Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

South Pacific Hotel

23 Morrison Hill Road, Wanchai, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 3010 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,3
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (3010)
Sorteer op:
Rene R. Zakelijke reizigers Netherlands, 20 maart 2015
Goed en praktisch Hotel

ligging, eenvoud, betaalbaar
8,7
prima hotel voor een nachtje. niets bijzonders maar zeker niet slecht. in ieder geval wel veel betaalbaarder dan de grote ketens in Hong Kong.
Rapporteer deze beoordeling
Ernst L. Zakelijke reizigers Netherlands, 5 juli 2013
Gunstig gelegen tussen Wanchai en Causeway Bay.

Goede WiFi, behulpzaam personeel, goed restaurant
8
Goed verblijf in centraal gelegen hotel
Rapporteer deze beoordeling
Cornelis J. (Echt)paren Netherlands, 30 november 2012
Goed hotel met snelle service

Snelle service, prima mamer
7,7
Ondanks te vroege aankomst, vanwege vlucht, werden we toch gelijk geholpen. Zo snel de kamer vrij kwam mochten we er in. Restaurant was ook goed en het hotel heeft een prima ligging.
Sightseeing/attracties tip: The peak is prachtig en heel dichtbij. We zijn savonds een biertje gaan drinken in een buurt op loopafstand. Ik ben de naam kwijt , maar was heel gezellig.
Rapporteer deze beoordeling
Herman K. (Echt)paren Netherlands, 25 oktober 2012
Heel goed

gunstig locatie, goed service
7,7
We hebben 4 nachten in dit hotel gebleven, de locatie was heel erg gunstig,in de lobby kon je heel veel informatie krijgen, en het personeel waren vriendelijk en behulpzaam. Alleen de kamer rook naar sigaretten rook. We hebben eerst 3 nachten geboekt via agoda, en verlengd een nacht op donderdag, de prijs was opeens 2 keer duurder en de prijs voor vrijdag en zaterdag zelfs 3 tot 4 keer duurder.
Sightseeing/attracties tip: Het is dichtbij openbare vervoer en shopping, er is een leuk markt achter het hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Kaushik D. Gezinnen met jonge kinderen India, 26 april 2016
Good location with budget price
4,7
Its good to be near MTR station .. only 5 min walk. Room service is good. WIFI works good( youtube video ran on HD quality. )
Rapporteer deze beoordeling
Andrew C. Zakelijke reizigers Australia, 18 april 2016
Good clean hotel
5,3
Great location
Rapporteer deze beoordeling
Shalena S. Zakelijke reizigers Singapore, 9 april 2016
Perfect for the HK10s and 7s
5,3
Easy to find, clean and close proximity to the HK10s and 7s rugby tournaments.
Rapporteer deze beoordeling
Kyungmin C. Zakelijke reizigers South Korea, 24 maart 2016
Value for money

Friendly staff
8
Value for money
Rapporteer deze beoordeling
Marvin L. (Echt)paren Philippines, 20 maart 2016
3 night stay

Quiet surroundings; near times square; easy to get taxi
5
Okay
Rapporteer deze beoordeling
Ming L. Groepen Malaysia, 13 maart 2016
Money Worth 4 stars in Causeway Bay

Cleanliness, reasonable size unlike other super small size hotel in Hong Kong and strategic location
8,3
It was better than expectation. Unlike most other hotel in this location, it has larger room that accommodate a bath tub, which is essential after a tired day out. I also like the super king size bed which is comfortable enough to put me to sleep almost immediately. Not to mention, the location which is close to shopping area and MTR station. This is certainly a money worth 4 stars. Although I was informed that certain part of the hotel is under renovation and it will be noisy during the day, but I didn't notice much noise that could disturb me.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
South Pacific Hotel Hong KongSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - BadkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - BadkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - BadkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - UitzichtSouth Pacific Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenSouth Pacific Hotel Hong Kong - BalzaalSouth Pacific Hotel Hong Kong - LobbySouth Pacific Hotel Hong Kong - LobbySouth Pacific Hotel Hong Kong - LobbySouth Pacific Hotel Hong Kong - LobbySouth Pacific Hotel Hong Kong - Hotel interieurSouth Pacific Hotel Hong Kong - Hotel interieurSouth Pacific Hotel Hong Kong - Hotel interieurSouth Pacific Hotel Hong Kong - Hotel interieurSouth Pacific Hotel Hong Kong - RestaurantSouth Pacific Hotel Hong Kong - RestaurantSouth Pacific Hotel Hong Kong - Entree


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A03