Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,2
op basis van 3358 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3358 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,4
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 9,2
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

M.A B. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2011
Imposant hotel met ruime kamers
ruime kamer, mooie entree, vriendelijk personeel, mooi zwembad
bij aankomst in het hotel staat er iemand klaar om de deur van de auto voor je te openen en eventueel de koffers aan te nemen om naar de kamer te brengen. onder het hotel is ook een garage om je auto in te parkeren. bij de balie kunt u dan een ticket krijgen om niet te hoeven betalen bij het uitrijden van de garage. dit is erg handig om te weten, want dat scheelt aardig wat dollars. de kamer die ik zelf had was ruim. je kmt binnen in een halletje met daarin een kast met strijkijzer e.d, een minibar en koffie/thee faciliteiten en de badkamer. als je doorloopt kom je in de slaapkamer met zeer ruim tweepersoonsbed, een bureau, een kast met tv/kluis e.d. het hotel beschikt over een zwembad met uitzicht op boat qaey en haar terrassen. zelf heb ik geen gebruik gemaakt van het ontbijt in het hotel, omdat dit in de omgeving ook goed kon. aan de overkant van het hotel zit een winkelcentrum met allemaal eetgelegenheden zoals een starbucks en een subway. helaas is het internet in de hotelkamer niet gratis. je kunt per uur betalen of per 24 uur.
Beoordeeld 16 oktober 2011

Boudewijn K. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in februari 2011
Goed hotel, wel een beetje vergane glorie
Goede ligging, tegenover metrostation en gezellige buurt
ik vond persoonlijk dat het hotel geen 5 sterren verdient. we kregen een upgrade, maar hadden dit in eerste instantie niet door: de kamer is klein en je ziet dat het een tijd geleden is, dat er onderhoud aan de kamers is geweest. neemt niet weg dat het hotel verder alle faciliteiten heeft waaraan een 5-sterren hotel dient te voldoen en dat het voor singaporese begrippen betaalbaar is. verder natuurlijk weer erg goede service, maar het is moeilijk om daar in uit te blinken in aziatische hotels.
Beoordeeld 07 februari 2011

Marc B. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in mei 2010
Perfect stadshotel
Perfecte ligging aan de rivier. Heerlijk zwembad en vriendelijk personeel.
niets kunnen vinden
Het hotel ligt centraal in Singapore aan de rivier bij Clark Quai. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Mooi groot zwembad waar je heerlijk kan relaxen na een hele dag door de stad gelopen te hebben. Om het hotel liggen veel restaurants en bars waar je lekker kunt eten. Ontbijt was fantastisch, buffet maar ook a la carte is mogelijk.
Beoordeeld 21 juni 2010

Antonius G. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in december 2009
het Swiss-hotel singapore
De ligging is zeer centraal, en dichtbij leuke restaurants, en andere bezienswaardigheden. Hop on hop off halte ligt om de hoek. De metro op 50 meter van hotel.
Kamers hadden wij meer van verwacht, slechte prijs/kwaliteit verhouding. alles ziet er verouderd uit,
Het Swiss-hotel ligt zeer centraal in Singapore, dicht bij de metro MRT. openbaar vervoer om de hoek. China town ligt op een paar honmderd meter van het hotel. Wanneer je onder de weg doorloopt richting de rivier, kom je bij tientallen restaurantjes terecht die zeer betaalbaar zijn. Tegenover het hotel ligt een groot winkelcentrum, met winkeltjes en kleine restaurantjes waar je goedkoop kunt ontbijten. Het zwembad op de eerste verdieping heeft handoek service. De prijs/ kwaliteit verhouding is niet in balans, gezien de gedateerde toestand van het hotel. De lobby ziet er wel mooi uit.
Beoordeeld 24 december 2009

Marinus S. van Nederland
Groepen
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2009
Hotel met uitzicht op rivier
internet gratis, bij bepaalde aanbieders! Groot balkon Centraal
Geen wifi, maar vaste aansluiting
Aanrader. Centrale ligging.
Beoordeeld 15 augustus 2009

Hui L. van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
good location
comforatble room... clean... gd location...
Beoordeeld 19 augustus 2016

Adam C. van Australië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Excellent hotel
Great clean hotel in excellebt location
Beoordeeld 17 augustus 2016

Dian P. van Indonesië
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Great location
The hotel is located at Clarke Quay. 5 min walk to MRT. 5 min walk to Clarke Quay night life. It is very convenient place. The hotel was under renovation when we stayed. The water pressure is not working well. Especially the shower room. Other than that is great. We will come back to the hotel for the next visit
Beoordeeld 12 augustus 2016

Yuning C. van China
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
Great staff, perfect location, nice pool for kids.
We had a nice stay in the hotel. The location is super convenient with MRT station just across the street. The staffs are very helpful with all the info about the sightseeing, guided tours, restaurants etc. The resort like pool is a plus for family with little kids.
Beoordeeld 11 augustus 2016

Thi P. van Vietnam
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in juli 2015
Very good place
Hotel next to MRT, close to river, close to other attractions. Dont need to use cap, only walk or mrt. Room is fully equiped (coffee machine is my favourite) restaurant served breakfast and dinner buffet variety dishes at very good price. Will come back
Beoordeeld 10 augustus 2016