arrow-up-icon Verdien punten binnen uw premiepunten programma!
Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,2
op basis van 3342 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3342 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,3
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 9,2
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

M.A B.
Nederland
16 oktober 2011
Imposant hotel met ruime kamers
ruime kamer, mooie entree, vriendelijk personeel, mooi zwembad
bij aankomst in het hotel staat er iemand klaar om de deur van de auto voor je te openen en eventueel de koffers aan te nemen om naar de kamer te brengen. onder het hotel is ook een garage om je auto in te parkeren. bij de balie kunt u dan een ticket krijgen om niet te hoeven betalen bij het uitrijden van de garage. dit is erg handig om te weten, want dat scheelt aardig wat dollars. de kamer die ik zelf had was ruim. je kmt binnen in een halletje met daarin een kast met strijkijzer e.d, een minibar en koffie/thee faciliteiten en de badkamer. als je doorloopt kom je in de slaapkamer met zeer ruim tweepersoonsbed, een bureau, een kast met tv/kluis e.d. het hotel beschikt over een zwembad met uitzicht op boat qaey en haar terrassen. zelf heb ik geen gebruik gemaakt van het ontbijt in het hotel, omdat dit in de omgeving ook goed kon. aan de overkant van het hotel zit een winkelcentrum met allemaal eetgelegenheden zoals een starbucks en een subway. helaas is het internet in de hotelkamer niet gratis. je kunt per uur betalen of per 24 uur.

Boudewijn K.
Nederland
07 februari 2011
Goed hotel, wel een beetje vergane glorie
Goede ligging, tegenover metrostation en gezellige buurt
ik vond persoonlijk dat het hotel geen 5 sterren verdient. we kregen een upgrade, maar hadden dit in eerste instantie niet door: de kamer is klein en je ziet dat het een tijd geleden is, dat er onderhoud aan de kamers is geweest. neemt niet weg dat het hotel verder alle faciliteiten heeft waaraan een 5-sterren hotel dient te voldoen en dat het voor singaporese begrippen betaalbaar is. verder natuurlijk weer erg goede service, maar het is moeilijk om daar in uit te blinken in aziatische hotels.

Marc B.
Nederland
21 juni 2010
Perfect stadshotel
Perfecte ligging aan de rivier. Heerlijk zwembad en vriendelijk personeel.
niets kunnen vinden
Het hotel ligt centraal in Singapore aan de rivier bij Clark Quai. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Mooi groot zwembad waar je heerlijk kan relaxen na een hele dag door de stad gelopen te hebben. Om het hotel liggen veel restaurants en bars waar je lekker kunt eten. Ontbijt was fantastisch, buffet maar ook a la carte is mogelijk.

Antonius G.
Nederland
24 december 2009
het Swiss-hotel singapore
De ligging is zeer centraal, en dichtbij leuke restaurants, en andere bezienswaardigheden. Hop on hop off halte ligt om de hoek. De metro op 50 meter van hotel.
Kamers hadden wij meer van verwacht, slechte prijs/kwaliteit verhouding. alles ziet er verouderd uit,
Het Swiss-hotel ligt zeer centraal in Singapore, dicht bij de metro MRT. openbaar vervoer om de hoek. China town ligt op een paar honmderd meter van het hotel. Wanneer je onder de weg doorloopt richting de rivier, kom je bij tientallen restaurantjes terecht die zeer betaalbaar zijn. Tegenover het hotel ligt een groot winkelcentrum, met winkeltjes en kleine restaurantjes waar je goedkoop kunt ontbijten. Het zwembad op de eerste verdieping heeft handoek service. De prijs/ kwaliteit verhouding is niet in balans, gezien de gedateerde toestand van het hotel. De lobby ziet er wel mooi uit.

Marinus S.
Nederland
15 augustus 2009
Hotel met uitzicht op rivier
internet gratis, bij bepaalde aanbieders! Groot balkon Centraal
Geen wifi, maar vaste aansluiting
Aanrader. Centrale ligging.

Natalie H.
Verenigd Koninkrijk
14 juli 2016
Perfect for traveling with an infant
We travelled to Singapore as a family with an 8 month old, this hotel had fantastic facilities and catered to our daughters needs perfectly right down to providing children's themed towels, and a cuddly toy I the crib! The rooms were spacious and clean. The staff were more than happy to help - I would most definitely return to this hotel on our next visit.

Gary S.
Verenigd Koninkrijk
11 juli 2016
review
Room was a bit on the small side especially the bathroom, pool also not so big. location was great.

Mark F.
Verenigde Staten
05 juli 2016
First Trip to Singapore
The hotel was undergoing a construction upgrade and was quite noisy all day - quiet at night. The dining options were limited and nothing available after 10:00PM

Wendy T.
Singapore
30 juni 2016
Excellent experience
During the booking, I have indicated this trip is to celebrate our anniversary and hubby birthday. Upon checking in to the room, there's a red wine with notes from the management. We feel touch and there's a birthday cake awaiting for us too. Throughout the stay, I realised all the staff will greet you with a wonderful smile. This definitely brighten our day. We enjoyed our stay there and definitely will go back soon.

SUZANA I.
Indonesië
20 juni 2016
Strategic place for having weekend getaway ..
-