Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Manila Baai, Manila, Filipijnen (Bekijk kaart)

Boek nu!

voorheen : Philippine Plaza Hotel

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotel exterieur Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gastenkamer Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Tuin Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Zwembad Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Balzaal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Koffiehuis/Café Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitnessruimte Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Uitzicht Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Balzaal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Vergaderruimte Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Balzaal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Vergaderruimte Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Balzaal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Balzaal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Balzaal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Buffet Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Buffet Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa
Ligging: Manila Baai Aantal kamers: 609

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 1917 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,2
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
8,3
Alle beoordelingen (1917)
Jan G. Zakelijke reizigers Netherlands, 20 maart 2013
fantastich hotel, met geweldig ontbijt

prachtige ligging, geweldig ontbijt, schone kamer
7,3
Jan G. Individuele reizigers Netherlands, 2 oktober 2012
geweldige locatie, mist de finesses van tophotel

prachig zwembad en tuin
6,7
geweldige locatie, wegens verbouwing veel geluidshinder,het ontbijten in de ontvangsthal met schutting niet aangenaam. Nog altijd het zelfde moderne bestek waar niet mee te eten is. Wil zich als tophotel presenteren, maar mist de style van een tophotel door te proberen overal geld uit te slaan.
Jan G. Individuele reizigers Netherlands, 26 september 2012
geweldig hotel met geweldig ontbijt

prachtige tuin geweldig onbijt mooi zwembad
8
Jan G. Zakelijke reizigers Netherlands, 24 september 2012
geweldig hotel met geweldig ontbijt

geweldig hotel prachtige tuin vriendelijk personeel
8,3
Mischa B. Groepen Netherlands, 24 januari 2012
Geweldig hotel!

Zeer vriendelijk personeel, mooie algemene ruimten, kamer met balkon en fantastisch uitzicht
9,3
een hotel met een fantastische entourage; grote lobby met dames in typisch filippijnse avondjurken verwelkomen je. het hotel heeft een mooie tuin met buitenzwembad en bar. uitgebreide goede keuken. ruime kamer met geweldig uitzicht over manila. het hotel ligt in makati, een gedeelte van manila waar overwegend grote (kantoor)gebouwen staan. je moet dus eigenlijk altijd een taxi nemen om iets buiten het hotel te doen.
Winkel tip: Dichtbij (5-10 min met de taxi) zit Mall of Asia, grootste shoppingcentre van Azie!
Frederik G. Individuele reizigers Netherlands, 17 augustus 2011
Super hotel! Aardige mensen, overal!

Goede value voor money
9,7
Alles helemaal top! Grote nette moderne kamers. Uiterst vriendelijke personeelop alle afdelingen. En in het restaurant het beste buffet wat ik ooit heb gezien!
Franciscus V. (Echt)paren Netherlands, 6 april 2009
Top Hotel

Eerste klas hotel met prachtig zwembad. Uitstekend om te relaxen en bij te komen.
10
We hebben hier bij aankomst in Manila 4 nachten gelogeerd om bij te komen van de reis. Dat is ons uitstekend bevallen. Het KLM personeel logeert hier trouwens ook om bij te komen. Het zwembad is geweldig en het uitzicht vanaf het balkon eveneens. Neem dus wel een kamer met Bay View! Dat is de meerprijs alleszins waard. Geniet zo van de prachtige zonsondergang vanaf het balkon. Verder zijn we met een taxi steeds erop uitgetrokken om delen van Manila te bekijken. De taxies hebben meters en zijn niet duur want alles is redelijk dicht in de buurt.
Hotel kenmerken tip: Neem een kamer met Bay View! Super uitzicht vanaf balkon op de zee en de ondergaande zon en Roxas Boulevard. Daar hebben wij super romantisch gegeten in Harbour View restaurant.
Rochelle C. (Echt)paren Australia, 18 april 2014
Better than what I expected!!! Staff will go above

Staff! Food! Service!
10
Great!!!!!
Janice D. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 18 april 2014
Holy Week Staycation

Buffet Breakfast, Club Millèsime Lounge, Swimming Pool
10
We chose the Luxury King room hotdeal at Agoda but learned that there was no breakfast included so we called the hotel to have an upgrade to a Luxury Club room (additional US$1,000 gives you access to the Millesime club lounge which means, all day refreshments-coffee,tea,juices,expensive sparkling water; afternoon snacks; dinner cocktails & wine tasting; buffet breakfast for 2 at spiral). However, children below 9yrs old are not allowed inside the lounge. You'd have to bring them to the play room (nextdoor to the lounge) where kids of club members stay and enjoy food and refreshments too. My husband and I were not comfy leaving our kids to people we dont know so we had our afternoon snacks at the kids playroom. For travelling couples, having a room upgrade to a club room is so worth it. But if you're travelling with small children then just go with the regular room, unless you bring your own nanny so you could leave the kids inside your room.
Steven F. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 15 april 2014
Another great experience

The staff, the breakfast and the location
8,7
My stay was great, only issue I had was when I booked via Agoda, it did not mention that it was for rom only, as is the normal practice. This was my only let down but it was not an issue with the hotel. Booked 3 x club rooms for a family getaway and they all enjoyed the hotel and the food.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel ManilaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotel exterieurSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GastenkamerSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - TuinSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - ZwembadSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BalzaalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Koffiehuis/CaféSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FitnessruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - UitzichtSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BalzaalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VergaderruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BalzaalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VergaderruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BalzaalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BalzaalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BalzaalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VergaderruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SuiteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FaciliteitenSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpeeltuinSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Recreatie-faciliteitenSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FitnessruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kinderclub

Beoordelingen door klanten - Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel, Manila

AS-AGWEB-3A04