Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Ubud, Bali, Indonesië 80571

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 278 beoordelingen

7 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,4
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
6,7
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (278)
Sorteer op:
Jamal A. (Echt)paren Netherlands, 10 maart 2016
ubud
5
Het eten is echt veelste weinig en je hebt weinig keus. Heel erg Vriendelijke personeel! Leuke kamer. Koelkast, bedlakens heel erg vies!
Johannes K. (Echt)paren Netherlands, 3 juli 2015
Prijs kwaliteit verhouding goed.

Liging, zwembad, prijs kwaliteit verhouding
7,3
Noortje N. (Echt)paren Netherlands, 27 september 2014
Prijs/kwaliteit verhouding erg goed

Vriendelijk personeel, centraal gelegen, gezellige intieme sfeer
8
We hebben hier twee nachten geslapen en waren tevreden over dit verblijf. Dit was ons goedkoopste guesthouse, en we mogen echt niet klagen. De medewerkers waren super vriendelijk en behulpzaam met tips wat we in de omgeving konden doen.
Lisette S. (Echt)paren Netherlands, 31 juli 2013
Sfeervol,vriendelijk personeel,niet zo hygiënisch

Leuke kamer met kleine veranda, vriendelijk en behulpzaam personeel, super goede ligging
7,7
Swan Inn is een sfeervol hotel (een complex met verschillende huisjes) en je kan er even lekker bijkomen vd drukte in Ubud. Het personeel us ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Verder hadden we een scooter gehuurd en de was laten doen; perfect geregeld! Ze hebben zelfs mijn ansichtkaarten gepost, omdat ik daar geen tijd meer voor had voor vertrek. Het ontbijt was erg lekker, alleen weinig (1 keuze per ontbijt). De hygiëne liet echter te wensen over...de badkamer was in geen tijden schoongemaakt, de handdoeken waren bij aanvang al smerig en het beddengoed rook ook niet ontzettend fris. En de kamers (wij hadden een standard room) zijn ongelofelijk gehorig, erg jammer als je luidruchtige buren hebt... Maar overall een prima verblijf! Met écht mijn complimenten voor het personeel, zij willen er oprecht voor zorgen dat je een aangenaam verblijf hebt daar.
Paul C. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 juli 2013
Een prima hotel met goede prijs/ kwaliteit.

Grote kamers, niet duur, vriendelijke behulpzaam personeel.
7
Een prima hotel in een mooie omgeving. Mooie tuin met uitzicht op de rijstvelden.
Michel G. (Echt)paren Netherlands, 21 juli 2013
Swan Inn was overbooked door Agoda

Swan Inn heeft geregeld dat we bij de buren terecht konden met dezelfde faciliteiten.
6
Omdar Swan Inn overbooked was door Agoda heeft Swann geregeld dat wij bij de buren terecht konden met dezelfde faciliteiten. Dit was een mooi hotel met mooie kamers en vriendelijk personeel.
Eric V. Groepen Netherlands, 17 december 2012
leuk hotel grote kamers

dicht bij het centrum
9,3
kamers ruim, somige hebben een keuken. nadeel is wel dat je langs het rijstveld ligt wat wel mooi is en rustgevend. maar de kikkers die zijn er genoeg en kunnen veel lawaai maken
Moitrayee C. Individuele reizigers India, 18 mei 2016
nice place to stay
5,7
very nice garden. big rooms & bathrooms. but breakfast portion size is very small. it is a bit inside from main the road- Jln monkey Forest.
Nina V. (Echt)paren Germany, 30 april 2016
Nice place but needs maintenance
5
The rooms, garden and pool are nice, Staff is friendly. Breakfast is fine to get you going. The bathrooms are okish. Warm water but not much water pressure. Unfortunately, a few things need more maintenance. First room we had the lock to the kitchen was broken so that effectively you couldn't lock the room. Second room had a broken toilet which got fixed the next day. Third room had a leaking toilet which was also fixed after a few days but before that the bathroom floor was constantly wet. Overall, cleaning could be a bit more thorough but nothing unbearable.
Xiaoyue Z. Individuele reizigers China, 25 april 2016
staff are unfriendly and threat against me to ca
2,3
threat against me to call police
1 - 7 van 7 beoordelingen
Swan Inn BaliSwan Inn Bali - FaciliteitenSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - BadkamerSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - BadkamerSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - Hotel interieurSwan Inn Bali - Hotel interieurSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - ZwembadSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - ZwembadSwan Inn Bali - ZwembadSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - ReceptieSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - UitzichtSwan Inn Bali - EntreeSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - UitzichtSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - EntreeSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - UitzichtSwan Inn Bali - UitzichtSwan Inn Bali - FaciliteitenSwan Inn Bali - UitzichtSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - KeukenSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - Hotel exterieurSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - ZwembadSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - EntreeSwan Inn Bali - ZwembadSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - ZwembadSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - Hotel exterieurSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - ReceptieSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - ReceptieSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - UitzichtSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - Balkon/Terras


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C04