Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach

542/1 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Sugar Palm Resort - Karon Beach
Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel interieur Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel exterieur Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Lobby Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer
Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Restaurant Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Restaurant Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Restaurant Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Restaurant Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Zwembad Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Speeltuin Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Speeltuin Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Faciliteiten Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Faciliteiten Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Fitnessruimte
Gebied: Karon Aantal kamers: 146

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,8
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (1657)
Sorteer op:
Helen W. (Echt)paren Netherlands, 20 maart 2010
Goed hotel

Mooie kamers, dichtbij het strand en winkels. Wifi-aansluiting op kamer.
6,7
We zijn tevreden over dit hotel; mooie kamer met prima badkamer. Prettig om wifi op de kamer te hebben. Jammer dat je niet bij het zwembad kunt zitten door het ontbreken van parasols. Ontbijt simpel maar wel redelijk. Prima ligging, vlakbij het strand en winkels.
Rapporteer deze beoordeling
Peter B. (Echt)paren Netherlands, 26 februari 2010
Goed Hotel

Goede en schone kamers Ruime badkamer en groot ligbad Goede service, personeel vriendelijk
10
Ons verblijf in het hotel was goed. We hebben eigenlijk geen nadelen kunnen vinden wel een een tekortkoming namenlijk dat er geen parasols bij het zwembad waren. Je was binnen 5 minuten bij het strand en de winkels. In 1 woord goed.
Hotel kenmerken tip: Goed hotel met alle faciliteiten aanwezig
Rapporteer deze beoordeling
Jolanda S. Groepen Netherlands, 16 mei 2009
Modern, mooi hotel

Modern hotel, welkomstdrankje, gratis onbeperkt internet, groot mooi zwembad
7,7
Het hotel is volgens mij vrij nieuw, het ziet er erg goed uit. Het zwembad is ontzettend groot! Wij hadden de goedkoopste kamer, en uitzicht hadden we niet, maar de kamer was wel erg mooi. Aparte douche en ligbad, iedere dag kwamen ze schoonmaken en we mochten dvd's lenen, die je op de kamer kon bekijken. De inchecktijd is duidelijk 14.00 uur, wij mochten er echt niet eerder in.
Rapporteer deze beoordeling
Ai L. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 3 september 2015
perfect for our mini break

location, staff and free mini bar
9,3
booked through agoda without hassle. hotel though is small and pool not impressive as stated but the location, free mini bar including coke, beer and snicker bar made them more than a 3 star hotel. would definitely stay here again in a heart beat. forget the big names this to me is the best.
Rapporteer deze beoordeling
Jenny L. Gezinnen met oudere kinderen United States of America, 24 augustus 2015
Great value

price, decor, comfortable room
9,7
unexpected suprise for the money. We stayed out late so couldn't verify dining experience.
Rapporteer deze beoordeling
Adam P. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 11 augustus 2015
Great hotel, perfect location close to everything.

Excellent value for money. Great Location. Pool was lovely.
9,7
Throuougly enjoyable - would return.
Rapporteer deze beoordeling
Punitha M. Groepen Malaysia, 3 augustus 2015
A Great Stay

Pool, Beach & Location
9,7
My friends and I stayed in Sugar Marina Art for 3 night and regretted for not staying here longer. We enjoyed every single thing in this hotel.We loved the pool and used it very well. The pool and room were so clean. Will recommend this hotel for everyone. A great stay and will be back again.
Rapporteer deze beoordeling
Daniel W. Individuele reizigers Sweden, 30 juli 2015
Good location, clean hotel

Friendly staff, clean, good breakfast
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Giang T. Individuele reizigers Vietnam, 29 juli 2015
Beautiful hotel with wonderful swimming pool

Long swimming pool. Nice view. Comfortable bed.
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Jerome S. (Echt)paren South Africa, 26 juli 2015
Underrated.

Location, Staff, Facilities.
9,3
Excellent, close proximity to the beach and all the Karon beach nightlife.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach PhuketSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel interieurSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel exterieurSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - LobbySugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RestaurantSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RestaurantSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RestaurantSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RestaurantSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - ZwembadSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - SpeeltuinSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - SpeeltuinSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - FaciliteitenSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - FaciliteitenSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - FitnessruimteSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - FaciliteitenSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - FaciliteitenSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel exterieurSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel interieurSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel interieurSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel interieurSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel interieurSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach, Phuket

AS-AGWEB-3A06