Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

South Pacific Hotel

23 Morrison Hill Road, Wanchai, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer South Pacific Hotel Hong Kong - Suite South Pacific Hotel Hong Kong - Suite South Pacific Hotel Hong Kong - Suite
South Pacific Hotel Hong Kong - Suite South Pacific Hotel Hong Kong - Suite South Pacific Hotel Hong Kong - Suite South Pacific Hotel Hong Kong - Suite South Pacific Hotel Hong Kong - Suite South Pacific Hotel Hong Kong - Suite South Pacific Hotel Hong Kong - Suite South Pacific Hotel Hong Kong - Suite South Pacific Hotel Hong Kong - Suite South Pacific Hotel Hong Kong - Suite South Pacific Hotel Hong Kong - Suite South Pacific Hotel Hong Kong - Badkamer
Gebied: Wanchai Aantal kamers: 298
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,3
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (2908)
Sorteer op:
Rene R. Zakelijke reizigers Netherlands, 20 maart 2015
Goed en praktisch Hotel

ligging, eenvoud, betaalbaar
8,7
prima hotel voor een nachtje. niets bijzonders maar zeker niet slecht. in ieder geval wel veel betaalbaarder dan de grote ketens in Hong Kong.
Ernst L. Zakelijke reizigers Netherlands, 5 juli 2013
Gunstig gelegen tussen Wanchai en Causeway Bay.

Goede WiFi, behulpzaam personeel, goed restaurant
8
Goed verblijf in centraal gelegen hotel
Cornelis J. (Echt)paren Netherlands, 30 november 2012
Goed hotel met snelle service

Snelle service, prima mamer
7,7
Ondanks te vroege aankomst, vanwege vlucht, werden we toch gelijk geholpen. Zo snel de kamer vrij kwam mochten we er in. Restaurant was ook goed en het hotel heeft een prima ligging.
Sightseeing/attracties tip: The peak is prachtig en heel dichtbij. We zijn savonds een biertje gaan drinken in een buurt op loopafstand. Ik ben de naam kwijt , maar was heel gezellig.
Herman K. (Echt)paren Netherlands, 25 oktober 2012
Heel goed

gunstig locatie, goed service
7,7
We hebben 4 nachten in dit hotel gebleven, de locatie was heel erg gunstig,in de lobby kon je heel veel informatie krijgen, en het personeel waren vriendelijk en behulpzaam. Alleen de kamer rook naar sigaretten rook. We hebben eerst 3 nachten geboekt via agoda, en verlengd een nacht op donderdag, de prijs was opeens 2 keer duurder en de prijs voor vrijdag en zaterdag zelfs 3 tot 4 keer duurder.
Sightseeing/attracties tip: Het is dichtbij openbare vervoer en shopping, er is een leuk markt achter het hotel.
Josephine C. Zakelijke reizigers Singapore, 20 juni 2015
Decent hotel

Adequate amenities in room
8
Geok T. Zakelijke reizigers Malaysia, 19 juni 2015
Needed a hotel within my travel budget

Value for money
9
Clean, comfortable. Restroom are of older built but been revamped. Otherwise, ok. Minor renovation work when i was there. Didn't affect me as i had to be out by 8:30am and was back only after 7pm.
Geok T. Zakelijke reizigers Malaysia, 19 juni 2015
Great Value

Clean, comfortable, great staff service
9
Great value in comparison with other hotels of similar category within Wan Chai.
Sherry C. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 18 juni 2015
Perfect round

Great staff
7,7
I was upgraded w a reasonable charge. Late check out without additional pay. Stayed here years ago and is my choice of hotel in causeway
Geok T. Zakelijke reizigers Malaysia, 17 juni 2015
Value for money

Price, cleanliness, free wi-fi
9,3
Great. Located between Wan Chai and Causeway Bay. Restaurant all around. Hotel is clean. Pricing is decent as compared to many others.
Kien Y. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 30 mei 2015
Clean, well maintained, good location

Clean, well maintained, good location
8,7
Pretty nice,good location with lots of good food option nearby. Very close to Times Square and the MTR making it an ideal accommodation for those looking to explore Hong Kong or Causeway Bay with the MTR.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

South Pacific Hotel Hong KongSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - BadkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - BadkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - BadkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - Hotel interieurSouth Pacific Hotel Hong Kong - Executive LoungeSouth Pacific Hotel Hong Kong - Business Center South Pacific Hotel Hong Kong - UitzichtSouth Pacific Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenSouth Pacific Hotel Hong Kong - BalzaalSouth Pacific Hotel Hong Kong - VergaderruimteSouth Pacific Hotel Hong Kong - VergaderruimteSouth Pacific Hotel Hong Kong - BalzaalSouth Pacific Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféSouth Pacific Hotel Hong Kong - FitnessruimteSouth Pacific Hotel Hong Kong - RestaurantSouth Pacific Hotel Hong Kong - LobbySouth Pacific Hotel Hong Kong - LobbySouth Pacific Hotel Hong Kong - LobbySouth Pacific Hotel Hong Kong - LobbySouth Pacific Hotel Hong Kong - Hotel interieurSouth Pacific Hotel Hong Kong - Hotel interieurSouth Pacific Hotel Hong Kong - Hotel interieurSouth Pacific Hotel Hong Kong - Hotel interieurSouth Pacific Hotel Hong Kong - RestaurantSouth Pacific Hotel Hong Kong - RestaurantSouth Pacific Hotel Hong Kong - EntreeSouth Pacific Hotel Hong Kong - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - South Pacific Hotel, Hong Kong

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C06