of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei gebied, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Silka Seaview Hotel Hong Kong - Entree Silka Seaview Hotel Hong Kong - Receptie Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hong Kong - Business Center Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gastenkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Badkamer Silka Seaview Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby
Gebied: Yau Ma Tei gebied Aantal kamers: 268
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 3755 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
8,4
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,1
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (3755)
Sorteer op:
Yvonne V. (Echt)paren Netherlands, 3 februari 2011
Goede locatie, schoon en geweldige douche

locatie
7,7
prima hotel op een prima plek, een straat achter nathan road. kamers zijn zoals zoveel in azie klein, maar prima te doen met z'n tweeen. de douche vond ik geweldig! ook klein, maar de geweldige waterdruk en grote douchekop maakten het heerlijk wakker worden. prima service, dus niets te klagen.
Rob T. Zakelijke reizigers Netherlands, 21 oktober 2010
Geweldig centrum hotel

op loopafstand de mooiste HongKong plekjes
8,3
Het verblijf op de 12e etage was erg leuk, een mooie kamer voorzien van alle reizigersgemakken. Een dubbele lift per etage werkt erg prettig en je hoeft nooit op een lift lang te wachten. De frontdesk en hotelmanagers waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Frederik V. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 4 augustus 2010
Zeer goed hotel

goeie ligging
9,3
De kamers in dit hotel zijn wel heel erg klein. Net groot genoeg voor 3 bedden en een kleine kast. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in de kamer. De ligging van het hotel is zeer goed, naast een leuke avondmarkt, op een paar 100 meter van een metrohalte. Het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk, alleen de check-out verliep een beetje traag. Voor ons is dit een aanrader.
Hung K. Individuele reizigers Netherlands, 26 juni 2010
aanbiedingen en kortingen

locatie
10
Goed en prima locatie. Goedkoop
Johannes H. (Echt)paren Netherlands, 8 oktober 2009
Dorsett Seaview Hotel, Hongkong

Het hotel is pas gerenoveerd en de kamers zijn erg schoon en economisch ingedeeld, het is goed centraal gelegen en het openbaar vervoer is dichtbij (metro of bus)
8,3
Het is een hotel om terug te komen ik zou het dan ook altijd aan mijn vrienden of familie aanraden, de kamers zijn klein maar modern en economisch ingedeeld, het is erg centraal gelegen en de nachtmarkt is naast het hotel, als ik nog een keer in HongKong terug kom dan zal ik zeker weer dit hotel nemen om te overnachten
Sightseeing/attracties tip: vanuit het vliegveld is het een stukje lopen naar het busstation en daar bus A21 nemen kost 33HK$ van de busstop is het ongeveer 3 minuten lopen in de bus is aangeven de naam van het hotel om uit te stappen. De nachtmarkt is naast het hotel en de metrostations zijn dichtbij, het is aan te raden een kaart te kopen en deze op te laden dan hoef je niet steeds een kaartje te kopen, deze kaart kost 50HK$ en is heel gemakkelijk in gebruik, in de meeste winkels en restaurants kun je deze kaart ook gebruiken, ik heb hem alleen maar voor de bus en metro gebruikt
Lai M. Groepen Singapore, 14 september 2014
Good location

Location good, short distance to yau ma ti mtr, many eating place near to hotel.
7
Staff are friendly and helpful,location is good, walking distance to mtr. Room is quite small, still bearable, however felt toilet/bathing area is really small. Did not use the hotel dinning facility as many eating places near to hotel. Overall stay is good.
Jacky M. Individuele reizigers United States of America, 11 september 2014
clean

location, clean and price
6,3
comfortable.
Louis T. Zakelijke reizigers United States of America, 11 september 2014
Convenient and Comfortable

location, location, location
7
Spartan but comfortable.
Suniphat C. (Echt)paren Thailand, 10 september 2014
10 mins from Yu ma tei MTR station exit B2.

Typicall standard of hongkong as its small but bed was comfort, amenties complete, free hotel itself shuttle bus to/from Kowloon Station drof of front of checkin counter (not airport free shuttle)
6
Value for money, love the shuttle and if local market near by. The hotel not a main road so just enjoy walking as usual
Jorge Q. (Echt)paren China, 9 september 2014
Cheap, Clean and great location.

Location and staff
7,7
It was great. Although, we did not expect the room to be very small. But overall, our experience was great because of the location(near MTR), there are a lot of restaurants and fast food chains nearby. It's very easy to get to the tourist spots in Hongkong. However, we paid for HKD50 for the umbrella because it rained. I think that's too much for an umbrella. Thumbs up for the staff for being so nice. The restaurant in the hotel was also good, though, we only tried their lemon iced tea. The service was great. We were being assisted accordingly. I would say for the money we paid, maybe it could have been lesser because the room was small. Nonetheless, keep it up.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Hotel exterieurSilka Seaview Hotel Hong Kong - EntreeSilka Seaview Hotel Hong Kong - ReceptieSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hong Kong - Business Center Silka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - BadkamerSilka Seaview Hotel Hong Kong - Hotel exterieurSilka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3A01