Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Swiss-Belhotel Silae Palu

Jl. Malonda No 12, Silae Palu, Central Sulawesi, Palu, Palu, Indonesië 94227

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 64 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
7,9
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (64)
Sorteer op:
Gerardus L. (Echt)paren Netherlands, 18 augustus 2012
Mooi hotel, maar weinig geïnteresseerd hulp

Mooie en ruime kamer
5,3
Mooi, maar niet warm en gezellig. Afstandelijke en ongeïnteresseerde hulp bij vinden van vervoer.
Rapporteer deze beoordeling
Herman S. (Echt)paren Netherlands, 3 september 2011
het bekende Swiss Bell concept.

Behoort tot een van de betere hotels van Palu
6,7
In zn geheel een goed hotel , waar het aan schort is niet het personeel , dat is vriendelijk en welwilled ,maar management er is geen leiding , rond het zwembad veel vuil en sigarettenpeuken geen personeel bij het ontbijt , soms niemand in de receptie. Kamers prima en schoon.
Rapporteer deze beoordeling
Herman S. (Echt)paren Netherlands, 28 augustus 2011
Prima ligging direkt aan zee

slechts 15 min van het vliegveld en centrum
7,7
Een prima htl in deze prijsklasse , natuurlijk Palu is niet Jakarta of Bali . maar men doet alles om het de klant naar de zin te maken , een reden van ons om vrij veel deze hotelgroep te gebruiken.
Rapporteer deze beoordeling
Steven F. Zakelijke reizigers Indonesia, 29 april 2016
good enough
5
better with another promo
Rapporteer deze beoordeling
Young M. Zakelijke reizigers Australia, 27 april 2016
BED BUGS BITE US
3,3
We book this hotel as we tough it's name value guarantee. Room are dark, Bed are old and not comfortable at all, Bed "BUGS" bite us - we got itchy whole body. The cleanness are awful, Over all it can not be Star Hotel standard.
Rapporteer deze beoordeling
Chong S. Zakelijke reizigers Malaysia, 17 maart 2016
very good
5,3
Will back next time .
Rapporteer deze beoordeling
Satria R. Individuele reizigers Indonesia, 20 oktober 2015
Business Trip Purposes
6
I stayed here for business trip purposes. what stunned me is the view for the room i was provided. OPEN SEA!! i was very surprised. if there is one thing i could ask for improvement is their food. they just don't serve it well.
Rapporteer deze beoordeling
Rio B. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 16 augustus 2015
Nice seaview room but poor toilet condition

Nice seaview, good breakfast food, value for money
6,7
We enjoyed our stay there but unfortunately we got room with the not well maintained toilet. The water drainage was not work properly so it become flooded after showering. Leakage on the hand bidet also occurred which caused the toilet area became wet/flooded and uncomfort to use.
Rapporteer deze beoordeling
Novy W. Zakelijke reizigers Indonesia, 24 april 2015
cleans

good design
6
The staff were generally friendly and helpful, Great Location and Great Facility
Rapporteer deze beoordeling
Fenny W. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 26 december 2014
Good hotel

Food, location, view
8
Good hotel
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Swiss-Belhotel Silae Palu PaluSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - BalzaalSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - BalzaalSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - Hotel exterieurSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - Hotel interieurSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - GastenkamerSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - UitzichtSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - RestaurantSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - Hotel interieurSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - ZwembadSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - RestaurantSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - GastenkamerSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - Balkon/TerrasSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - VergaderruimteSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - RestaurantSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - VergaderruimteSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - SpaSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - BalzaalSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - ZwembadSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - RestaurantSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - Hotel interieurSwiss-Belhotel Silae Palu Palu - Hotel exterieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C05