Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Silka West Kowloon Hotel

46-48 Anchor Street, Tai Kok Tsui, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,0

uit 1092 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
7,2
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (1092)
Sorteer op:
Kirsten K. (Echt)paren Netherlands, 24 mei 2014
Alles een beetje matig, zeer korte en harde bedden

Dicht bij metro, medewerkers spreken goed engels
5,3
Alles is zeer middelmatig aan dit hotel. Kamers zijn niet echt heel slecht, maar ook zeker niet echt comfortabel. Medewerkers zijn niet echt onvriendelijk, maar ook zeker niet hartelijk. Bedden zijn extreem kort (met 1m72 staken mijn voeten er al uit) en erg hard. Kamer is net iets groter dan bij een minihotel concept. Zeker in het weekend zijn de kamers veeeeeel te duur voor wat je krijgt.
Rapporteer deze beoordeling
Jasper V. Groepen Netherlands, 22 juli 2011
Uitstekend verblijf

Opgeruimd, netjes, verzorgd, vriendelijk personeel, straalt luxe uit voor niet heel veel geld
8,7
tijdens een reis door china en hong kong, met hong kong/kowloon als laatste stop, een hotel uitgekozen om aangenaam te verblijven. na in diverse hostels te hebben gezeten is het heerlijk om in een hotel als silka west kowloon hotel te zitten. prima service, dicht bij een metro halte waardoor de stad binnen handbereik ligt. kamer was vrij klein maar voor hong kongse begrippen een vrij ruime kamer.
Rapporteer deze beoordeling
Earl C. Individuele reizigers Philippines, 25 januari 2016
good

location, clean, complete
9,3
il be coming back
Rapporteer deze beoordeling
Wing Y. (Echt)paren Hong Kong, 20 januari 2016
decent stay

rooms, staff, location
8
room is a little bit small but so far it's clean location is fine staff are friendly
Rapporteer deze beoordeling
David C. (Echt)paren Canada, 17 januari 2016
Pleasant and a comfortable stay

hotel shuttle, convenient location and pleasant staffs
8,7
This was our second visit to this hotel and we enjoyed our stay.
Rapporteer deze beoordeling
Shimojima I. Zakelijke reizigers Japan, 16 januari 2016
MY REVIEW

1.near to the MTR station 2.near to shopping district 3. supermarket and cafeteria/canteen nearby
6
Rapporteer deze beoordeling
Christine W. Individuele reizigers Malaysia, 10 januari 2016
Rooms are appropriate for the price paid

cleanliness, helpful staff, free shuttle service
7
Rapporteer deze beoordeling
Marina V. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 8 januari 2016
poor customer service especially their staff @cafe

The location was near at mtr and accessible. Nearby for tourist spot and shoppning center.
5,3
The room was a bit disappointed. At first when we entered in the room, there's a cigarette smell. Outside view was great since we're at 15th floor. Only one male staff at the receiving area was polite and good customer service tough he only open the door for us he knows how to greet and he got sincere smile.
Rapporteer deze beoordeling
Wai F. Zakelijke reizigers Hong Kong, 8 januari 2016
No comment, I will not book this hotel anymore.
3,3
Stayed not comfortable
Rapporteer deze beoordeling
Laura O. (Echt)paren Ireland, 5 januari 2016
city stay

location, handy phone provided, good wifi
7
Staff were friendly, room is small but it's typical for this area of the city, room was serviced daily, handy phone was amazing a great bonus to our stay. 5 minute walk to option of two metro stations.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
Silka West Kowloon Hotel Hong KongSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieurSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieurSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieurSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - FaciliteitenSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - FaciliteitenSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - FaciliteitenSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - ReceptieSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel interieurSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - BadkamerSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - BadkamerSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - ReceptieSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - FaciliteitenSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - EntreeSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B01