Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Suly Resort & Spa

Jalan Cok Rai Pudak Br. Yangloni, Peliatan, Ubud, Bali, Indonesië 80571

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 498 beoordelingen

17 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
6,8
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (498)
Sorteer op:
Kim V. (Echt)paren Netherlands, 10 september 2015
Het is een top hotel aardig personeel

Mooie ligging vriendelijk personeel prijs kwaliteit super
9,3
Mij verblijf was super het is een helemooie omgeving en personeel erg hulpvaardig.
Rapporteer deze beoordeling
Cornelia V. (Echt)paren Netherlands, 10 augustus 2015
Geweldige plaats

Personeel, service, ontbijt, luxe
9
Het was een heerlijk verblijf!
Rapporteer deze beoordeling
Sabine D. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 14 januari 2015
wat verouderd, maar prachtig hotel in een mooie

zwembad uitzicht
8,3
Heerlijk
Rapporteer deze beoordeling
Edward H. Individuele reizigers Netherlands, 4 oktober 2014
Prettig verblijf

Bediening is zeer vriendelijk, mooi opgezet, prima kamer
8,3
Zeer prettig.
Rapporteer deze beoordeling
Frederiek F. Individuele reizigers Netherlands, 28 september 2014
heerlijk

mooie rustige omgeving, superpersoneel en mooi sociaal project voor de kinderen
9,7
Heerlijk hotel, erg vriendelijk personeel. Geweldig project voor de studenten die er opleiding krijgen die hun ouders niet kunnen betalen.
Rapporteer deze beoordeling
Laura W. Individuele reizigers Netherlands, 21 augustus 2014
Suly augustus 2014

Personeel deed erg hun best, waren erg behulpzaam en er echt op uit om je een fijne tijd te geven. Suly Resort is verder ruim opgezet, ligt mooi tussen de rijstvelden.
6,3
Prima verblijf gehad. Hotel is aan te raden, minpunten; Personeel doet erg hun best maar je merkt dat ze jong en onervaren zijn, zitten constant op je lip (wat wel eens vervelend kan zijn), overigens met de beste bedoelingen. We hebben 2 prachtige tours geboekt; fietstocht en boottocht naar de Gilis maar hierin ging van alles mis en werden we 2x een uur te laat opgehaald.
Rapporteer deze beoordeling
Wies V. (Echt)paren Netherlands, 20 augustus 2014
Prima

Ontbijt, zwembad, mooie omgeving
8,3
Rapporteer deze beoordeling
I. J. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 6 augustus 2014
Prima hotel aan de rand van ubud

Rust, vriendelijkheid en service
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Pascal T. (Echt)paren Netherlands, 24 augustus 2013
prima hotel in Ubud

ruime kamer, heerlijk zwembad, vriendelijk personeel
7,7
prima verblijf. Ubud gekozen als verblijf om van daaruit dagtrips te doen. Stad Ubud viel tegen door de enorme drukte en zeer slechte wegen/stoepen.
Rapporteer deze beoordeling
I.M.A. K. (Echt)paren Netherlands, 5 april 2013
redelijk verblijf

zwembad,rustig en laundry service
6,3
Het verblijf was redelijk, de kamers waren niet zoals afgebeeld op Agoda. De kamer was verder wel goed maar er was geen wifi zoals aangegeven. Ik heb hier niet een groot probleem van gemaakt omdat we maar 3 dagen bleven.Het ontbijt was erg wisselend.de eerste keer was er buffet maar dat leek meer van de dag ervoor.Daarna 2x keuze uit twee menus's.Mt het beleid daar ben ik het minste eens maar goed.het hotel bied kansarmen kinderen een kans dat vind ik goed.Echter mogen deze kinderen slechts 2x per jaar naar huis.de rest van de tijd moeten ze op de compound van het hotel blijven.naar mijn mening doe je dat niet met kinderen en niet in een cultuur waarbij familie centraal staat. Zwembad was goed maar helaas geen parasol. Alleen de gedachte dat ik arme kinderen help met mijn verblijf zal de reden zijn om terug te gaan.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 10 van 17 beoordelingen
Suly Resort & Spa BaliSuly Resort & Spa Bali - ZwembadSuly Resort & Spa Bali - Bar/LoungeSuly Resort & Spa Bali - Recreatie-faciliteitenSuly Resort & Spa Bali - ReceptieSuly Resort & Spa Bali - ZwembadSuly Resort & Spa Bali - FaciliteitenSuly Resort & Spa Bali - FaciliteitenSuly Resort & Spa Bali - OmgevingSuly Resort & Spa Bali - ZwembadSuly Resort & Spa Bali - LobbySuly Resort & Spa Bali - ZwembadSuly Resort & Spa Bali - LobbySuly Resort & Spa Bali - FaciliteitenSuly Resort & Spa Bali - OmgevingSuly Resort & Spa Bali - Recreatie-faciliteitenSuly Resort & Spa Bali - Recreatie-faciliteitenSuly Resort & Spa Bali - Recreatie-faciliteitenSuly Resort & Spa Bali - Hotel exterieurSuly Resort & Spa Bali - Hotel interieurSuly Resort & Spa Bali - OmgevingSuly Resort & Spa Bali - RestaurantSuly Resort & Spa Bali - OmgevingSuly Resort & Spa Bali - OmgevingSuly Resort & Spa Bali - Recreatie-faciliteiten


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02