of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei gebied, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Silka Seaview Hotel Hong Kong - Entree Silka Seaview Hotel Hong Kong - Receptie Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hong Kong - Business Center Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Badkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby
Gebied: Yau Ma Tei gebied Aantal kamers: 268
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 3713 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
8,4
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,1
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (3713)
Sorteer op:
Yvonne V. (Echt)paren Netherlands, 3 februari 2011
Goede locatie, schoon en geweldige douche

locatie
7,7
prima hotel op een prima plek, een straat achter nathan road. kamers zijn zoals zoveel in azie klein, maar prima te doen met z'n tweeen. de douche vond ik geweldig! ook klein, maar de geweldige waterdruk en grote douchekop maakten het heerlijk wakker worden. prima service, dus niets te klagen.
Rob T. Zakelijke reizigers Netherlands, 21 oktober 2010
Geweldig centrum hotel

op loopafstand de mooiste HongKong plekjes
8,3
Het verblijf op de 12e etage was erg leuk, een mooie kamer voorzien van alle reizigersgemakken. Een dubbele lift per etage werkt erg prettig en je hoeft nooit op een lift lang te wachten. De frontdesk en hotelmanagers waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Frederik V. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 4 augustus 2010
Zeer goed hotel

goeie ligging
9,3
De kamers in dit hotel zijn wel heel erg klein. Net groot genoeg voor 3 bedden en een kleine kast. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in de kamer. De ligging van het hotel is zeer goed, naast een leuke avondmarkt, op een paar 100 meter van een metrohalte. Het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk, alleen de check-out verliep een beetje traag. Voor ons is dit een aanrader.
Hung K. Individuele reizigers Netherlands, 26 juni 2010
aanbiedingen en kortingen

locatie
10
Goed en prima locatie. Goedkoop
Johannes H. (Echt)paren Netherlands, 8 oktober 2009
Dorsett Seaview Hotel, Hongkong

Het hotel is pas gerenoveerd en de kamers zijn erg schoon en economisch ingedeeld, het is goed centraal gelegen en het openbaar vervoer is dichtbij (metro of bus)
8,3
Het is een hotel om terug te komen ik zou het dan ook altijd aan mijn vrienden of familie aanraden, de kamers zijn klein maar modern en economisch ingedeeld, het is erg centraal gelegen en de nachtmarkt is naast het hotel, als ik nog een keer in HongKong terug kom dan zal ik zeker weer dit hotel nemen om te overnachten
Sightseeing/attracties tip: vanuit het vliegveld is het een stukje lopen naar het busstation en daar bus A21 nemen kost 33HK$ van de busstop is het ongeveer 3 minuten lopen in de bus is aangeven de naam van het hotel om uit te stappen. De nachtmarkt is naast het hotel en de metrostations zijn dichtbij, het is aan te raden een kaart te kopen en deze op te laden dan hoef je niet steeds een kaartje te kopen, deze kaart kost 50HK$ en is heel gemakkelijk in gebruik, in de meeste winkels en restaurants kun je deze kaart ook gebruiken, ik heb hem alleen maar voor de bus en metro gebruikt
Meow G. (Echt)paren Singapore, 27 augustus 2014
Very convenient location

Location, cleanliness and courteous staff
8,7
Very satisified
Kwok T. Gezinnen met jonge kinderen China, 24 augustus 2014
can seasonal pricing be adjusted

location, convenient transportation
7
Monique L. Groepen Philippines, 24 augustus 2014
Good enough

Near MTR, Hui Lau Shan opposite the hotel, convenient
8,3
It was nice.
Netty S. (Echt)paren Indonesia, 18 augustus 2014
Affordable stay

Cleanliness, Location and Free Wifi
7
The room was relatively small but it was clean though so didn't really matter, the location was pretty close to the mtr station (about 5min walk) but the area was also really near the night market so it got really crowded and noisy at night time. The wifi was working and it was fast as well. overall it was a pleasant stay :)
Theresa N. Groepen Singapore, 18 augustus 2014
Good stay with a few unpleasant experience

Cleanliness, nice 3 star hotel room, reasonable price
7
Lift was too small, there were big groups of tourists and they were very rowdy, and not courteous, pushing us to a corner in the lift because the lift was too small. Therefore, I reckoned that the lift is not the right size to serve the number of occupants. Lobby is small and no space to sit while waiting for a room early in the morning since there's no where we can hang around while waiting for the room. No toilets too at the lobby Room was very clean and hotel is near mtr. Safety wise, first time in yau ma Tei. No expectations. just that while walking back to the hotel on first and second night, bumped into people who followed us, and had to take a taxi back thereafter because we consecutively bump into the person twice. And it happened with 2 persons.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Hotel exterieurSilka Seaview Hotel Hong Kong - EntreeSilka Seaview Hotel Hong Kong - ReceptieSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hong Kong - Business Center Silka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - BadkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - Hotel exterieurSilka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3C07