of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei gebied, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Silka Seaview Hotel Hong Kong - Entree Silka Seaview Hotel Hong Kong - Receptie Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hong Kong - Business Center Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Badkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby
Gebied: Yau Ma Tei gebied Aantal kamers: 268
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 3869 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
8,4
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,1
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (3869)
Sorteer op:
Yvonne V. (Echt)paren Netherlands, 3 februari 2011
Goede locatie, schoon en geweldige douche

locatie
7,7
prima hotel op een prima plek, een straat achter nathan road. kamers zijn zoals zoveel in azie klein, maar prima te doen met z'n tweeen. de douche vond ik geweldig! ook klein, maar de geweldige waterdruk en grote douchekop maakten het heerlijk wakker worden. prima service, dus niets te klagen.
Rob T. Zakelijke reizigers Netherlands, 21 oktober 2010
Geweldig centrum hotel

op loopafstand de mooiste HongKong plekjes
8,3
Het verblijf op de 12e etage was erg leuk, een mooie kamer voorzien van alle reizigersgemakken. Een dubbele lift per etage werkt erg prettig en je hoeft nooit op een lift lang te wachten. De frontdesk en hotelmanagers waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Frederik V. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 4 augustus 2010
Zeer goed hotel

goeie ligging
9,3
De kamers in dit hotel zijn wel heel erg klein. Net groot genoeg voor 3 bedden en een kleine kast. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in de kamer. De ligging van het hotel is zeer goed, naast een leuke avondmarkt, op een paar 100 meter van een metrohalte. Het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk, alleen de check-out verliep een beetje traag. Voor ons is dit een aanrader.
Hung K. Individuele reizigers Netherlands, 26 juni 2010
aanbiedingen en kortingen

locatie
10
Goed en prima locatie. Goedkoop
Johannes H. (Echt)paren Netherlands, 8 oktober 2009
Dorsett Seaview Hotel, Hongkong

Het hotel is pas gerenoveerd en de kamers zijn erg schoon en economisch ingedeeld, het is goed centraal gelegen en het openbaar vervoer is dichtbij (metro of bus)
8,3
Het is een hotel om terug te komen ik zou het dan ook altijd aan mijn vrienden of familie aanraden, de kamers zijn klein maar modern en economisch ingedeeld, het is erg centraal gelegen en de nachtmarkt is naast het hotel, als ik nog een keer in HongKong terug kom dan zal ik zeker weer dit hotel nemen om te overnachten
Sightseeing/attracties tip: vanuit het vliegveld is het een stukje lopen naar het busstation en daar bus A21 nemen kost 33HK$ van de busstop is het ongeveer 3 minuten lopen in de bus is aangeven de naam van het hotel om uit te stappen. De nachtmarkt is naast het hotel en de metrostations zijn dichtbij, het is aan te raden een kaart te kopen en deze op te laden dan hoef je niet steeds een kaartje te kopen, deze kaart kost 50HK$ en is heel gemakkelijk in gebruik, in de meeste winkels en restaurants kun je deze kaart ook gebruiken, ik heb hem alleen maar voor de bus en metro gebruikt
Heng S. (Echt)paren Malaysia, 15 november 2014
Good

Convenience, Comfortable & Good location
8
Hendy T. (Echt)paren Singapore, 14 november 2014
very good

cleanliness and staff friendlines
9,7
very good
Anna L. (Echt)paren Philippines, 13 november 2014
goodt

they clean our room everyday,everyday supply of soap,shampoo and toothbrush
7
our stay was a good one
Brandon C. Groepen Singapore, 10 november 2014
My stay in silka seaview hotel

Polite Staffs, Location near Kowloon Station, location near MTR and eatery
6,7
I guess the only issue is on the room cleanness. My frenz and I from different room having the same symptom. We experience itchness after staying in the hotel. Guess the hotel might need to clean up their bed sheets and others.
Son L. Individuele reizigers Philippines, 8 november 2014
Good value for money

Good value for money, and good location
6
The room has surprisingly generous space than I expected of a hotel in HK at its price. The water pressure is also way better than I expected. The hotel staff is less than accommodating, and not approachable. There was even one time I asked for help to flag a taxi and I was asked instead to wait for a taxi on a taxi stand on the next road, while it is raining outside. The hotel restaurant has only one chef, and when the chef is not around, the restaurant does not serve any meal. The restaurant crew, on the other hand, is very accommodating and has made me feel very welcome.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Hotel exterieurSilka Seaview Hotel Hong Kong - EntreeSilka Seaview Hotel Hong Kong - ReceptieSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hong Kong - Business Center Silka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - BadkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - Hotel exterieurSilka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3C05