Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Ubud, Bali, Indonesië 80571 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Swan Inn Bali - Tuin Swan Inn Bali - Balkon/Terras Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Badkamer Swan Inn Bali - Faciliteiten Swan Inn Bali - Eten en drinken Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Hotel exterieur Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Hotel interieur Swan Inn Bali - Balkon/Terras Swan Inn Bali - Badkamer Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Entree Swan Inn Bali - Balkon/Terras
Swan Inn Bali - Badkamer Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Tuin Swan Inn Bali - Balkon/Terras Swan Inn Bali - Balkon/Terras Swan Inn Bali - Hotel interieur Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Hotel interieur Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Tuin
Ligging: Ubud Aantal kamers: 9
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 111 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,3
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
6,8
Kamercomfort
7,1
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (111)
Lisette S. (Echt)paren Netherlands, 31 juli 2013
Sfeervol,vriendelijk personeel,niet zo hygiënisch

Leuke kamer met kleine veranda, vriendelijk en behulpzaam personeel, super goede ligging
7,7
Swan Inn is een sfeervol hotel (een complex met verschillende huisjes) en je kan er even lekker bijkomen vd drukte in Ubud. Het personeel us ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Verder hadden we een scooter gehuurd en de was laten doen; perfect geregeld! Ze hebben zelfs mijn ansichtkaarten gepost, omdat ik daar geen tijd meer voor had voor vertrek. Het ontbijt was erg lekker, alleen weinig (1 keuze per ontbijt). De hygiëne liet echter te wensen over...de badkamer was in geen tijden schoongemaakt, de handdoeken waren bij aanvang al smerig en het beddengoed rook ook niet ontzettend fris. En de kamers (wij hadden een standard room) zijn ongelofelijk gehorig, erg jammer als je luidruchtige buren hebt... Maar overall een prima verblijf! Met écht mijn complimenten voor het personeel, zij willen er oprecht voor zorgen dat je een aangenaam verblijf hebt daar.
Paul C. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 juli 2013
Een prima hotel met goede prijs/ kwaliteit.

Grote kamers, niet duur, vriendelijke behulpzaam personeel.
7
Een prima hotel in een mooie omgeving. Mooie tuin met uitzicht op de rijstvelden.
Michel G. (Echt)paren Netherlands, 21 juli 2013
Swan Inn was overbooked door Agoda

Swan Inn heeft geregeld dat we bij de buren terecht konden met dezelfde faciliteiten.
6
Omdar Swan Inn overbooked was door Agoda heeft Swann geregeld dat wij bij de buren terecht konden met dezelfde faciliteiten. Dit was een mooi hotel met mooie kamers en vriendelijk personeel.
Eric V. Groepen Netherlands, 17 december 2012
leuk hotel grote kamers

dicht bij het centrum
9,3
kamers ruim, somige hebben een keuken. nadeel is wel dat je langs het rijstveld ligt wat wel mooi is en rustgevend. maar de kikkers die zijn er genoeg en kunnen veel lawaai maken
David J. (Echt)paren New Zealand, 16 maart 2014
Nice place, friendly staff, located central Ubud

Good location, friendly staff, good value for money
8
Nice place to stay, located in the centre of Ubud, the staff are friendly, good value for money
Triana Y. (Echt)paren Indonesia, 6 maart 2014
Ubud is interesting little town in Bali

Quiet, peaceful, cheap
7
Great budget hotel centrally located in Ubud. Friendly staffs & good value for money. Room is clean. Hot shower ran well. Only it is a little bit hiding in the very small alley where you might find it difficult to find & you can only ride your bike to get in. Overall, we really enjoyed and had a pleasant stay in this hotel.
Mauricio A. Individuele reizigers Chile, 4 februari 2014
Inexpensive, nice room, good location

Cheap, location, room
10
This place offers everything I look for in a hotel; cheap, nice room (big room, comfortable bed), centrally located, quiet, breakfast included, and ver nice and attentive staff. I had a simple fan room (don't like AC) with hot water, and a beautiful seating area as my porch. The breakfast was good and it is within a short walking distance to restaurants, temples, shops, the market, and monkey forest is 15 minutes on foot. Great value for money!!
Willie T. Groepen Canada, 31 januari 2014
Quiet stay.

Spacious, quiet, private.
6,7
Stay was pleasant enough. It's nice that they have a few scooters for rent and a simple breakfast delivered to your door in the mornings. The rooms are spacious and separated from each other and the patios are nice to relax on if you're not out adventuring. They never got around to cleaning our rooms or making beds for the whole stay. I don't know if this is a norm of the area but they also charged us to make a local phone call on their landline phone which was surprising.
Zhilei G. Gezinnen met oudere kinderen China, 25 januari 2014
Nice people. Good value for money.

Nice people. Good value for money.
8,7
Shyamal D. Gezinnen met jonge kinderen India, 29 december 2013
Stay at Bali: Awesome. Stay at Swan Inn: Real VFM

Cleanlinees; Location; Great stay at low price
8,7
Excellent. Its located in central Ubud and for the price - great stay

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Swan Inn BaliSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - BadkamerSwan Inn Bali - FaciliteitenSwan Inn Bali - Eten en drinkenSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - Hotel exterieurSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - Hotel interieurSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - BadkamerSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - EntreeSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - BadkamerSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - Hotel interieurSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - Hotel interieurSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - Tuin


AS-AGWEB-3B03