of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

South Pacific Hotel

23 Morrison Hill Road, Wanchai, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

South Pacific Hotel Hong Kong - Hotel interieur South Pacific Hotel Hong Kong - Executive Lounge South Pacific Hotel Hong Kong - Business Center South Pacific Hotel Hong Kong - Uitzicht South Pacific Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteiten South Pacific Hotel Hong Kong - Balzaal South Pacific Hotel Hong Kong - Vergaderruimte South Pacific Hotel Hong Kong - Vergaderruimte South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer South Pacific Hotel Hong Kong - Suite South Pacific Hotel Hong Kong - Balzaal South Pacific Hotel Hong Kong - Koffiehuis/Café South Pacific Hotel Hong Kong - Fitnessruimte South Pacific Hotel Hong Kong - Lobby South Pacific Hotel Hong Kong - Restaurant South Pacific Hotel Hong Kong - Hotel exterieur
South Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Wanchai Aantal kamers: 299
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 2717 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,3
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (2717)
Sorteer op:
Ernst L. Zakelijke reizigers Netherlands, 5 juli 2013
Gunstig gelegen tussen Wanchai en Causeway Bay.

Goede WiFi, behulpzaam personeel, goed restaurant
8
Goed verblijf in centraal gelegen hotel
Cornelis J. (Echt)paren Netherlands, 30 november 2012
Goed hotel met snelle service

Snelle service, prima mamer
7,7
Ondanks te vroege aankomst, vanwege vlucht, werden we toch gelijk geholpen. Zo snel de kamer vrij kwam mochten we er in. Restaurant was ook goed en het hotel heeft een prima ligging.
Sightseeing/attracties tip: The peak is prachtig en heel dichtbij. We zijn savonds een biertje gaan drinken in een buurt op loopafstand. Ik ben de naam kwijt , maar was heel gezellig.
Herman K. (Echt)paren Netherlands, 25 oktober 2012
Heel goed

gunstig locatie, goed service
7,7
We hebben 4 nachten in dit hotel gebleven, de locatie was heel erg gunstig,in de lobby kon je heel veel informatie krijgen, en het personeel waren vriendelijk en behulpzaam. Alleen de kamer rook naar sigaretten rook. We hebben eerst 3 nachten geboekt via agoda, en verlengd een nacht op donderdag, de prijs was opeens 2 keer duurder en de prijs voor vrijdag en zaterdag zelfs 3 tot 4 keer duurder.
Sightseeing/attracties tip: Het is dichtbij openbare vervoer en shopping, er is een leuk markt achter het hotel.
Joan P. Zakelijke reizigers Spain, 27 oktober 2014
Very Good

Clean Bathroom, Great Staff, Good Location
8,7
My Stay was very good. Rooms where a little small just like most hotels in HK. Bathroom was clean and in very good condiction. I would stay there again.
Chloe G. Groepen Malaysia, 25 oktober 2014
Wonderful experience with affordable deal!

Excellent service, comfortable room, great location to MRT
9,3
Chloe G. Groepen Malaysia, 25 oktober 2014
Wonderful experience with affordable deal!

Excellent service, comfortable room, great location to MRT
9,7
Chloe G. Groepen Malaysia, 25 oktober 2014
Wonderful experience with affordable deal!

Excellent service, comfortable room, great location to MRT
9,7
Chloe G. Groepen Malaysia, 25 oktober 2014
Wonderful experience with affordable deal!

Excellent service, comfortable room, great location to MRT
9,7
Chloe G. Groepen Malaysia, 25 oktober 2014
Wonderful experience with affordable deal!

Excellent service, comfortable room, great location to MRT
9,7
Shen L. Zakelijke reizigers China, 23 oktober 2014
good location and the price is ok for hk hotel

location location location
7,3
It is fine. Just the room is much smaller than what was in the photo and a bit outdated. But it is clean enough to stay. The location is good, just near by Times Square.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

South Pacific Hotel Hong KongSouth Pacific Hotel Hong Kong - Hotel interieurSouth Pacific Hotel Hong Kong - Executive LoungeSouth Pacific Hotel Hong Kong - Business Center South Pacific Hotel Hong Kong - UitzichtSouth Pacific Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenSouth Pacific Hotel Hong Kong - BalzaalSouth Pacific Hotel Hong Kong - VergaderruimteSouth Pacific Hotel Hong Kong - VergaderruimteSouth Pacific Hotel Hong Kong - GastenkamerSouth Pacific Hotel Hong Kong - SuiteSouth Pacific Hotel Hong Kong - BalzaalSouth Pacific Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféSouth Pacific Hotel Hong Kong - FitnessruimteSouth Pacific Hotel Hong Kong - LobbySouth Pacific Hotel Hong Kong - RestaurantSouth Pacific Hotel Hong Kong - Hotel exterieurSouth Pacific Hotel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - South Pacific Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C07