Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sequoia Inn

72-74 T. Monteverde Avenue, Poblacion, Davao City, Filipijnen 8000

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 62 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,1
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,3
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
6,3
Alle beoordelingen (62)
Sorteer op:
Cornelis B. (Echt)paren Netherlands, 17 april 2014
goed en betaalbaar zaken hotel

centraal, schoon,dichtbij familie
7,3
we waren hier nu voor de derde keer het is betaalbaar ruime kamer voor het geld wat je betaald. en voor ons belangrijk we zijn dicht bij mijn schoonfamilie
Rapporteer deze beoordeling
Cornelis B. (Echt)paren Netherlands, 10 december 2012
Goed hotel in zakencentrum

schoon en betaalbaar
8
We zijn hier nu voor de tweede keer in 1 jaar tijd . het bevalt ons prima zeer ruime kamer , goed bed. en ruime badkamer. Kamer word dagelijks goed schoon gemaakt door aardige dames altijd met een leuke lach. er is een klein resturant waar je zeker een goed philipijnse maaltijd kunt krijgen voor een betaalbare prijs
Rapporteer deze beoordeling
Cornelis B. (Echt)paren Netherlands, 6 november 2011
mooie ruime kamers

goee service
8
mooi hotel met zeer ruime kamers voorzien van t.v.waterkoker en kopjes.ruime badkamer voorzien van mooi wastafel grote spiegel warm en koud stromend water. het bij behorende resturant was goed goede kaart met fijne philipijnse gerechten en vriendelijke mensen in de bediening.Alleen 1 klein minpuntje is at het aan een drukke straat ligt waardoor je s.octends vroeg al het bedrijvige werk leven al hoort. Maar voor mijn zeker de moeite waard om er nog eens te logeren.
Rapporteer deze beoordeling
Candido E. Individuele reizigers Australia, 2 januari 2016
The hotel need repainting

Locations
5
Not bad... single bed to small
Rapporteer deze beoordeling
Ellaine G. Individuele reizigers Philippines, 4 juli 2015
Affordable place
4,3
clean and safe location
Rapporteer deze beoordeling
Ellaine G. Individuele reizigers Philippines, 3 juli 2015
Short stay
4,7
The place is accessible... room was clean and comfy
Rapporteer deze beoordeling
Evelyn R. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 27 oktober 2014
elevator not functional

price, space, price
6,3
below average, elevator was not functional when we stayed there. we have to climb to 3rd floor for our room assignment. overall, it was clean, spacious, cheap it looks and smells old.
Rapporteer deze beoordeling
Scott H. Individuele reizigers United States of America, 15 december 2013
It was ok

it was just ok
6
everything was just ok there are probably better and cheaper hotels. Location is bad, absolutely nothing around the hoel
Rapporteer deze beoordeling
Francy B. (Echt)paren Philippines, 16 juli 2013
It was fine

large room, quiet and accessible
8
It was fine. The room was large and with quiet surroundings.taxis drivers know the place well and there are also neraby restaurants.
Rapporteer deze beoordeling
Francy B. (Echt)paren Philippines, 15 juli 2013
It was fine

large room, peaceful and clean
7,7
It was fine. The room was large and with quiet surroundings.taxis drivers know the place well and there are also neraby restaurants.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Sequoia Inn Davao CitySequoia Inn Davao City - Hotel exterieurSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - BadkamerSequoia Inn Davao City - BadkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - BadkamerSequoia Inn Davao City - BadkamerSequoia Inn Davao City - BadkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - BadkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - BadkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - BadkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - Hotel interieurSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - Hotel exterieurSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - GastenkamerSequoia Inn Davao City - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B06