of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Manila Baai, Manila, Filipijnen (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Philippine Plaza Hotel
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotel exterieur Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gastenkamer Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Tuin Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Balzaal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Koffiehuis/Café Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitnessruimte Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Uitzicht Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Faciliteiten Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Buffet Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Speeltuin
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Recreatie-faciliteiten Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitnessruimte Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kinderclub Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gastenkamer Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Balzaal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Vergaderruimte Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Vergaderruimte
Gebied: Manila Baai Aantal kamers: 609

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 2155 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,2
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
8,3
Alle beoordelingen (2155)
Sorteer op:
Jan G. Zakelijke reizigers Netherlands, 20 maart 2013
fantastich hotel, met geweldig ontbijt

prachtige ligging, geweldig ontbijt, schone kamer
7,3
Jan G. Individuele reizigers Netherlands, 2 oktober 2012
geweldige locatie, mist de finesses van tophotel

prachig zwembad en tuin
6,7
geweldige locatie, wegens verbouwing veel geluidshinder,het ontbijten in de ontvangsthal met schutting niet aangenaam. Nog altijd het zelfde moderne bestek waar niet mee te eten is. Wil zich als tophotel presenteren, maar mist de style van een tophotel door te proberen overal geld uit te slaan.
Jan G. Individuele reizigers Netherlands, 26 september 2012
geweldig hotel met geweldig ontbijt

prachtige tuin geweldig onbijt mooi zwembad
8
Jan G. Zakelijke reizigers Netherlands, 24 september 2012
geweldig hotel met geweldig ontbijt

geweldig hotel prachtige tuin vriendelijk personeel
8,3
Mischa B. Groepen Netherlands, 24 januari 2012
Geweldig hotel!

Zeer vriendelijk personeel, mooie algemene ruimten, kamer met balkon en fantastisch uitzicht
9,3
een hotel met een fantastische entourage; grote lobby met dames in typisch filippijnse avondjurken verwelkomen je. het hotel heeft een mooie tuin met buitenzwembad en bar. uitgebreide goede keuken. ruime kamer met geweldig uitzicht over manila. het hotel ligt in makati, een gedeelte van manila waar overwegend grote (kantoor)gebouwen staan. je moet dus eigenlijk altijd een taxi nemen om iets buiten het hotel te doen.
Winkel tip: Dichtbij (5-10 min met de taxi) zit Mall of Asia, grootste shoppingcentre van Azie!
Frederik G. Individuele reizigers Netherlands, 17 augustus 2011
Super hotel! Aardige mensen, overal!

Goede value voor money
9,7
Alles helemaal top! Grote nette moderne kamers. Uiterst vriendelijke personeelop alle afdelingen. En in het restaurant het beste buffet wat ik ooit heb gezien!
Franciscus V. (Echt)paren Netherlands, 6 april 2009
Top Hotel

Eerste klas hotel met prachtig zwembad. Uitstekend om te relaxen en bij te komen.
10
We hebben hier bij aankomst in Manila 4 nachten gelogeerd om bij te komen van de reis. Dat is ons uitstekend bevallen. Het KLM personeel logeert hier trouwens ook om bij te komen. Het zwembad is geweldig en het uitzicht vanaf het balkon eveneens. Neem dus wel een kamer met Bay View! Dat is de meerprijs alleszins waard. Geniet zo van de prachtige zonsondergang vanaf het balkon. Verder zijn we met een taxi steeds erop uitgetrokken om delen van Manila te bekijken. De taxies hebben meters en zijn niet duur want alles is redelijk dicht in de buurt.
Hotel kenmerken tip: Neem een kamer met Bay View! Super uitzicht vanaf balkon op de zee en de ondergaande zon en Roxas Boulevard. Daar hebben wij super romantisch gegeten in Harbour View restaurant.
Genevieve P. Individuele reizigers United States of America, 18 oktober 2014
Disappointed

The hotel staff.
4
The hotel staffs were polite, efficient and helpful. I only stayed overnight in this hotel so far from what I experienced for the hours I spent there left me so disappointed with this hotel. But overall for me I will give this hotel a 3 star not a five star. The shower stall tiles was dirty. There were dusts on the furniture. The only electrical outlet I can find is in the bathroom were I charged my cellphones and my ereaders and I had to open the bathroom door so that the moisture from the shower will dissipate so not to ruin my electronics that I was charging. The phones in the room were yellow from aged. For the amount I paid for the room which when I checked in I was upgraded from a luxury king room to a luxury club sofitel 1 king size room and the difference I found out are an alarm clock and a chaise lounge. There wasn't even a bath tub in the upgraded room. The bathroom towels weren't even luxurious as what somebody will expect from a five star hotel. The desk in the has scratches on it. While the bed is comfortable but I think housekeeping didn't do a proper job making up the bed. I checked on line about the famous Spiral Buffet Restaurant. I invited my relatives to dinner there. For the amount I paid for each person which is P2575.00/person that night and that is expensive in the Philippines, sufficient to say I wasn't satisfied by the food offerings they have there. I've been to buffets here in New York and the food they offer are a lot to choose from for the same price I paid at Spiral Buffet. From what my friend who recommended me this hotel told me that this is formerly Westin Hotel when Sofitel took over, they should have thoroughly renovated the rooms because really when I walked in I can smell and feel the oldness in the room in not a good way. I was planning to reserve a room for my brother and his family this coming December 2014 but I called him and informed him that to look for 5 star rating hotel in Manila.
Melanie K. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 5 oktober 2014
Fun way to celebrate a birthday

The facilities, the whole family loved the pool, Sprials serve great food, the room was very comfortable. Enjoyed the spa and casino. We hope to stay longer next time.
8
Kristine P. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 5 oktober 2014
Ok

Very good food, friendly staff
7,3
There was a dried cherry on the floor! Does that mean it wasn't properly cleaned after the previous use?!? The bed topper keeps on sliding down. So we keep on pulling it up.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel ManilaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotel exterieurSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GastenkamerSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - TuinSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BalzaalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Koffiehuis/CaféSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FitnessruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - UitzichtSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FaciliteitenSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpeeltuinSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Recreatie-faciliteitenSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FitnessruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - KinderclubSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GastenkamerSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BalzaalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VergaderruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VergaderruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BalzaalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Koffiehuis/CaféSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VergaderruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VergaderruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/Lounge

Beoordelingen door klanten - Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel, Manila

AS-AGWEB-3A01