of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Silver Resortel

3/37 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

Silver Resortel Phuket - Strand Silver Resortel Phuket - Strand Silver Resortel Phuket - Strand Silver Resortel Phuket - Strand Silver Resortel Phuket - Receptie Silver Resortel Phuket - Hotel interieur Silver Resortel Phuket - Receptie Silver Resortel Phuket - Hotel interieur Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer
Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer
Gebied: Patong Aantal kamers: 33
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 1612 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,6
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (1612)
Sorteer op:
Jaap B. (Echt)paren Netherlands, 5 augustus 2012
Standaard hotel, goed voor verkennen van Phuket

Prima locatie
6,3
Superior room is ok, geen superhotel maar ruim voldoende om Phuket te verkennen en prijs-/kwaliteitverhouding. Prima centrale locatie, vriendelijke staff, ontbijt erg karig.
Geoffrey D. Individuele reizigers Belgium, 7 december 2011
Verouderd hotel

geen ondervonden
4
ik had dit hotel geboekt voor 10 dagen, bleef er maar 1 nacht slapen! daarbij dank ik agoda voor het snel onderhandelen met het hotel !! (geen annuleringskosten moeten betalen). de reden was heel verouderd hotel , insecten in mijn kamer, bed ,worms in toilet , schimmel op plafond in de ''douche'' ... echt nog nooit gezien dit.
Wim D. Groepen Netherlands, 9 december 2010
Leuk hotel, vlakbij het strand

Service is goed klantgericht, valt niets op aan te merken
7
Al met al een redelijk hotel met goede kamers, klantvriendelijk personeel en goed onderhouden.
Sigal F. (Echt)paren Netherlands, 19 augustus 2010
goed vriendelijk hotel

ligging, personeel, prijs
9
fijn hotel, vriendelijk personeel! zijn er 3 dagen verbleven en hebben het goed naar ons zin gehad. strand ligt op 2 min lopen er vandaan, atm aan de overkant en naast het hotel. ontbijt was oke, niet speciaal maar er was wit/bruin brood, broodrooster, koffie/thee, vers fruit en je kon kiezen uit 3 soorten eiren en wat ceral. het hotel is niet heel speciaal maar zeer goed voor de prijs! een aanrader! enige nadeel is het bed, maar die zijn allemaal hard in thailand.
Jan W. Zakelijke reizigers Netherlands, 4 december 2009
Nette tent

Wifi,rustige omgeving
8
Voor de tweede keer in dit hotel verbleven. Ruime schone nette kamers met air conditioning. Alles is op loopafstand te bereiken. Strand ligt op ca 100 meter afstand. Toch is het hotel redelijk rustig gelegen (geen lawaai snachts). Wifi werkt prima en voor het hotel zit een prima bookings bureautje dat alle tours voor je kan boeken.
Sightseeing/attracties tip: Boekings bureau bij de ingang regelt prima tours
Nichola M. (Echt)paren Philippines, 13 september 2014
Value for money

Location; Cheap; Spacious room
8,7
We stayed at this hotel for only a day. I made a mistake with the booking and the manager was very helpful and kind enough to allow me to change my check-in a day early. She called up Agoda to patch things up, and Agoda was as helpful as well. That to me was quite a blessing; and very good customer service. We got a standard room for barely 20 USD only. The room was spacious, had a tv, a hairdryer, airconditioner, a bathroom with tub & hot/cold shower. Location is great. Patong beach only a 5-minute walk away. Spas all over the street. 7-eleven nearby. Money changer around the corner. Bangla road is just a block away about only 10-minutes walk. Places to eat also nearby. Would recommend this for those on a tight budget!
Jiaxin L. (Echt)paren China, 7 september 2014
Common hotel, no surprise at all.

Quite. Near the sea. Have tour agent at the door.
7,3
It's really a common hotel. No obvious drawback, and no satisfying features as well.
Thai M. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 6 september 2014
Good Hotel

Affordable , Reasonable & Well serve
7,7
The staff still remember me as a return guest & they prepare a room which has nice deco with it. The clean up of the room should have done up as early as possible when the clean up tag is hang up. Overall , the performance still @ Good.
Sulaimi S. Individuele reizigers Singapore, 4 september 2014
Thumbs Up

Location, price & staff
8
Enjoyed my stay. Everything needed was a few minutes walk away.
Mohd N. Groepen Malaysia, 1 september 2014
Nice and clean

nice, clean
6
worth your money..

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Silver Resortel PhuketSilver Resortel Phuket - StrandSilver Resortel Phuket - StrandSilver Resortel Phuket - StrandSilver Resortel Phuket - StrandSilver Resortel Phuket - ReceptieSilver Resortel Phuket - Hotel interieurSilver Resortel Phuket - ReceptieSilver Resortel Phuket - Hotel interieurSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - FaciliteitenSilver Resortel Phuket - BadkamerSilver Resortel Phuket - BadkamerSilver Resortel Phuket - FaciliteitenSilver Resortel Phuket - Nabij attractie


AS-AGWEB-3A04