Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,3
op basis van 5933 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 5933 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,4
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 9,4
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

Maria F. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in januari 2010
1 nacht verlenging
ligging, veel restaurants, mooi uitzicht, 2 buitenzwembaden.
geen draadloos internet in de kamer
Een mooi hotel naast Raffles hotel en raffles winkelcentrum. In de lobby wordt je gelijk geholpen door de hostesses. Het equinox complex met bar en 2 restaurants zijn duur maar ze hebben wel een prachtig uitzicht en een top keuken. Bij de 2 zwembaden op de 8e verdieping kun je heerlijk relaxen en wat drinken aan de bar. Wij vlogen pas einde avond terug maar konden tot 3 uur in de kamer blijven zonder bijbetaling.
Beoordeeld 18 januari 2010

Marco S. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in mei 2009
Swissotel The Stamford Singapore
Locatie en uitzicht vanuit hotelkamer balkon (harbour view room)
Beetje ouder interieur, maar wel netjes en schoon. Kleine flatscreen TV.
Verbleven in harbour view kamer in mei 2009. Upgrade gekregen naar 58e verdieping omdat het onze huwelijksreis was. Hele handige locatie: boven metro-halte City Hall en Raffles City Shopping Center (relatief goedkoop ontbijten in FoodCourt in de kelder) en makkelijk te reizen naar het vliegveld (S$ 3).
Beoordeeld 06 juni 2009

Andrew B. van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Good location
Nice views
Beoordeeld 27 augustus 2016

LEBANON E. van Maleisië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great Hotel
I will continue to stay
Beoordeeld 25 augustus 2016

Nur Z. van Singapore
Groepen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
brilliant choice every time
this isn't the first time my friends and i have stayed at swissotel the stamford and it certainly won't be the last. the staff are as helpful as they can be, the rooms are comfy and clean, and we always leave with good memories. thanks swissotel!
Beoordeeld 25 augustus 2016

budi N. van Indonesië
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Overall outstanding
Would be better if late check out can be possibly extended free until 2 pm
Beoordeeld 23 augustus 2016

Muhamad B. van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Hotel with great service & excellent city view!
Everything is just perfect!
Beoordeeld 22 augustus 2016

GINGER M. van Filipijnen
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Fanatabulous.
The view is fantastic!! They offer us an upgrade from classic to cres suite (of coarse with top up payment).,the price is not as so expensive on what is available online.. It's a great deal!!
Beoordeeld 22 augustus 2016

LAM F. van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good location
Good location and clean room
Beoordeeld 22 augustus 2016

Tsang P. van Hong Kong
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
convenient , basement food court at shopping mall
near MRT station , take taxi to sentosa just 15 mins. connect to big shopping mall with food court at basement. Room upgraded to 2 big double bed , good we late checked in at 9pm, most rooms occupied and spent more than 30 mins at check in counter to get the room.
Beoordeeld 21 augustus 2016