Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Secret Cliff Resort & Restaurant

707 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand 83100

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 2261 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,5
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (2261)
Sorteer op:
Peter V. Groepen Netherlands, 21 februari 2016
Prachtige locatie
5
Boeking systeem van Secret Cliff laat steken vallen en dan zit je een nacht in Naina Resort, Patong. Dat wil je niet!
Rapporteer deze beoordeling
Jonathan S. Individuele reizigers Belgium, 24 februari 2015
Niet waar voor zijn geld

Mooie ligging , ...
5,7
Persoonlijk niet zo goed, op foto,S heel andere kamer, vond deze niet zijn geld waard, veel mankementen aan, geen service aant zwembad, 1shuttle per dag naar patong en Karon beach, veel te weinig daar het toch grote afstand is. Dus alle geluk maar 2dagen geboekt en nu in een TOP hotel!!! Voor zelfde prijs, 2km verder
Rapporteer deze beoordeling
Elaine B. (Echt)paren Netherlands, 3 oktober 2013
Een fijn verblijf met upgrade naar een andere kame

De kamer,uitzicht op zee,een zeer leuke verrassing op m'n verjaardag,verzorgt door t personeel van het restaurant,dikke 10.
7
Was zeer mooi, alleen was er een punt bij het afrekenen van water wat we gebruikt hebben en een ontbijt die we betaald hadden opnieuw moesten betalen, toen het personeel van t restaurant met de coupon dat we betaald hadden,hoefde we die niet te betalen,t water was belachelijk duur,in verhouding van,ook hebben we aangegeven dat er bij de verlichting op het balkon stroom opstond, na 2 dagen nog eens verteld toen werd er pas actie ondernomen,gevaarlijk! Het complex is mooi maar kan beter onderhouden worden.
Rapporteer deze beoordeling
Elles V. (Echt)paren Netherlands, 12 juli 2011
Super lokatie, mooi en schoon hotel.

Schoon, goede lokatie.
9,3
We hebben genoten. Alles was goed, kamers zijn schoon, lokatie is top, mooi uitzicht en verschillende strandjes zijn dichtbij.
Hotel kenmerken tip: Dit hotel kun je best boeken. Het is het geld meer dan waard.
Rapporteer deze beoordeling
Cornelis P. (Echt)paren Netherlands, 23 maart 2011
Leuk hotel, voor een nachtje.

Heel goed restaurant met mooi uitzicht.
5,7
We waren op doorreis dus voor een nachtje geboekt. Ik zou daar zeker geen langere tijd willen zitten, het is op een berg en je moet wel een heel sportief type zijn. Zeker niet geschikt voor oudere mensen. Zwembad stelt niks voor en het vissen ook niet. Sterker nog, je zou je de pletter vallen. Het restaurant is heel goed! Leuke bediening en vriendelijk. Kamer met gardenview is ook best mooi alleen allemaal kieren tussen de deuren en ramen dus volop muggen. Er hangt wel een klamboe. Wij boekten last minuut dus niet duur maar de normale prijs die ze vragen is het zeker niet waard.
Sightseeing/attracties tip: karon beach, Kata beach, nai harn, viewing point, er is zat te beleven
Rapporteer deze beoordeling
Ace A. (Echt)paren Philippines, 24 mei 2016
Good View
4,3
We were upgraded to a family room with ocean view. The room was very good though the aircon leaks and seems to not work perfectly as i wake up at the middle of the night feeling hot though i switch the aircon to the coolest. The view of the ocean was the hotels strength. The staffs need to be better in English, i had a hard time talking to them. the pool was disappointing..very small.. food are OK..the experience on dining in full view of the ocean was fantastic. the location is not so good but they have free shuttles to and from patong and karon beach on a limited time. overall its a nice stay.
Rapporteer deze beoordeling
Joanne M. Individuele reizigers Australia, 20 mei 2016
Splendid views
5,3
I had 2 nights purely for view. I paid extra for oceanview and it was spectacular. Pool was ok and breakfast kinda like feeding time at the zoo with Chinese groups. I kinda prefer to be near little cafes to eat out rather than fight for a chair and clean plate and cutlery at a dirty table but I'd stay there again for the view only. Breakfast seemed understaffed. Room was clean and comfy.
Rapporteer deze beoordeling
Syalina Y. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 20 mei 2016
NOT RECOMMENDED AND WILL NEVER EVER STAY TO THIS H
1,3
-one of lady/staff front counter no smile. no greeting to us when arrived to check in -upgraded to family room . i paid for seaview. dissapointed, not half view from balcony is seaview. the rest is tree. -the balcony is dirty -room furniture looks old. -got big lizard on curtain -aircond make big noise -got stain at curtain -vase without flower -shower water so slow -slippery at stair the way to lobby and rain make it worst -my 3yo son drop his milk powder on bath towel and stupid staff keep it and put at front counter before we check out have to pay 600bht and they assume that is poopoo. stupid hotel ever.
Rapporteer deze beoordeling
John C. (Echt)paren United States of America, 15 mei 2016
.?
3,7
Room was dated. Also walls ugly in room and bathroom. Pool tile missing.
Rapporteer deze beoordeling
Tim J. (Echt)paren Denmark, 4 mei 2016
TJ-PH
4,3
Very noisy under the restaurant
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Secret Cliff Resort & Restaurant PhuketSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Hotel exterieurSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - FitnessruimteSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Hotel exterieurSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Business Center Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - UitzichtSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - FitnessruimteSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - FitnessruimteSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - BadkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Lobby


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C08