy friendly security guards
9
Our stay was fabolous, but $6aud for a snickers is outrageous, and some of the staff could learn a little more English. Besides that our stay was great, friendly and welcoming. I will recommend this resort to my friends and family and will stay with you if I return. Thanks mel and Dylan

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sea Pearl Villas Resort PhuketSea Pearl Villas Resort Phuket - ZwembadSea Pearl Villas Resort Phuket - FitnessruimteSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - UitzichtSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - ZwembadSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - ZwembadSea Pearl Villas Resort Phuket - UitzichtSea Pearl Villas Resort Phuket - FitnessruimteSea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/TerrasSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - UitzichtSea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/TerrasSea Pearl Villas Resort Phuket - Recreatie-faciliteitenSea Pearl Villas Resort Phuket - ZwembadSea Pearl Villas Resort Phuket - VergaderruimteSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - VergaderruimteSea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/TerrasSea Pearl Villas Resort Phuket - ZwembadSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - GastenkamerSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - GastenkamerSea Pearl Villas Resort Phuket - BadkamerSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/TerrasSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - Recreatie-faciliteitenSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - GastenkamerSea Pearl Villas Resort Phuket - GastenkamerSea Pearl Villas Resort Phuket - GastenkamerSea Pearl Villas Resort Phuket - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A01