of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sea Pearl Villas Resort

12 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Sea Pearl Villas Resort Phuket - Zwembad Sea Pearl Villas Resort Phuket - Fitnessruimte Sea Pearl Villas Resort Phuket - Lobby Sea Pearl Villas Resort Phuket - Uitzicht Sea Pearl Villas Resort Phuket - Lobby Sea Pearl Villas Resort Phuket - Spa Sea Pearl Villas Resort Phuket - Zwembad Sea Pearl Villas Resort Phuket - Restaurant Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving Sea Pearl Villas Resort Phuket - Zwembad Sea Pearl Villas Resort Phuket - Uitzicht Sea Pearl Villas Resort Phuket - Fitnessruimte Sea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/Terras Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving
Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving Sea Pearl Villas Resort Phuket - Uitzicht Sea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/Terras Sea Pearl Villas Resort Phuket - Recreatie-faciliteiten Sea Pearl Villas Resort Phuket - Zwembad Sea Pearl Villas Resort Phuket - Vergaderruimte Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgeving Sea Pearl Villas Resort Phuket - Vergaderruimte Sea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/Terras Sea Pearl Villas Resort Phuket - Zwembad
Gebied: Patong Aantal kamers: 188
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,1

uit 1619 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,2
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1619)
Sorteer op:
Johannes V. Individuele reizigers Netherlands, 28 december 2014
Luxe verzorgd hotel, hier ontbreekt niets.

Rustig gelegen, gratis shuttle bus naar het centrum en strand, eigen zwembad en jacuzzi.
8
Perfect hotel, prachtige kamers en prima ligging, je wordt hier echt behandeld als een gast, niets is te veel.
Babette B. (Echt)paren Netherlands, 14 augustus 2014
Top hotel!

luxe, prachtig, gewoon perfect!
10
beter kon niet!!
Elisabeth R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 december 2012
mooi hotel met uitzicht op Patong

schitterende kamer
8,7
Mijn moeder gaat al vele jaren voor 2 maanden naar Patong. Wij zouden haar dit jaar bezoeken, maar ik houd niet van dat massale gebeuren. Sea Pearl villa's ligt aan een drukke weg, waar je eenmaal op het terrein niets van merkt, het ligt halverwege boven op een berg. Uitzicht van je kamer is prachtig. Onze kamer had een Jacuzzi buiten, en daar hebben wij van genoten. Kamer was uitstekend. Service was prima, de hotelmanager was aardig en hielp regelmatig mee in de kerstdrukte. Zwembaden waren lang, waardoor je lekker baantjes kon trekken. Het ontbijt was erg Aziatisch. Al met al een prima keuze voor een rustig verblijf in Patong.
Gerrit J. (Echt)paren Netherlands, 2 januari 2012
Schitterend hotel en prachtige locatie.

Klasse hotel, nieuw maar met prachtige begroeiing. Mooi uitzicht, niet gelegen in de drukte maar er vlak bij.
9,3
Wij werden verrast met een upgrade en verruilden een toch al prachtige en goed uitgeruste kamer voor een werkelijk schitterende studio. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die er alles aan deden om ons verblijf te veraangenamen. Omdat het complex tegen een helling is opgebouwd, werd je op verzoek naar de kamer gebracht met een golfkar. We kijken terug op een zeer prettig verblijf in dit hotel.
Uitgaansleven tip: Hoewel het hotel iets buiten de drukte ligt, is Patong toch met name een strand en uitgaansplaats. In het hotelcomplex zijn overigens aan aantal zwembaden aanwezig.
Shi J. (Echt)paren Singapore, 29 maart 2015
short getaway

location, pool, location
9
Pleasant. Nice location. Pool access room very nice but lacking in privacy
Chew H. (Echt)paren Singapore, 28 maart 2015
quiet environment

environment, view and quiet place to stay.
6
No serious issue but wish to bring up the cleanliness of toilet and sofa got some stain. Wonder if the jacuzzi water is being changed everyday ?
Thitiphat T. (Echt)paren Thailand, 26 maart 2015
Perfect choice for relax

Nice room. Friendly staff. Private
9,3
Everything is good
Georgina A. (Echt)paren United Kingdom, 24 maart 2015
Great place, poor staff

Rooms were great. Even when hotel was completely fully booked there was still plenty of room at the pools.
8
Richard M. (Echt)paren United Kingdom, 24 maart 2015
Sea pearl review

Swimming pool and reception area.
4,7
Jacuzzi was filthy. Not sure when the water was last changed but did not want to risk getting in. Hotel was 20 minute drive to town and set in the middle of nowhere. In fairness they offer a free shuttle bus service but this stops at 9pm. Chair in room was filthy with stains. Bathroom ceiling was stained and general cleanliness was poor. Room was full of Mosquitos. Balcony was overlooked and was on the road side. Felt like there was a car park outside our room. If I had spent more than 1 night I am sure I would have checked out early. Out of 6 hotels I have stayed in on this trip this is definitely the worst and was a major disappointment.
Daryl C. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 22 maart 2015
Modern and clean villa resort

Clean and spacious modern rooms. Many pools minimising crowded swimming. Fantastic massages at the spa
9
Friendly staff willing to engage young children. Clean, spacious modern rooms with personal jacuzzis.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sea Pearl Villas Resort PhuketSea Pearl Villas Resort Phuket - ZwembadSea Pearl Villas Resort Phuket - FitnessruimteSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - UitzichtSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - ZwembadSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - ZwembadSea Pearl Villas Resort Phuket - UitzichtSea Pearl Villas Resort Phuket - FitnessruimteSea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/TerrasSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - UitzichtSea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/TerrasSea Pearl Villas Resort Phuket - Recreatie-faciliteitenSea Pearl Villas Resort Phuket - ZwembadSea Pearl Villas Resort Phuket - VergaderruimteSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - VergaderruimteSea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/TerrasSea Pearl Villas Resort Phuket - ZwembadSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - GastenkamerSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - GastenkamerSea Pearl Villas Resort Phuket - BadkamerSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/TerrasSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgevingSea Pearl Villas Resort Phuket - Recreatie-faciliteitenSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - GastenkamerSea Pearl Villas Resort Phuket - GastenkamerSea Pearl Villas Resort Phuket - GastenkamerSea Pearl Villas Resort Phuket - Gastenkamer


AS-AGWEB-3C01