Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Sule Shangri-La, Yangon Hotel

223 Sule Pagoda Road, G.P.O. Box 888 , Yangon centrum, Yangon, Myanmar

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,3

uit 1275 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
8,9
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
8,2
Alle beoordelingen (1275)
Sorteer op:
Ben V. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 2 maart 2015
Goeie locatie, verder niets bijzonder

Locatie, vriendelijk personeel
7
Locatie is goed maar het is zeker geen 5 sterren hotel. Tot voor kort was het Traders, ze veranderden niets maar werden wel een 5 sterrenhotel! Onthaal was ook niet meteen hartelijk.
Rapporteer deze beoordeling
Johannes S. (Echt)paren Netherlands, 11 december 2013
Goede prijs/kwaliteit, zeer confortabel hotel

Zeer vriendelijke staff (en competent).
9,7
Prima, niets op aan te merken. Locatie was goed. Yangon is interessante stad. Tijd om nu te gaan. Alles is nog in ontwikkeling en over 5 jaar is dit een "gangbare" toeristenbestemming.
Rapporteer deze beoordeling
Marinus S. Zakelijke reizigers Netherlands, 24 februari 2013
hotel heeft alles wat je nodig hebt en is relaxed

centrale ligging in de sta
9,3
Heel prettig hotel, geluidsarme kamers. Zeer goed buffet voor ontbijt, lunch en diner. Er is op dit hotel eigenlijk niets aan te merken. Verder loop je zo het centrum in. Veel winkels en restaurants vlakbij.
Rapporteer deze beoordeling
Martijn G. Zakelijke reizigers Netherlands, 10 oktober 2012
Goede service, nieuwe kamers

Locatie, locatie, locatie
8
Goed hotel, prima ontbijtbuffet, health club in renovatie maar prima faciliteiten. Winkels en bazaar op loopafstand, comfortabele kamers.
Sightseeing/attracties tip: Shwedagon pagoda
Rapporteer deze beoordeling
Soh H. (Echt)paren Singapore, 22 april 2016
Excellent hotel stay
6
We enjoyed the one-night stay a lot. The room was nice and cosy compared to the scorching hot weather in April in Yangon. The Sule Café offers excellent buffet dinner, value for money. Will go back again if we travel to Yangon again.
Rapporteer deze beoordeling
Louis H. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 9 april 2016
Fantastic service
6
Service alone is worth the money. (Language might be an issue though.) Unbeatable location in downtown Yangon. The pool is kinda small and old.
Rapporteer deze beoordeling
Eric B. Groepen Philippines, 30 maart 2016
A short stay at the end of a busy holiday
6,3
Friends and I chose to stay at the Sule Shangri-La, Yangon so we could unwind and feel pampered on our last night in Myanmar. It was a great choice at a reasonable price. Staff were kind and helpful, the lounge was lovely and the food was delicious.
Rapporteer deze beoordeling
Kar F. (Echt)paren Malaysia, 26 maart 2016
Excellent service and great location
6,3
We stayed in a Horizon Club room for two nights. The room was well-appointed with plenty of amenities. We had a lovely view of the Shwedagon Pagoda. Greeted with warm smiles the moment we stepped out of the taxi. Hotel is in a very central location, walking distance to Sule Pagoda and Bogyoke Market. We had breakfast and dinner at Sule cafe. Spread and quality was top-notch. Highly recommended for a comfortable stay in Yangon.
Rapporteer deze beoordeling
Victor S. Zakelijke reizigers Indonesia, 22 maart 2016
Nice hotel in the center of the city
6,3
Nice hotel in the center of the city
Rapporteer deze beoordeling
Jim K. Zakelijke reizigers Singapore, 19 maart 2016
Overpriced for the service level
5
Stayed in Horizon Club floor. but was disappointed with the level of service at the club lounge. Staff seems to be Moe interested to clean and clear rather than serve the people in the lounge.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Sule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Hotel exterieurSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - GastenkamerSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - FitnessruimteSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - ReceptieSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Hotel interieurSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Hotel interieurSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - GastenkamerSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - LobbySule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Bar/LoungeSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RestaurantSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RestaurantSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RestaurantSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - VergaderruimteSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RestaurantSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - SuiteSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Hotel interieurSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Hotel interieurSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Hotel interieurSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Hotel interieurSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Executive LoungeSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - BalzaalSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - BalzaalSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RestaurantSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - VergaderruimteSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - VergaderruimteSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - UitzichtSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - VergaderruimteSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - WinkelsSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - ZwembadSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Hotel exterieurSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - FitnessruimteSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RestaurantSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RestaurantSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Hotel exterieurSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - LobbySule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Executive LoungeSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Lobby


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A03