of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Ubud, Bali, Indonesië 80571 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Swan Inn Bali - Tuin Swan Inn Bali - Balkon/Terras Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Badkamer Swan Inn Bali - Faciliteiten Swan Inn Bali - Eten en drinken Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Hotel exterieur Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Hotel interieur Swan Inn Bali - Balkon/Terras Swan Inn Bali - Badkamer Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Entree Swan Inn Bali - Balkon/Terras
Swan Inn Bali - Badkamer Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Tuin Swan Inn Bali - Balkon/Terras Swan Inn Bali - Balkon/Terras Swan Inn Bali - Hotel interieur Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Hotel interieur Swan Inn Bali - Gastenkamer Swan Inn Bali - Tuin
Gebied: Ubud Aantal kamers: 9
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 212 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,3
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
6,6
Kamercomfort
6,9
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (212)
Sorteer op:
Noortje N. (Echt)paren Netherlands, 27 september 2014
Prijs/kwaliteit verhouding erg goed

Vriendelijk personeel, centraal gelegen, gezellige intieme sfeer
8
We hebben hier twee nachten geslapen en waren tevreden over dit verblijf. Dit was ons goedkoopste guesthouse, en we mogen echt niet klagen. De medewerkers waren super vriendelijk en behulpzaam met tips wat we in de omgeving konden doen.
Lisette S. (Echt)paren Netherlands, 31 juli 2013
Sfeervol,vriendelijk personeel,niet zo hygiënisch

Leuke kamer met kleine veranda, vriendelijk en behulpzaam personeel, super goede ligging
7,7
Swan Inn is een sfeervol hotel (een complex met verschillende huisjes) en je kan er even lekker bijkomen vd drukte in Ubud. Het personeel us ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Verder hadden we een scooter gehuurd en de was laten doen; perfect geregeld! Ze hebben zelfs mijn ansichtkaarten gepost, omdat ik daar geen tijd meer voor had voor vertrek. Het ontbijt was erg lekker, alleen weinig (1 keuze per ontbijt). De hygiëne liet echter te wensen over...de badkamer was in geen tijden schoongemaakt, de handdoeken waren bij aanvang al smerig en het beddengoed rook ook niet ontzettend fris. En de kamers (wij hadden een standard room) zijn ongelofelijk gehorig, erg jammer als je luidruchtige buren hebt... Maar overall een prima verblijf! Met écht mijn complimenten voor het personeel, zij willen er oprecht voor zorgen dat je een aangenaam verblijf hebt daar.
Paul C. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 juli 2013
Een prima hotel met goede prijs/ kwaliteit.

Grote kamers, niet duur, vriendelijke behulpzaam personeel.
7
Een prima hotel in een mooie omgeving. Mooie tuin met uitzicht op de rijstvelden.
Michel G. (Echt)paren Netherlands, 21 juli 2013
Swan Inn was overbooked door Agoda

Swan Inn heeft geregeld dat we bij de buren terecht konden met dezelfde faciliteiten.
6
Omdar Swan Inn overbooked was door Agoda heeft Swann geregeld dat wij bij de buren terecht konden met dezelfde faciliteiten. Dit was een mooi hotel met mooie kamers en vriendelijk personeel.
Eric V. Groepen Netherlands, 17 december 2012
leuk hotel grote kamers

dicht bij het centrum
9,3
kamers ruim, somige hebben een keuken. nadeel is wel dat je langs het rijstveld ligt wat wel mooi is en rustgevend. maar de kikkers die zijn er genoeg en kunnen veel lawaai maken
Georgia R. (Echt)paren Australia, 26 maart 2015
Basic

Food, staff, Air-Con
7,3
Nice big room, comfortable bed. Our bathroom was so small you almost had to sit on the toilet to shower. Unfortunately there seems to be a plumbing issue in the hotel and the smell was honestly awful. One morning the toilet didn't flush and no water came from the shower to which the staff fixed during the day while we were out or offered a new room as an alternate
Michaela K. Individuele reizigers Czech Republic, 22 maart 2015
lovely garden setting

great location, near the center but tucked away with nice setting in the garden with cute pond, great staff
8
Was very good, nice big room, could do with mosquito net
Florin V. Individuele reizigers Romania, 22 februari 2015
This is not a 3 star hotel

staff was friendly and kind
4
This is more like a maximum 1 star hotel, at least the room in which I stayed.
Reagan F. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 15 februari 2015
unclean sheets, dirty towels, no aircondition
3
Very bad experience
Jon T. (Echt)paren Australia, 8 februari 2015
oasis just off the main road

beautiful surroudings, very spacious and clean superior rooms, hot water
8,3
Overall was excellent, superior room is MUCH better than the standard and worth every dollar extra. The surrounding hotels and guesthouses charge double for pretty much the same thing. Keep in mind there isn't a swimming pool here, and with the humid hot weather, you might have the urge to jump into the pool at about 3pm.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Swan Inn BaliSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - BadkamerSwan Inn Bali - FaciliteitenSwan Inn Bali - Eten en drinkenSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - Hotel exterieurSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - Hotel interieurSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - BadkamerSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - EntreeSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - BadkamerSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - TuinSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - Balkon/TerrasSwan Inn Bali - Hotel interieurSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - Hotel interieurSwan Inn Bali - GastenkamerSwan Inn Bali - Tuin


AS-AGWEB-3A04