of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Silvermine Beach Resort

DD2 Lot 648, Silvermine Bay, Mui Wo, Lantau eiland, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Zwembad Silvermine Beach Resort Hong Kong - Fitnessruimte Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieur Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieur Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieur Silvermine Beach Resort Hong Kong - Vergaderruimte Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Silvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/Terras Silvermine Beach Resort Hong Kong - Restaurant Silvermine Beach Resort Hong Kong - Zwembad Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Gastenkamer Silvermine Beach Resort Hong Kong - Recreatie-faciliteiten
Silvermine Beach Resort Hong Kong - Omgeving Silvermine Beach Resort Hong Kong - Zwembad Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bar/Lounge Silvermine Beach Resort Hong Kong - Receptie Silvermine Beach Resort Hong Kong - Zwembad Silvermine Beach Resort Hong Kong - Restaurant Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieur Silvermine Beach Resort Hong Kong - Badkamer Silvermine Beach Resort Hong Kong - Badkamer Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieur Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieur Silvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/Terras
Gebied: Lantau eiland Aantal kamers: 128

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,1

uit 1649 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
7,7
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
6,8
Kamercomfort
7,3
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (1649)
Sorteer op:
Marcel R. Zakelijke reizigers Netherlands, 2 november 2011
Locatie is prachtig en lekker rustig.

Omgeving en dicht bij centrum hongkong
8
Goed hotel en vriendelijke bediening, prima ontbijt. Kamers zijn een beetje gedateerd.
Willem B. Groepen Netherlands, 29 oktober 2011
Prima waar-voor-je-geld hotel op gunstige locatie

locatie, prima faciliteiten, schoon en prima betaalbaar.
8,7
veel recensies over dit hotel die je op internet tegenkomt zijn redelijk negatief. met deze recensies moet je niet al te veel rekening houden. sinds korte tijd heeft dit hotel een nieuwe eigenaar en worden de kamers flink opgeknapt. wij hadden een gerenoveerde kamer (afwerking niet 100%, maar prima interieur) met grote badkamer. verder heeft hotel mooie, ruime eetzaal en bar. het ligt erg rustig aan de baai op lantau island. het centrum van hong kong is eenvoudig te bereiken (2 minuten wandelen en 30 minuten met de ferry). er zijn bovendien extra faciliteiten beschikbaar zoals: zwembad, sauna en tennisbaan.
Sightseeing/attracties tip: Grote attractie van Lantau Island is de grote Buddha. Deze is eenvoudig te bereiken met de bus die praktisch vanaf het hotel vertrekt. Pak bus 2 of 3M.
Theodorus J. Groepen Netherlands, 9 april 2011
gedateerd hotel maar wel vriendelijk personeel

rustig gelegen aan het strand.
7
rustig gelegen aan een strand waar het op het moment van mijn verblijf zeer rustig was. Maar na een bezoek aan de drukte in HongKong was het goed om in een rustige omgeving als Silvermine Beach hotel te verblijven. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Een vernieuwing / opknapbeurd van heel het hotel zou geen overbodige luxe zijn.
Restaurant tip: eten in de restauranten in de stad is een leuke bezigheid.
Kin M. (Echt)paren Netherlands, 7 maart 2011
Leuke hotel met een geweldige locatie

rustig gelegen
5,7
gedateede hotel aan het strand, wel rustig na een paar dagen gelogeerd in de drukke kowloon, in de omgeving kan jij wandelen, met de snel boot ben jij in halve uur in de stad, maar als jij geen hoogtevrees heeft, kun jij ook in 40 min met de bus naar de stad, de nadeel van de hotel vind ik dat deze geen lift heeft, met 2 grote koffer moeten wij 2 verdieping omhoog
Sightseeing/attracties tip: de visserdorp Tai O en de boedha beeld
Franciscus V. (Echt)paren Netherlands, 17 december 2010
Fantastisch gelegen hotel met prima service

aan zee, vlakbij ferry en bus, alleen fietsers langs de boulevard, lekker ontbijt
9
We hebben genoten van de rust, van het goede ontbijt buffet, van het vriendelijke personeel
Marco R. Individuele reizigers Netherlands, 2 december 2010
Even weg uit de drukte van Hong Kong

Prijs & locatie
5,7
Schoon & prima hotel zonder al teveel luxe. Uitstekende locatie als je even weg wilt uit de drukte van Hong Kong.
Sightseeing/attracties tip: Vanaf het hotel de bus naar Tung Chung nemen, daar de kabelbaan naar het Pin Loklooster en de grote Boeddha. Vervolgens de bus naar Tai O en daarvandaan weer terug naar het hotel. Prima in 1 dag te doen.
Jason P. Gezinnen met jonge kinderen Canada, 12 oktober 2014
Overpriced, inconvenient, extra costs

view from restaurant, quiet, pool
5,7
Overall, our stay was ok, not great. The mediocre experience started when we had to wait 1 hour to get a blue taxi from the airport to the resort. This is the only option to get there. There aren't enough blue taxis servicing the island, the cab driver told us. The resort itself is grossly outdated, from the 80s and well-used. Everything's basic except the price; we felt ripped off. We chose this resort as a middle point to Disney but now I realize we should've chosen a hotel to the East of Disney. The hotel staff were ok but not very friendly. We went to the pool which was ok, but we had to go to the pool attendant to ask for towels and then ask for a cushion for the lounge chair. Right after we got these things, she put a sign up saying there's no lifeguard on duty and we'll be swimming at our own risk, and she walked away. 30 minutes later, she returned. She didn't seem interested in her job. When we tried to have dinner, they said we couldn't order off the menu: they only had a BBQ buffet every Saturday for 50 USD each person. Our kids were very hungry and tired, but they wouldn't budge. No room service either until after 10pm. We had to wander the back streets looking for food. The place felt deserted. Breakfast was included for 2 adults only so they wanted to charge us for our 2 daughters (5 and 7); we negotiated to pay for one (10 USD). Again, our daughters together don't eat 10 USD worth of food. The food supplied was low quality, like a cheap, budget guesthouse. Half of the chaffing dishes were empty (not used) and the others had basic, bland food. Coffee was dispensed from a machine, not brewed fresh. Lastly, WiFi was not free. We'd have to pay 13 USD for a day if we wanted to use WiFi. Incredible! We paid 165 USD for one night, off season and they still want to charge for WiFi. We will not return to this hotel.
Cornelio D. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 11 oktober 2014
Best Experience of a City Getaway

Sunrise near the Beach resort, Accessible to Market, Cozy and enjoyable Healthy moment
8
Tessa W. Individuele reizigers United States of America, 10 oktober 2014
Not worth the money

Close to the beach
4
It's says it's a resort but it's a hotel at best. It's close to the beach, which is nice but unfortunately this beach is polluted. I saw a few dead fish and garbage floating in the water. The hotel itself is run down. Don't expect your room to be cleaned during the day. They say free wifi, it's not. They charged 100 HKD to use their wifi for a day. It's not easy to get to from the airport, so I wouldn't choose this place for a quick trip. With the exception of a few people, most of the staff were not very friendly. The only good thing was that I requested an early check-in and they had a room ready for me when I arrived. This place would be ok if they didn't charge so much. If they want to actually be a resort they really need to change the way they do things.
Francesco M. Zakelijke reizigers Italy, 7 oktober 2014
its ok

location
6,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Silvermine Beach Resort Hong KongSilvermine Beach Resort Hong Kong - SpaSilvermine Beach Resort Hong Kong - ZwembadSilvermine Beach Resort Hong Kong - FitnessruimteSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieurSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieurSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieurSilvermine Beach Resort Hong Kong - VergaderruimteSilvermine Beach Resort Hong Kong - SpaSilvermine Beach Resort Hong Kong - SpaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Recreatie-faciliteitenSilvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/TerrasSilvermine Beach Resort Hong Kong - RestaurantSilvermine Beach Resort Hong Kong - ZwembadSilvermine Beach Resort Hong Kong - SpaSilvermine Beach Resort Hong Kong - GastenkamerSilvermine Beach Resort Hong Kong - Recreatie-faciliteitenSilvermine Beach Resort Hong Kong - OmgevingSilvermine Beach Resort Hong Kong - ZwembadSilvermine Beach Resort Hong Kong - Bar/LoungeSilvermine Beach Resort Hong Kong - ReceptieSilvermine Beach Resort Hong Kong - ZwembadSilvermine Beach Resort Hong Kong - RestaurantSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieurSilvermine Beach Resort Hong Kong - BadkamerSilvermine Beach Resort Hong Kong - BadkamerSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieurSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieurSilvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/TerrasSilvermine Beach Resort Hong Kong - FitnessruimteSilvermine Beach Resort Hong Kong - TuinSilvermine Beach Resort Hong Kong - Restaurant


AS-AGWEB-3B05