of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sukun Bali Cottages

Jalan. Danau Poso No. 102, Sanur, Bali, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Sukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieur Sukun Bali Cottages Bali - Hotel interieur Sukun Bali Cottages Bali - Entree Sukun Bali Cottages Bali - Balkon/Terras Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Tuin Sukun Bali Cottages Bali - Tuin Sukun Bali Cottages Bali - Omgeving Sukun Bali Cottages Bali - Omgeving Sukun Bali Cottages Bali - Tuin Sukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieur Sukun Bali Cottages Bali - Tuin Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Tuin
Sukun Bali Cottages Bali - Gastenkamer Sukun Bali Cottages Bali - Gastenkamer Sukun Bali Cottages Bali - Gastenkamer Sukun Bali Cottages Bali - Balkon/Terras Sukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieur Sukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieur Sukun Bali Cottages Bali - Gastenkamer Sukun Bali Cottages Bali - Restaurant Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Lobby
Ligging: Sanur Aantal kamers: 22
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,1

uit 80 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
7,6
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
6,7
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
5,9
Alle beoordelingen (80)
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2013
vriendelijk personeel, moet onderhoud gedaan worde

ligging, zwmbad, inrichting
6
De badkamers van de cottages zijn werkelijk slecht. Oud en geroeste baden, die niet meer schoon te krijgen zijn. De badkamer was werkelijk een afknapper.
Aart W. (Echt)paren Netherlands, 8 september 2012
gezellig hotel super gelegen

praktisch aan mushroom beach zonder de bijbehorende prijs
8,3
heerlijk verblijf het voelt als een home stay. enige is je rust is afhankelijk van je buren want je hoort elkaar praten.
Sightseeing/attracties tip: Dream Beach en maak een snorkel tour
Carla B. Individuele reizigers Netherlands, 2 september 2012
Prachtige tuin met een heerlijk zwembad

Na mijn upgrade naar een deluxe kamer zat ik in een kamer met mooie plafonddecoratie
7,7
Ik had een standaard kamer geboekt. Nadat ik de eerste nacht kakkerlakken in mijn badkamer had gehad en niet kon slapen van de mottenballenlucht heb ik bij de receptie gevraagd om een andere kamer. Ze hebben er diverse laten zien, een type luxer was dezelfde kamer maar dan met een extra buitendouche. Weer een type luxer was een prachtige ruime lichte kamer met een hele mooie plafonddecoratie. Een ruime badkamer met bad en vlakbij het zwembad. De tuin is werkelijk prachtig en wordt dagelijks onderhouden. Het zwembad had ij vaak voor mij alleen want de andere gasten waren vaak op pad. Als je het hotel uitloopt zit er links direct een supermarkt, en ook een ATM. Verder naar links zit een goede warung, van een Nederlandse eigenaar. Lekker en goedkoop eten en ook nog Nederlandse gerechten op de kaart. Vriendelijke bediening. Vlakbij de warung zit en goedkope salon met massage voor 35.000 rupiah. Salon ku.
Restaurant tip: Warung sanur zie boven voor meer informatie
Renate S. (Echt)paren Netherlands, 30 juli 2012
Prima prijs-kwaliteit verhouding

Grote kamers en een mooi zwembad
6,7
Het hotel ligt ongeveer 10 minuten lopen van het strand. Wij hebben niet aan het strand gelegen, omdat we het zwembad van het hotel heel fijn vonden. De kamers zijn groot en schoon. Echter hebben wij wel last gehad van grote kakkerlakken in onze slaapkamer. Dit hebben we gemeld bij de receptie en we kregen een spuitbus waar we de kamer mee hebben ingespoten. Vervolgens hebben we geen last meer gehad van de kakkerlakken. Het ontbijt was wel redelijk oké, de pannenkoek en de eieren waren wel gebakken in veel vet.
John J. (Echt)paren United Kingdom, 8 april 2014
Tremendous value, close to the beach and bars

Value, swimming pool, location
8
We stayed for two nights after having spent seven in Kuta. What a difference 15km can make! Sanur is a world away from Kuta; much quieter, cleaner and the beach is gorgeous. The hotel was well sited about a ten minute walk to the beach, but shops and restaurants were all within five minutes reach. The path to our room led us through lovely gardens and a cracking swimming pool. The room itself was quite big, as was the bathroom. The TV channels were a bit ropey, as was the wifi reception - but nothing we couldn't live with! For £21 a night including breakfast, tax and service charge, it was not disastrous! The breakfast, as expected, was very basic and a but hurried (despite being the only ones in the restaurant), but again it served its purpose and was not so bad. All in all a very pleasant stay, great value and nice and quiet, within easy reach of everything we needed.
Soon H. Individuele reizigers Singapore, 25 januari 2014
Clean & basic hotel with great staff.

Walking distance to shop & beach, clean room, nice staff.
6,7
Basically good, however the hot-water shower seen not working, it not requires during days, but in night and morning water can be cold.
Andrew M. (Echt)paren Canada, 21 januari 2014
Quiet garden setting, charming hotel

Pool, location, gardens
7,7
Great budget hotel. Breakfast was small, but tasty and fast. Great pool and gardens. Rooms adjoining each other are noisy (especially with crying babes at 2am). Easy 5 min walk to the beach.
Kay H. Individuele reizigers Singapore, 10 januari 2014
Nothing fancy to speak about

Cheap
5,3
The Stay at Sukun Bali Cottage was nothing to speak about. The door lock was damage and its very traditional lock. Aircon was not cold and I got to ask them to Fix it for me at night. Location wise not too good for me
Paul F. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 3 januari 2014
This is a nice hotel friendly staff, good for fami

friendly staff, nice gardens quiet
8
Th hotel is nice and friendly, the rooms are clean but you need push the staff to keep them clean, The pool is lovely and the gardens are beautiful, this is my second time staying there in 1 year and I will go back there again and again
Claudia A. Individuele reizigers United States of America, 8 december 2013
Thoroughtly enjoyed my stay here!

Location, staff and pool
9,3
Great bungalow in beautiful, quiet setting! Beautiful grounds and the swimming pool was GREAT! The entire staff took great care of me! Thank you!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sukun Bali Cottages BaliSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - Hotel interieurSukun Bali Cottages Bali - EntreeSukun Bali Cottages Bali - Balkon/TerrasSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - TuinSukun Bali Cottages Bali - TuinSukun Bali Cottages Bali - OmgevingSukun Bali Cottages Bali - OmgevingSukun Bali Cottages Bali - TuinSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - TuinSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - TuinSukun Bali Cottages Bali - GastenkamerSukun Bali Cottages Bali - GastenkamerSukun Bali Cottages Bali - GastenkamerSukun Bali Cottages Bali - Balkon/TerrasSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - GastenkamerSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - LobbySukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - LobbySukun Bali Cottages Bali - Balkon/TerrasSukun Bali Cottages Bali - Hotel interieurSukun Bali Cottages Bali - GastenkamerSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - BadkamerSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - Zwembad


AS-AGWEB-3A08