of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Manila Baai, Manila, Filipijnen (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Philippine Plaza Hotel
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotel exterieur Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gastenkamer Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Tuin Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Balzaal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Koffiehuis/Café Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitnessruimte Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Uitzicht Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Faciliteiten Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Buffet Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Speeltuin
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Recreatie-faciliteiten Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitnessruimte Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kinderclub Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gastenkamer Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Balzaal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Vergaderruimte Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Vergaderruimte
Gebied: Manila Baai Aantal kamers: 609

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 2115 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,2
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
8,3
Alle beoordelingen (2115)
Sorteer op:
Jan G. Zakelijke reizigers Netherlands, 20 maart 2013
fantastich hotel, met geweldig ontbijt

prachtige ligging, geweldig ontbijt, schone kamer
7,3
Jan G. Individuele reizigers Netherlands, 2 oktober 2012
geweldige locatie, mist de finesses van tophotel

prachig zwembad en tuin
6,7
geweldige locatie, wegens verbouwing veel geluidshinder,het ontbijten in de ontvangsthal met schutting niet aangenaam. Nog altijd het zelfde moderne bestek waar niet mee te eten is. Wil zich als tophotel presenteren, maar mist de style van een tophotel door te proberen overal geld uit te slaan.
Jan G. Individuele reizigers Netherlands, 26 september 2012
geweldig hotel met geweldig ontbijt

prachtige tuin geweldig onbijt mooi zwembad
8
Jan G. Zakelijke reizigers Netherlands, 24 september 2012
geweldig hotel met geweldig ontbijt

geweldig hotel prachtige tuin vriendelijk personeel
8,3
Mischa B. Groepen Netherlands, 24 januari 2012
Geweldig hotel!

Zeer vriendelijk personeel, mooie algemene ruimten, kamer met balkon en fantastisch uitzicht
9,3
een hotel met een fantastische entourage; grote lobby met dames in typisch filippijnse avondjurken verwelkomen je. het hotel heeft een mooie tuin met buitenzwembad en bar. uitgebreide goede keuken. ruime kamer met geweldig uitzicht over manila. het hotel ligt in makati, een gedeelte van manila waar overwegend grote (kantoor)gebouwen staan. je moet dus eigenlijk altijd een taxi nemen om iets buiten het hotel te doen.
Winkel tip: Dichtbij (5-10 min met de taxi) zit Mall of Asia, grootste shoppingcentre van Azie!
Frederik G. Individuele reizigers Netherlands, 17 augustus 2011
Super hotel! Aardige mensen, overal!

Goede value voor money
9,7
Alles helemaal top! Grote nette moderne kamers. Uiterst vriendelijke personeelop alle afdelingen. En in het restaurant het beste buffet wat ik ooit heb gezien!
Franciscus V. (Echt)paren Netherlands, 6 april 2009
Top Hotel

Eerste klas hotel met prachtig zwembad. Uitstekend om te relaxen en bij te komen.
10
We hebben hier bij aankomst in Manila 4 nachten gelogeerd om bij te komen van de reis. Dat is ons uitstekend bevallen. Het KLM personeel logeert hier trouwens ook om bij te komen. Het zwembad is geweldig en het uitzicht vanaf het balkon eveneens. Neem dus wel een kamer met Bay View! Dat is de meerprijs alleszins waard. Geniet zo van de prachtige zonsondergang vanaf het balkon. Verder zijn we met een taxi steeds erop uitgetrokken om delen van Manila te bekijken. De taxies hebben meters en zijn niet duur want alles is redelijk dicht in de buurt.
Hotel kenmerken tip: Neem een kamer met Bay View! Super uitzicht vanaf balkon op de zee en de ondergaande zon en Roxas Boulevard. Daar hebben wij super romantisch gegeten in Harbour View restaurant.
Marie A. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 14 september 2014
what i like most in the hotel

pool, people, service
6,3
Suzette S. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 14 september 2014
The kids enjoyed!

1. There's a kiddie room where we can leave the kids to play. 2. The Club Millisïme was awesome. 3. Great buffet exeprience though i'm not a big eater,so i am concerned with the value for money.
9,7
1. There's a kiddie room where we can leave the kids to play. 2. The Club Millisïme was awesome. 3. Great buffet exeprience though i'm not a big eater,so i am concerned with the value for money. Wish i could eat at least half of the varieties offered in spiral! The room wa spacious and clean, but since e had a VIP room, i was expecting more extravagant. And they dont allow extra beds in the VIP rooms. My 7-year old son was so big, the king sized bed bacame small for us 4. I loved the Lanvin toiletry stuff!
Tan T. Zakelijke reizigers Singapore, 13 september 2014
fantastic stay

cleanliness, comfort and location
8
Never been so good.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel ManilaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotel exterieurSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GastenkamerSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - TuinSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BalzaalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Koffiehuis/CaféSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FitnessruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - UitzichtSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FaciliteitenSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpeeltuinSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Recreatie-faciliteitenSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FitnessruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - KinderclubSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GastenkamerSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BalzaalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VergaderruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VergaderruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BalzaalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Koffiehuis/CaféSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VergaderruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VergaderruimteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bar/Lounge

Beoordelingen door klanten - Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel, Manila

AS-AGWEB-3A04