of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sukun Bali Cottages

Jalan. Danau Poso No. 102, Sanur, Bali, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Sukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieur Sukun Bali Cottages Bali - Hotel interieur Sukun Bali Cottages Bali - Entree Sukun Bali Cottages Bali - Balkon/Terras Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Tuin Sukun Bali Cottages Bali - Tuin Sukun Bali Cottages Bali - Omgeving Sukun Bali Cottages Bali - Omgeving Sukun Bali Cottages Bali - Tuin Sukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieur Sukun Bali Cottages Bali - Tuin Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Tuin
Sukun Bali Cottages Bali - Gastenkamer Sukun Bali Cottages Bali - Gastenkamer Sukun Bali Cottages Bali - Gastenkamer Sukun Bali Cottages Bali - Balkon/Terras Sukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieur Sukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieur Sukun Bali Cottages Bali - Gastenkamer Sukun Bali Cottages Bali - Restaurant Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Lobby
Gebied: Sanur Aantal kamers: 22
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,1

uit 91 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
7,6
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
6,7
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,0
Alle beoordelingen (91)
Sorteer op:
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2013
vriendelijk personeel, moet onderhoud gedaan worde

ligging, zwmbad, inrichting
6
De badkamers van de cottages zijn werkelijk slecht. Oud en geroeste baden, die niet meer schoon te krijgen zijn. De badkamer was werkelijk een afknapper.
Aart W. (Echt)paren Netherlands, 8 september 2012
gezellig hotel super gelegen

praktisch aan mushroom beach zonder de bijbehorende prijs
8,3
heerlijk verblijf het voelt als een home stay. enige is je rust is afhankelijk van je buren want je hoort elkaar praten.
Sightseeing/attracties tip: Dream Beach en maak een snorkel tour
Carla B. Individuele reizigers Netherlands, 2 september 2012
Prachtige tuin met een heerlijk zwembad

Na mijn upgrade naar een deluxe kamer zat ik in een kamer met mooie plafonddecoratie
7,7
Ik had een standaard kamer geboekt. Nadat ik de eerste nacht kakkerlakken in mijn badkamer had gehad en niet kon slapen van de mottenballenlucht heb ik bij de receptie gevraagd om een andere kamer. Ze hebben er diverse laten zien, een type luxer was dezelfde kamer maar dan met een extra buitendouche. Weer een type luxer was een prachtige ruime lichte kamer met een hele mooie plafonddecoratie. Een ruime badkamer met bad en vlakbij het zwembad. De tuin is werkelijk prachtig en wordt dagelijks onderhouden. Het zwembad had ij vaak voor mij alleen want de andere gasten waren vaak op pad. Als je het hotel uitloopt zit er links direct een supermarkt, en ook een ATM. Verder naar links zit een goede warung, van een Nederlandse eigenaar. Lekker en goedkoop eten en ook nog Nederlandse gerechten op de kaart. Vriendelijke bediening. Vlakbij de warung zit en goedkope salon met massage voor 35.000 rupiah. Salon ku.
Restaurant tip: Warung sanur zie boven voor meer informatie
Renate S. (Echt)paren Netherlands, 30 juli 2012
Prima prijs-kwaliteit verhouding

Grote kamers en een mooi zwembad
6,7
Het hotel ligt ongeveer 10 minuten lopen van het strand. Wij hebben niet aan het strand gelegen, omdat we het zwembad van het hotel heel fijn vonden. De kamers zijn groot en schoon. Echter hebben wij wel last gehad van grote kakkerlakken in onze slaapkamer. Dit hebben we gemeld bij de receptie en we kregen een spuitbus waar we de kamer mee hebben ingespoten. Vervolgens hebben we geen last meer gehad van de kakkerlakken. Het ontbijt was wel redelijk oké, de pannenkoek en de eieren waren wel gebakken in veel vet.
Esther M. Gezinnen met oudere kinderen Switzerland, 18 juli 2014
2 weeks at Sukun Bali cottages-almost perfect

Great location as close to shops,restaurants and Spa's. Not too far from Beach as we rode bicycles everywhere. A wee walk if it's hot but not impossible. The Hotel was quite, had the pool to ourselves
7,7
Graham M. (Echt)paren Australia, 12 juli 2014
stayed for 16 nights. very enjoyable.

The rooms were comfortable although not luxurious. The grounds were maintained to a high standard. The swimming pool excellent and well maintained. Meals in dining area adequate but menu not extensive
8,7
Loo F. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 17 juni 2014
The worst hotel I had ever stayed

Only with nice swimming pool..
2,3
I booked 3 standard rooms,however they have upgraded one of the room (which for my parents) to deluxe. Firstly, my aunt's room and I did not have hot water, according to staff we are staying bit far and the water pressure too low. We made complaint to manager and he promised to get a technician to fix it. When we got back at night they said it could not be fixed at the moment! In the end, we have to turn and take bath at my parents' room. Secondly,my washroom basin water is leaking and toilet could not flush at all!! Thirdly,my aunt requested for hair dryer and the air is not hot or warm at all..when my mom tried to get another hair dryer they said all 5 been taken! Besides,their breakfast is one set per person (small portion). The bread is not tender and quite hard. I have been traveling to lot of places and stayed at lot of hotel or hostel. I am not those fussy or high demand person, but this is out of my expectation and I feel disappointed especially I am bringing my family for traveling.
Sean E. (Echt)paren Australia, 15 juni 2014
Bloody great

Staff, quiet,relaxing
9,7
It was just great
Todd T. Individuele reizigers United States of America, 14 juni 2014
Great

location, food, room size
6
We enjoyed our stay at this resort. The room was very nice and quit large. The location was very good since it was near shopping. The staff kept the place very clean and the service was excellent. The rooms at very large but not kept up.
Todd T. Individuele reizigers United States of America, 10 juni 2014
Great location

Pool, room size, food
4
We enjoyed our stay at this resort. The room was very nice and quit large. The location was very good since it was near shopping. The staff kept the place very clean and the service was excellent. The rooms are very large.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sukun Bali Cottages BaliSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - Hotel interieurSukun Bali Cottages Bali - EntreeSukun Bali Cottages Bali - Balkon/TerrasSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - TuinSukun Bali Cottages Bali - TuinSukun Bali Cottages Bali - OmgevingSukun Bali Cottages Bali - OmgevingSukun Bali Cottages Bali - TuinSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - TuinSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - TuinSukun Bali Cottages Bali - GastenkamerSukun Bali Cottages Bali - GastenkamerSukun Bali Cottages Bali - GastenkamerSukun Bali Cottages Bali - Balkon/TerrasSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - GastenkamerSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - LobbySukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - LobbySukun Bali Cottages Bali - Balkon/TerrasSukun Bali Cottages Bali - Hotel interieurSukun Bali Cottages Bali - GastenkamerSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - BadkamerSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - Zwembad


AS-AGWEB-3A03