Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sukun Bali Cottages

Jalan. Danau Poso No. 102, Sanur, Bali, Indonesië

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,1

uit 111 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
7,6
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
6,6
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,0
Alle beoordelingen (111)
Sorteer op:
Anita V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 13 augustus 2015
prettig verblijf

vriendelijk personeel, goede ligging, goed ontbijd
7,7
prettig verblijf. Mooi balinees hotel met vriendelijk personeel. Staan altijd klaar. kamers schoon genoeg, zolang je niet onder het bed kijkt. Badkamer ook schoon. Zeker een aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2013
vriendelijk personeel, moet onderhoud gedaan worde

ligging, zwmbad, inrichting
6
De badkamers van de cottages zijn werkelijk slecht. Oud en geroeste baden, die niet meer schoon te krijgen zijn. De badkamer was werkelijk een afknapper.
Rapporteer deze beoordeling
Aart W. (Echt)paren Netherlands, 8 september 2012
gezellig hotel super gelegen

praktisch aan mushroom beach zonder de bijbehorende prijs
8,3
heerlijk verblijf het voelt als een home stay. enige is je rust is afhankelijk van je buren want je hoort elkaar praten.
Sightseeing/attracties tip: Dream Beach en maak een snorkel tour
Rapporteer deze beoordeling
Carla B. Individuele reizigers Netherlands, 2 september 2012
Prachtige tuin met een heerlijk zwembad

Na mijn upgrade naar een deluxe kamer zat ik in een kamer met mooie plafonddecoratie
7,7
Ik had een standaard kamer geboekt. Nadat ik de eerste nacht kakkerlakken in mijn badkamer had gehad en niet kon slapen van de mottenballenlucht heb ik bij de receptie gevraagd om een andere kamer. Ze hebben er diverse laten zien, een type luxer was dezelfde kamer maar dan met een extra buitendouche. Weer een type luxer was een prachtige ruime lichte kamer met een hele mooie plafonddecoratie. Een ruime badkamer met bad en vlakbij het zwembad. De tuin is werkelijk prachtig en wordt dagelijks onderhouden. Het zwembad had ij vaak voor mij alleen want de andere gasten waren vaak op pad. Als je het hotel uitloopt zit er links direct een supermarkt, en ook een ATM. Verder naar links zit een goede warung, van een Nederlandse eigenaar. Lekker en goedkoop eten en ook nog Nederlandse gerechten op de kaart. Vriendelijke bediening. Vlakbij de warung zit en goedkope salon met massage voor 35.000 rupiah. Salon ku.
Restaurant tip: Warung sanur zie boven voor meer informatie
Rapporteer deze beoordeling
Renate S. (Echt)paren Netherlands, 30 juli 2012
Prima prijs-kwaliteit verhouding

Grote kamers en een mooi zwembad
6,7
Het hotel ligt ongeveer 10 minuten lopen van het strand. Wij hebben niet aan het strand gelegen, omdat we het zwembad van het hotel heel fijn vonden. De kamers zijn groot en schoon. Echter hebben wij wel last gehad van grote kakkerlakken in onze slaapkamer. Dit hebben we gemeld bij de receptie en we kregen een spuitbus waar we de kamer mee hebben ingespoten. Vervolgens hebben we geen last meer gehad van de kakkerlakken. Het ontbijt was wel redelijk oké, de pannenkoek en de eieren waren wel gebakken in veel vet.
Rapporteer deze beoordeling
Andre C. Groepen Indonesia, 16 januari 2016
Nicw exterior

exterioe design, room size, friendly staff and owner
6
This hotel offer a nice baliness feel,you can see it from the exterior. The room is spacious. Their staff are friendly and so do the owner. The shortfall from this hotel are their electricity. In 1 of the night out room experienced power failure because of their water pump for their pond. The shower in the bathroom or maybe their water pump also need some fix/upgrade. The food there was so-so,but eatable. I think they also need to put on a bigger signage on the street because in the night it's hard to find their location.
Rapporteer deze beoordeling
Angelia L. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 26 december 2015
Rum down hotel but good location

Location, pool and location
5
Room was ok, definitely need upgrade and no fridge. For the rate that we pay for a standard room we can get a room with fridge at other hotel. Breakfast was very ordinary not buffet style. Pool was good.
Rapporteer deze beoordeling
Ben K. Individuele reizigers South Korea, 13 december 2015
No fridge 2 or 3 star level

pool, bf ok, location
6,7
One of the best budget hotels on this trip. Near the beach and the bars etc. Great swimming pool. The hotel is really old and wearing out but the sheet was cleaner than some 3 or 4 star hotels. You get a padlock to lock your room and the space is good. The only problem was TV which had no cable and the remote had batteries worn out.
Rapporteer deze beoordeling
Sam M. (Echt)paren United Kingdom, 11 december 2015
If you like bugs this is the place for you

Breakfast
4
Was more of the expensive of the budget accommodation that we stayed in. When we checked into the room we found five big cockroaches, we alerted the staff and they didn't think it was a problem, after convincing them this was unacceptable, someone sprayed the bathroom and was about to leave dead cockroaches in the bathroom until I told them to get rid of them. I asked to change rooms, they refused until I went back after more live cockroaches entered the room. After moving rooms I then found a millipede. Rooms were dirty and found a used period pad behind the toilet seat. Only good thing about this place was the breakfast.
Rapporteer deze beoordeling
David L. Individuele reizigers United Kingdom, 7 december 2015
Nice garden

Pool, garden, staff,
7,3
Enjoyed the pool, garden and tranquil vibe. Location may not suit everyone but I enjoyed the pubs next door.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Sukun Bali Cottages BaliSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - BadkamerSukun Bali Cottages Bali - RestaurantSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - Hotel exterieurSukun Bali Cottages Bali - Eten en drinkenSukun Bali Cottages Bali - Eten en drinkenSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - Balkon/TerrasSukun Bali Cottages Bali - ZwembadSukun Bali Cottages Bali - UitzichtSukun Bali Cottages Bali - Uitzicht


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08