Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Secret Cliff Resort & Restaurant

707 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Hotel exterieur Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer
Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Zwembad Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Zwembad Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Zwembad
Gebied: Karon Aantal kamers: 50

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 2173 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,5
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (2173)
Sorteer op:
Jonathan S. Individuele reizigers Belgium, 24 februari 2015
Niet waar voor zijn geld

Mooie ligging , ...
5,7
Persoonlijk niet zo goed, op foto,S heel andere kamer, vond deze niet zijn geld waard, veel mankementen aan, geen service aant zwembad, 1shuttle per dag naar patong en Karon beach, veel te weinig daar het toch grote afstand is. Dus alle geluk maar 2dagen geboekt en nu in een TOP hotel!!! Voor zelfde prijs, 2km verder
Rapporteer deze beoordeling
Elaine B. (Echt)paren Netherlands, 3 oktober 2013
Een fijn verblijf met upgrade naar een andere kame

De kamer,uitzicht op zee,een zeer leuke verrassing op m'n verjaardag,verzorgt door t personeel van het restaurant,dikke 10.
7
Was zeer mooi, alleen was er een punt bij het afrekenen van water wat we gebruikt hebben en een ontbijt die we betaald hadden opnieuw moesten betalen, toen het personeel van t restaurant met de coupon dat we betaald hadden,hoefde we die niet te betalen,t water was belachelijk duur,in verhouding van,ook hebben we aangegeven dat er bij de verlichting op het balkon stroom opstond, na 2 dagen nog eens verteld toen werd er pas actie ondernomen,gevaarlijk! Het complex is mooi maar kan beter onderhouden worden.
Rapporteer deze beoordeling
Elles V. (Echt)paren Netherlands, 12 juli 2011
Super lokatie, mooi en schoon hotel.

Schoon, goede lokatie.
9,3
We hebben genoten. Alles was goed, kamers zijn schoon, lokatie is top, mooi uitzicht en verschillende strandjes zijn dichtbij.
Hotel kenmerken tip: Dit hotel kun je best boeken. Het is het geld meer dan waard.
Rapporteer deze beoordeling
Cornelis P. (Echt)paren Netherlands, 23 maart 2011
Leuk hotel, voor een nachtje.

Heel goed restaurant met mooi uitzicht.
5,7
We waren op doorreis dus voor een nachtje geboekt. Ik zou daar zeker geen langere tijd willen zitten, het is op een berg en je moet wel een heel sportief type zijn. Zeker niet geschikt voor oudere mensen. Zwembad stelt niks voor en het vissen ook niet. Sterker nog, je zou je de pletter vallen. Het restaurant is heel goed! Leuke bediening en vriendelijk. Kamer met gardenview is ook best mooi alleen allemaal kieren tussen de deuren en ramen dus volop muggen. Er hangt wel een klamboe. Wij boekten last minuut dus niet duur maar de normale prijs die ze vragen is het zeker niet waard.
Sightseeing/attracties tip: karon beach, Kata beach, nai harn, viewing point, er is zat te beleven
Rapporteer deze beoordeling
Ivo Z. (Echt)paren United Kingdom, 27 januari 2016
Great views, rooms need more maintenance

View was amazing, staff great, the location - located in woods so very peaceful, far from noisy night life
7,3
I loved my stay, only major "problem" was the maintenance of the room we were staying in, lots of cracks here and there, Windows could not all close fully, although you won't need it as it is so hot all the time. Bathroom was the other issue, smelled of mould, I think mainly because of the design of the bath, making it impossible for all the water to drain. Apart from these little problems, our stay there was amazing, staff are great, very helpful, view is amazing, you have to see it to believe it. All in all I would go back if I have the chance.
Rapporteer deze beoordeling
Tulyawit W. (Echt)paren Thailand, 18 januari 2016
good view , quiet

excellent view
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Depei L. Individuele reizigers Canada, 17 januari 2016
good for sevice quiet location

, free breakfast
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Hoang O. (Echt)paren United States of America, 14 januari 2016
Bad location

The hotel staff was exceptionally helpful. The room was very clean and they offered complementary buffet-style breakfast
8
We loved everything about this hotel except for its location. The hotel is a bit far from the main beaches, Patong and Kata. Tuk tuk and taxi overcharge tourists here, so the cheapest option is to rent a motorbike which was limited from the hotel as well.
Rapporteer deze beoordeling
Yen L. (Echt)paren Malaysia, 31 december 2015
Pleasant

Seaview, spacious, on the hill
6
Stay was pleasant but breakfast spread was mediocre. Room was spacious with promised sea-view albeit a little run-down. Probably need some refurbishment soon!
Rapporteer deze beoordeling
Cherwei S. (Echt)paren Malaysia, 31 december 2015
Scary experience

Clean, nice view, nice food
6
Unfriendly stuff, slow check in and out. "Someone" was playing the switch inside the toilet in the middle of the night while i am sleeping..scary experience
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Secret Cliff Resort & Restaurant PhuketSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Hotel exterieurSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - FitnessruimteSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Hotel exterieurSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Business Center Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - UitzichtSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - FitnessruimteSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - FitnessruimteSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - BadkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Lobby


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C06