Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Silver Resortel

3/37 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Silver Resortel Phuket - Strand Silver Resortel Phuket - Receptie Silver Resortel Phuket - Hotel interieur Silver Resortel Phuket - Receptie Silver Resortel Phuket - Hotel interieur Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer
Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Faciliteiten Silver Resortel Phuket - Badkamer Silver Resortel Phuket - Badkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer Silver Resortel Phuket - Gastenkamer
Gebied: Patong Aantal kamers: 33
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,6
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (1706)
Sorteer op:
Jaap B. (Echt)paren Netherlands, 5 augustus 2012
Standaard hotel, goed voor verkennen van Phuket

Prima locatie
6,3
Superior room is ok, geen superhotel maar ruim voldoende om Phuket te verkennen en prijs-/kwaliteitverhouding. Prima centrale locatie, vriendelijke staff, ontbijt erg karig.
Geoffrey D. Individuele reizigers Belgium, 7 december 2011
Verouderd hotel

geen ondervonden
4
ik had dit hotel geboekt voor 10 dagen, bleef er maar 1 nacht slapen! daarbij dank ik agoda voor het snel onderhandelen met het hotel !! (geen annuleringskosten moeten betalen). de reden was heel verouderd hotel , insecten in mijn kamer, bed ,worms in toilet , schimmel op plafond in de ''douche'' ... echt nog nooit gezien dit.
Wim D. Groepen Netherlands, 9 december 2010
Leuk hotel, vlakbij het strand

Service is goed klantgericht, valt niets op aan te merken
7
Al met al een redelijk hotel met goede kamers, klantvriendelijk personeel en goed onderhouden.
Sigal F. (Echt)paren Netherlands, 19 augustus 2010
goed vriendelijk hotel

ligging, personeel, prijs
9
fijn hotel, vriendelijk personeel! zijn er 3 dagen verbleven en hebben het goed naar ons zin gehad. strand ligt op 2 min lopen er vandaan, atm aan de overkant en naast het hotel. ontbijt was oke, niet speciaal maar er was wit/bruin brood, broodrooster, koffie/thee, vers fruit en je kon kiezen uit 3 soorten eiren en wat ceral. het hotel is niet heel speciaal maar zeer goed voor de prijs! een aanrader! enige nadeel is het bed, maar die zijn allemaal hard in thailand.
Jan W. Zakelijke reizigers Netherlands, 4 december 2009
Nette tent

Wifi,rustige omgeving
8
Voor de tweede keer in dit hotel verbleven. Ruime schone nette kamers met air conditioning. Alles is op loopafstand te bereiken. Strand ligt op ca 100 meter afstand. Toch is het hotel redelijk rustig gelegen (geen lawaai snachts). Wifi werkt prima en voor het hotel zit een prima bookings bureautje dat alle tours voor je kan boeken.
Sightseeing/attracties tip: Boekings bureau bij de ingang regelt prima tours
Mohd T. Groepen Malaysia, 4 juni 2015
Good

Good
8,7
Good
Aminah K. Groepen Malaysia, 30 mei 2015
Very good.. Place near beach

Quietness, staff friendliness, not noisy
7,7
Very very good
Jonita L. Groepen Malaysia, 24 mei 2015
4 star

The room very clean, nice view and close to the sea
9,3
Very comvertable
Louis K. Individuele reizigers United States of America, 19 mei 2015
Shower curtain had 3 holse ripped. Nasty tub.

You get what you pay for. Staff was nice. Close to the bars.
4,7
I actually left early even though I paid for 5 days.Rooms are not that nice. needs updating. The internet was really bad. The router was right outside my door. The shower head was at my chest level. The tub was really high. You get what you pay for.
Xin R. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 11 mei 2015
Spacious and clean

Space, Clean, strategy location
9
Went with my family. We enjoy our 3 nights stay here. Rooms are clean and spacious. Hope to come back again. Strategy location to the beach and Jungceylon shopping mall. 5-10 mins walk to nearby restaurant and convenient store.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Silver Resortel PhuketSilver Resortel Phuket - StrandSilver Resortel Phuket - ReceptieSilver Resortel Phuket - Hotel interieurSilver Resortel Phuket - ReceptieSilver Resortel Phuket - Hotel interieurSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - FaciliteitenSilver Resortel Phuket - BadkamerSilver Resortel Phuket - BadkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - FaciliteitenSilver Resortel Phuket - Nabij attractieSilver Resortel Phuket - EntreeSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - GastenkamerSilver Resortel Phuket - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08