Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sukun Bali Cottages

Jalan. Danau Poso No. 102, Sanur, Bali, Indonesië (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Sukun Bali Cottages Bali - Restaurant Sukun Bali Cottages Bali - Restaurant Sukun Bali Cottages Bali - Restaurant Sukun Bali Cottages Bali - Restaurant Sukun Bali Cottages Bali - Badkamer Sukun Bali Cottages Bali - Restaurant Sukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieur Sukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieur Sukun Bali Cottages Bali - Eten en drinken Sukun Bali Cottages Bali - Eten en drinken Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad Sukun Bali Cottages Bali - Zwembad
Gebied: Sanur Aantal kamers: 22
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,0

uit 97
beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
7,5
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
6,7
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,0
Alle beoordelingen (97)
Sorteer op:
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2013
vriendelijk personeel, moet onderhoud gedaan worde

ligging, zwmbad, inrichting
6
De badkamers van de cottages zijn werkelijk slecht. Oud en geroeste baden, die niet meer schoon te krijgen zijn. De badkamer was werkelijk een afknapper.
Rapporteer deze beoordeling
Aart W. (Echt)paren Netherlands, 8 september 2012
gezellig hotel super gelegen

praktisch aan mushroom beach zonder de bijbehorende prijs
8,3
heerlijk verblijf het voelt als een home stay. enige is je rust is afhankelijk van je buren want je hoort elkaar praten.
Sightseeing/attracties tip: Dream Beach en maak een snorkel tour
Rapporteer deze beoordeling
Carla B. Individuele reizigers Netherlands, 2 september 2012
Prachtige tuin met een heerlijk zwembad

Na mijn upgrade naar een deluxe kamer zat ik in een kamer met mooie plafonddecoratie
7,7
Ik had een standaard kamer geboekt. Nadat ik de eerste nacht kakkerlakken in mijn badkamer had gehad en niet kon slapen van de mottenballenlucht heb ik bij de receptie gevraagd om een andere kamer. Ze hebben er diverse laten zien, een type luxer was dezelfde kamer maar dan met een extra buitendouche. Weer een type luxer was een prachtige ruime lichte kamer met een hele mooie plafonddecoratie. Een ruime badkamer met bad en vlakbij het zwembad. De tuin is werkelijk prachtig en wordt dagelijks onderhouden. Het zwembad had ij vaak voor mij alleen want de andere gasten waren vaak op pad. Als je het hotel uitloopt zit er links direct een supermarkt, en ook een ATM. Verder naar links zit een goede warung, van een Nederlandse eigenaar. Lekker en goedkoop eten en ook nog Nederlandse gerechten op de kaart. Vriendelijke bediening. Vlakbij de warung zit en goedkope salon met massage voor 35.000 rupiah. Salon ku.
Restaurant tip: Warung sanur zie boven voor meer informatie
Rapporteer deze beoordeling
Renate S. (Echt)paren Netherlands, 30 juli 2012
Prima prijs-kwaliteit verhouding

Grote kamers en een mooi zwembad
6,7
Het hotel ligt ongeveer 10 minuten lopen van het strand. Wij hebben niet aan het strand gelegen, omdat we het zwembad van het hotel heel fijn vonden. De kamers zijn groot en schoon. Echter hebben wij wel last gehad van grote kakkerlakken in onze slaapkamer. Dit hebben we gemeld bij de receptie en we kregen een spuitbus waar we de kamer mee hebben ingespoten. Vervolgens hebben we geen last meer gehad van de kakkerlakken. Het ontbijt was wel redelijk oké, de pannenkoek en de eieren waren wel gebakken in veel vet.
Rapporteer deze beoordeling
Glenda C. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 8 januari 2015
SuJin Bali

The pool and the staff
7
Great base quite had the pool to ourselves most of the time. Rooms are basic but we never spent much time there so not a worry for us.
Rapporteer deze beoordeling
Haryadi H. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 1 januari 2015
Good place and location

location is good, not too crowed, quite place and good traffic
7
all family like to stay here
Rapporteer deze beoordeling
Kent M. Individuele reizigers Canada, 8 november 2014
Great service.

as above
8,3
Great staff & good rooms. Breakfast needs improvements. I'd stay there again.
Rapporteer deze beoordeling
Sandra H. (Echt)paren Australia, 6 september 2014
Stained dirty bedding

the pool and the goldfish in the outside pond
3
Really poor. We were offered a lovely bathroom through Agoda for an extra fee, which we accepted and paid for. When we arrived we were told that this room was not available and got put in a room with a mouldy, dank smelly bathroom. Mould was growing halfway up the bathroom door. The only nice thing about the room was the hand painted ceiling. The bedding was dirty with big blotches of mystery stains. This hotel is seriously run down. Would never recommend this place to anyone, ever.
Rapporteer deze beoordeling
Peter T. (Echt)paren Australia, 28 augustus 2014
Good position in south Sanur

Peaceful, quiet, position
5,7
A little tired and in need of a makeover. Grounds were unkept, pool lounges in need of repair and breakfast miserable. Otherwise room was clean and comfortable and staff friendly . I think you can find better accommodation around same price in Sanur.
Rapporteer deze beoordeling
Esther M. Gezinnen met oudere kinderen Switzerland, 18 juli 2014
2 weeks at Sukun Bali cottages-almost perfect

Great location as close to shops,restaurants and Spa's. Not too far from Beach as we rode bicycles everywhere. A wee walk if it's hot but not impossible. The Hotel was quite, had the pool to ourselves
7,7
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Sukun Bali Cottages BaliSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - BadkamerSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - Eten en drinkenSukun Bali Cottages Bali - Eten en drinkenSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - Zwembad


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07