of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Secret Cliff Resort & Restaurant

707 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Hotel exterieur Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer
Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Zwembad Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Zwembad Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Zwembad
Gebied: Karon Aantal kamers: 50
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 1980 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,5
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (1980)
Sorteer op:
Elaine B. (Echt)paren Netherlands, 3 oktober 2013
Een fijn verblijf met upgrade naar een andere kame

De kamer,uitzicht op zee,een zeer leuke verrassing op m'n verjaardag,verzorgt door t personeel van het restaurant,dikke 10.
7
Was zeer mooi, alleen was er een punt bij het afrekenen van water wat we gebruikt hebben en een ontbijt die we betaald hadden opnieuw moesten betalen, toen het personeel van t restaurant met de coupon dat we betaald hadden,hoefde we die niet te betalen,t water was belachelijk duur,in verhouding van,ook hebben we aangegeven dat er bij de verlichting op het balkon stroom opstond, na 2 dagen nog eens verteld toen werd er pas actie ondernomen,gevaarlijk! Het complex is mooi maar kan beter onderhouden worden.
Elles V. (Echt)paren Netherlands, 12 juli 2011
Super lokatie, mooi en schoon hotel.

Schoon, goede lokatie.
9,3
We hebben genoten. Alles was goed, kamers zijn schoon, lokatie is top, mooi uitzicht en verschillende strandjes zijn dichtbij.
Hotel kenmerken tip: Dit hotel kun je best boeken. Het is het geld meer dan waard.
Cornelis P. (Echt)paren Netherlands, 23 maart 2011
Leuk hotel, voor een nachtje.

Heel goed restaurant met mooi uitzicht.
5,7
We waren op doorreis dus voor een nachtje geboekt. Ik zou daar zeker geen langere tijd willen zitten, het is op een berg en je moet wel een heel sportief type zijn. Zeker niet geschikt voor oudere mensen. Zwembad stelt niks voor en het vissen ook niet. Sterker nog, je zou je de pletter vallen. Het restaurant is heel goed! Leuke bediening en vriendelijk. Kamer met gardenview is ook best mooi alleen allemaal kieren tussen de deuren en ramen dus volop muggen. Er hangt wel een klamboe. Wij boekten last minuut dus niet duur maar de normale prijs die ze vragen is het zeker niet waard.
Sightseeing/attracties tip: karon beach, Kata beach, nai harn, viewing point, er is zat te beleven
Carrie M. Individuele reizigers United States of America, 6 januari 2015
Nice Stay

the view and spa
9
it was very relaxing and peaceful
Tai S. (Echt)paren United States of America, 5 januari 2015
Sad use of site

view, location, pizza
5
Qing C. (Echt)paren Australia, 1 januari 2015
Whoa so great!

Comfort environment staff
9,7
Cindy C. Gezinnen met jonge kinderen China, 31 december 2014
It was ok.

Restaurant, view for sunset, small children playground
7
It was ok. We especially like the sunset view on the rock. The room was too damp. The main power was off for half day when we stayed there.
Nado G. (Echt)paren Bhutan, 27 december 2014
TRANPOT

TRANSPORTATIOM FROM
5,3
Jessica L. (Echt)paren United States of America, 7 december 2014
My favorite place

Location, comfort, staff
9,7
This is the best place to stay in Phuket. Free shuttle to Patong and Karon beach. The staff makes you feel so welcome. I would recommend this place to anyone. The best thing to do is go down to the rocks at sunset. Beautiful. The pool is also amazing with a wonderful view of the ocean. I will be coming back.
Wu P. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 30 november 2014
Value for money with an excellent view .

Good view of the bay , quiet & relax and lots of privacy.
7,7
Very pleasant stay , like the natural environment the hotel is located . Excellent view and provides space for relaxation and lots of privacy.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Secret Cliff Resort & Restaurant PhuketSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Hotel exterieurSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - FitnessruimteSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Hotel exterieurSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Business Center Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - UitzichtSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - FitnessruimteSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - FitnessruimteSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Spa


AS-AGWEB-3C05