Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Secret Cliff Resort & Restaurant

707 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand 83100

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 2239 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,5
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (2239)
Sorteer op:
Peter V. Groepen Netherlands, 21 februari 2016
Prachtige locatie
5
Boeking systeem van Secret Cliff laat steken vallen en dan zit je een nacht in Naina Resort, Patong. Dat wil je niet!
Rapporteer deze beoordeling
Jonathan S. Individuele reizigers Belgium, 24 februari 2015
Niet waar voor zijn geld

Mooie ligging , ...
5,7
Persoonlijk niet zo goed, op foto,S heel andere kamer, vond deze niet zijn geld waard, veel mankementen aan, geen service aant zwembad, 1shuttle per dag naar patong en Karon beach, veel te weinig daar het toch grote afstand is. Dus alle geluk maar 2dagen geboekt en nu in een TOP hotel!!! Voor zelfde prijs, 2km verder
Rapporteer deze beoordeling
Elaine B. (Echt)paren Netherlands, 3 oktober 2013
Een fijn verblijf met upgrade naar een andere kame

De kamer,uitzicht op zee,een zeer leuke verrassing op m'n verjaardag,verzorgt door t personeel van het restaurant,dikke 10.
7
Was zeer mooi, alleen was er een punt bij het afrekenen van water wat we gebruikt hebben en een ontbijt die we betaald hadden opnieuw moesten betalen, toen het personeel van t restaurant met de coupon dat we betaald hadden,hoefde we die niet te betalen,t water was belachelijk duur,in verhouding van,ook hebben we aangegeven dat er bij de verlichting op het balkon stroom opstond, na 2 dagen nog eens verteld toen werd er pas actie ondernomen,gevaarlijk! Het complex is mooi maar kan beter onderhouden worden.
Rapporteer deze beoordeling
Elles V. (Echt)paren Netherlands, 12 juli 2011
Super lokatie, mooi en schoon hotel.

Schoon, goede lokatie.
9,3
We hebben genoten. Alles was goed, kamers zijn schoon, lokatie is top, mooi uitzicht en verschillende strandjes zijn dichtbij.
Hotel kenmerken tip: Dit hotel kun je best boeken. Het is het geld meer dan waard.
Rapporteer deze beoordeling
Cornelis P. (Echt)paren Netherlands, 23 maart 2011
Leuk hotel, voor een nachtje.

Heel goed restaurant met mooi uitzicht.
5,7
We waren op doorreis dus voor een nachtje geboekt. Ik zou daar zeker geen langere tijd willen zitten, het is op een berg en je moet wel een heel sportief type zijn. Zeker niet geschikt voor oudere mensen. Zwembad stelt niks voor en het vissen ook niet. Sterker nog, je zou je de pletter vallen. Het restaurant is heel goed! Leuke bediening en vriendelijk. Kamer met gardenview is ook best mooi alleen allemaal kieren tussen de deuren en ramen dus volop muggen. Er hangt wel een klamboe. Wij boekten last minuut dus niet duur maar de normale prijs die ze vragen is het zeker niet waard.
Sightseeing/attracties tip: karon beach, Kata beach, nai harn, viewing point, er is zat te beleven
Rapporteer deze beoordeling
Tanidda V. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 25 april 2016
Good view
4,7
Good view for sea view room
Rapporteer deze beoordeling
Dusadee J. Groepen Thailand, 22 april 2016
Room
5
Staff very helpful The room nice and clean .
Rapporteer deze beoordeling
Adrian B. (Echt)paren United Kingdom, 21 april 2016
Ada
5
Hotel room we had very good clean but very noisy as restaurant above room so noise ontill late and noise early in morning you can here people eating chatting moving chairs disappointing Also spent a lot of money for first 2 nights in hotel restaurant and to be told kkadt night there no room for us no table as the hotel look after tour groups instead of gusts tour group get tables to many chinese tourist again hotel look after them rather the other guests breakfast a knightmare battle for table and they Only supply food for them I would not book this hotel when so many Chinese tourist are there in future
Rapporteer deze beoordeling
Nigel T. (Echt)paren United Kingdom, 18 april 2016
Lovely Hotel with pros and cons
6
The pluses - the hotel is on the cliff overlooking Karon beach and has stunning views from many of the rooms and the restaurant. The staff were fantastically helpful and friendly. The pool although small overlooks the ocean and was very pleasant. The rooms were kept lovely and clean. The minuses - The hotel is on the main road between Patong and Karon. The hotel comprises of villas up a steep hillside and therefore walking can be tiring, but the hotel provide a golf buggy service too and from rooms. The road is too busy to walk on so you are forced to take small buses in and out of town which cost around 200 baht each way (5 minute journey). The restaurant whilst lovely was somewhat overpriced for Thailand with some Thai dishes costing 550 baht. Overall - the views, the staff and the overall relaxing nature of the hotel are major pluses and if you want to be a little out of the town and don't mind the extra transport costs it is definitely a plus for me.
Rapporteer deze beoordeling
Tan S. Groepen Malaysia, 17 april 2016
Beautiful & clean hotel
5,3
Hotel is good but going out to Patong will cost 300baht/ trip. Other than that everything is good.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Secret Cliff Resort & Restaurant PhuketSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Hotel exterieurSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ZwembadSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - FitnessruimteSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Hotel exterieurSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Business Center Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgevingSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - UitzichtSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - FitnessruimteSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - FitnessruimteSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GastenkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - BadkamerSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Lobby


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C06