of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach

542/1 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Sugar Palm Resort - Karon Beach
Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel interieur Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel exterieur Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Lobby Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer
Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gastenkamer Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Restaurant Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Restaurant Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Restaurant Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Restaurant Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Zwembad Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Speeltuin Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Speeltuin Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Faciliteiten Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Faciliteiten Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Fitnessruimte
Gebied: Karon Aantal kamers: 146
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 1507 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,8
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (1507)
Sorteer op:
Helen W. (Echt)paren Netherlands, 20 maart 2010
Goed hotel

Mooie kamers, dichtbij het strand en winkels. Wifi-aansluiting op kamer.
6,7
We zijn tevreden over dit hotel; mooie kamer met prima badkamer. Prettig om wifi op de kamer te hebben. Jammer dat je niet bij het zwembad kunt zitten door het ontbreken van parasols. Ontbijt simpel maar wel redelijk. Prima ligging, vlakbij het strand en winkels.
Peter B. (Echt)paren Netherlands, 26 februari 2010
Goed Hotel

Goede en schone kamers Ruime badkamer en groot ligbad Goede service, personeel vriendelijk
10
Ons verblijf in het hotel was goed. We hebben eigenlijk geen nadelen kunnen vinden wel een een tekortkoming namenlijk dat er geen parasols bij het zwembad waren. Je was binnen 5 minuten bij het strand en de winkels. In 1 woord goed.
Hotel kenmerken tip: Goed hotel met alle faciliteiten aanwezig
Jolanda S. Groepen Netherlands, 16 mei 2009
Modern, mooi hotel

Modern hotel, welkomstdrankje, gratis onbeperkt internet, groot mooi zwembad
7,7
Het hotel is volgens mij vrij nieuw, het ziet er erg goed uit. Het zwembad is ontzettend groot! Wij hadden de goedkoopste kamer, en uitzicht hadden we niet, maar de kamer was wel erg mooi. Aparte douche en ligbad, iedere dag kwamen ze schoonmaken en we mochten dvd's lenen, die je op de kamer kon bekijken. De inchecktijd is duidelijk 14.00 uur, wij mochten er echt niet eerder in.
Xuefeng P. Gezinnen met jonge kinderen China, 14 februari 2015
Very good

position, service.
3,3
Jenny D. (Echt)paren China, 12 februari 2015
Room is not large enough

customer service is nice.
5,3
The room is not large enough, and the king-sized bed is combined by two single beds, which is not good at all. The hotel is convenient, but no holiday feel at all.
Garry L. Gezinnen met jonge kinderen Canada, 23 januari 2015
Our Visit to Phuket

Location, pool, kids park
8,7
Pleasant stay and accommodating staff with an excellent breakfast. They could invest in better exercise equipment And have stronger Internet in the rooms.
Ke X. Individuele reizigers China, 16 januari 2015
Location , Good staff ..

maybe The design.
7,7
Anyway, it's not bad... But the sugar Marina Surf is better than this hotel.. The staff is perfectly friendly and helpful...
Ammad S. (Echt)paren Pakistan, 14 januari 2015
Great value for money

Location, cleanliness and pool
8
Great
Olesya Z. Gezinnen met oudere kinderen Russia, 8 januari 2015
Not bad. Good place, good view

Nice, peace and calm
10
not bad at all, stuff are very friendly and nice, not far from the beach and some entertainments. like it
Thannada R. (Echt)paren Thailand, 2 januari 2015
Wonderful place

Quiet / Green garden / Restaurant surrounding
9,3
I have a good time there with our special day. Special Thanks to Miss Papp, Mr.Game and Miss Pang for supported our birthday party. I am very happy to stay in this hotel. Quiet and green place.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach PhuketSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel interieurSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel exterieurSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - LobbySugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - GastenkamerSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RestaurantSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RestaurantSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RestaurantSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RestaurantSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - ZwembadSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - SpeeltuinSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - SpeeltuinSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - FaciliteitenSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - FaciliteitenSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - FitnessruimteSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - FaciliteitenSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - FaciliteitenSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel exterieurSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel interieurSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel interieurSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel interieurSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel interieurSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach, Phuket

AS-AGWEB-3C07