Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Silvermine Beach Resort

DD2 Lot 648, Silvermine Bay, Mui Wo, Lantau eiland, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Silvermine Beach Resort Hong Kong - Tuin Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieur Silvermine Beach Resort Hong Kong - Vergaderruimte Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieur Silvermine Beach Resort Hong Kong - Zwembad Silvermine Beach Resort Hong Kong - Zwembad Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieur Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Silvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/Terras Silvermine Beach Resort Hong Kong - Restaurant Silvermine Beach Resort Hong Kong - Gastenkamer Silvermine Beach Resort Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Silvermine Beach Resort Hong Kong - Omgeving
Silvermine Beach Resort Hong Kong - Zwembad Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bar/Lounge Silvermine Beach Resort Hong Kong - Receptie Silvermine Beach Resort Hong Kong - Zwembad Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieur Silvermine Beach Resort Hong Kong - Badkamer Silvermine Beach Resort Hong Kong - Badkamer Silvermine Beach Resort Hong Kong - Entree Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieur Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotel exterieur Silvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/Terras Silvermine Beach Resort Hong Kong - Fitnessruimte
Gebied: Lantau eiland Aantal kamers: 128

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,1

uit 1771 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
7,7
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
6,8
Kamercomfort
7,3
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (1771)
Sorteer op:
Marcel R. Zakelijke reizigers Netherlands, 2 november 2011
Locatie is prachtig en lekker rustig.

Omgeving en dicht bij centrum hongkong
8
Goed hotel en vriendelijke bediening, prima ontbijt. Kamers zijn een beetje gedateerd.
Willem B. Groepen Netherlands, 29 oktober 2011
Prima waar-voor-je-geld hotel op gunstige locatie

locatie, prima faciliteiten, schoon en prima betaalbaar.
8,7
veel recensies over dit hotel die je op internet tegenkomt zijn redelijk negatief. met deze recensies moet je niet al te veel rekening houden. sinds korte tijd heeft dit hotel een nieuwe eigenaar en worden de kamers flink opgeknapt. wij hadden een gerenoveerde kamer (afwerking niet 100%, maar prima interieur) met grote badkamer. verder heeft hotel mooie, ruime eetzaal en bar. het ligt erg rustig aan de baai op lantau island. het centrum van hong kong is eenvoudig te bereiken (2 minuten wandelen en 30 minuten met de ferry). er zijn bovendien extra faciliteiten beschikbaar zoals: zwembad, sauna en tennisbaan.
Sightseeing/attracties tip: Grote attractie van Lantau Island is de grote Buddha. Deze is eenvoudig te bereiken met de bus die praktisch vanaf het hotel vertrekt. Pak bus 2 of 3M.
Theodorus J. Groepen Netherlands, 9 april 2011
gedateerd hotel maar wel vriendelijk personeel

rustig gelegen aan het strand.
7
rustig gelegen aan een strand waar het op het moment van mijn verblijf zeer rustig was. Maar na een bezoek aan de drukte in HongKong was het goed om in een rustige omgeving als Silvermine Beach hotel te verblijven. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Een vernieuwing / opknapbeurd van heel het hotel zou geen overbodige luxe zijn.
Restaurant tip: eten in de restauranten in de stad is een leuke bezigheid.
Kin M. (Echt)paren Netherlands, 7 maart 2011
Leuke hotel met een geweldige locatie

rustig gelegen
5,7
gedateede hotel aan het strand, wel rustig na een paar dagen gelogeerd in de drukke kowloon, in de omgeving kan jij wandelen, met de snel boot ben jij in halve uur in de stad, maar als jij geen hoogtevrees heeft, kun jij ook in 40 min met de bus naar de stad, de nadeel van de hotel vind ik dat deze geen lift heeft, met 2 grote koffer moeten wij 2 verdieping omhoog
Sightseeing/attracties tip: de visserdorp Tai O en de boedha beeld
Franciscus V. (Echt)paren Netherlands, 17 december 2010
Fantastisch gelegen hotel met prima service

aan zee, vlakbij ferry en bus, alleen fietsers langs de boulevard, lekker ontbijt
9
We hebben genoten van de rust, van het goede ontbijt buffet, van het vriendelijke personeel
Marco R. Individuele reizigers Netherlands, 2 december 2010
Even weg uit de drukte van Hong Kong

Prijs & locatie
5,7
Schoon & prima hotel zonder al teveel luxe. Uitstekende locatie als je even weg wilt uit de drukte van Hong Kong.
Sightseeing/attracties tip: Vanaf het hotel de bus naar Tung Chung nemen, daar de kabelbaan naar het Pin Loklooster en de grote Boeddha. Vervolgens de bus naar Tai O en daarvandaan weer terug naar het hotel. Prima in 1 dag te doen.
Patricia W. Individuele reizigers Australia, 7 mei 2015
With free wifi would be perfect!

Beach, pool, breakfast
8,7
This was my third stay at this hotel - I love the village of Mui Wo, the beachside location of the hotel, and the lovely swimming pool. However, I'm still disappointed to see that they're charging HK$100 a day for wifi - quite outrageous when in this day and age, wifi is a necessary facility...if the cheapest budget hostel can offer free wifi to its guests, why can't the Silvermine? Also, I noticed that the same old toaster that was creaking along 4 years ago is still in service - surely time for a replacement??!! Just fixing these two issues would have made my stay completely perfect....
Anna M. Gezinnen met oudere kinderen Hungary, 5 mei 2015
relaxation at the seaside

sitting at the terrace, seaview, closeness to the sea
7,3
The hotel was fully packed for the May 1st holiday, so it was not as peaceful as it used to be. After the crowd disappeared our stay was much more enjoyable. The staff was kind and attentive, the room is nice and comfortable and the breakfasts at the terrace were awesome with the sea view and nice weather. The breakfast offerings are the very same for several years now, sometimes of a lower quality, so some change would be really nice. Overall we enjoyed our stay and will go back again
Pui Y. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 3 mei 2015
Good getaway from city with small kids

Beach is at the door step of hotel,bike rental for short ride or long ride.Can go for either long or mini hike.Not too busy,and lots of family around.The swimming pool is nice and clean
8
Overall experience of the hotel is good,nice to chill out with kids.However the quality of food from the hotel restaurant is very average,otherwise is perfect!
Lai Y. (Echt)paren Hong Kong, 1 mei 2015
good resort at mui wo

distance with the beach, breakfast is included, value for money
7
it's nice to have a beach view room. the room is refurbished and looks nice, it's over my expectation. it's also very good that you can reach the beach within 2 min from the hotel.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!


AS-AGWEB-3A02