Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Taipa Square Hotel

Rua de Chaves, Taipa, Macau

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,0

uit 1435 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
7,1
Personeel
6,9
Hygiëne/conditie hotel
7,3
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (1435)
Sorteer op:
Maurits V. (Echt)paren Netherlands, 12 juli 2012
Prima hotel met ruime kamers maar erg slecht bed

ruime kamer, vriendelijk personeel
6,3
Prima hotel met ruime kamers. Het enige nadeel vonden wij het slechte bed. Het matras is keihard en wij hadden het idee dat we op een houten plank lagen. Voor de prijs per nacht hadden we een beter bed verwacht.
Marc V. Individuele reizigers Belgium, 31 juli 2010
taipa square hotel

relatief dichtbij de venetian casino, ontbijt is verzorgd
7,7
Alles was in orde van het hotel. Desondanks dat vond ik het toch wel iets te duur voor een nachtje. Voordeel is wel dat er ook een casino in het hotel is en waarvoor je minimum bet veel lager is als in de grote casino's, dus als je gewoon voor plezier wil spelen zou ik dit casino aanraden.
Prasert L. Groepen Thailand, 23 mei 2016
cheap , clean
5,3
nice hotel
Ling L. (Echt)paren Singapore, 22 mei 2016
Disappointing stay
2,7
There is no bus service after 7. It is a challenge to find the hotel. There is also no good restaurants around the hotel
Ivonne S. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 3 mei 2016
Noisy
5,3
Just a bit noisy up stair
Harveen K. Groepen Malaysia, 2 mei 2016
big room, near bus station, not expensive
6,3
room was quite big and inexpensive comparing to the rest. quite easy to find. bus stop is walking distance to the hotel. there is also 7eleven and a kmart near this hotel so guests can buy stuff. bathroom was clean. wifi had really good connection. highly recommended.
Wing N. Individuele reizigers Hong Kong, 1 mei 2016
Cheap Price
3,3
the price is cheap, the room is clean , the location is good
Ashraf M. Gezinnen met jonge kinderen India, 16 april 2016
Prefer if need to stay away from the Crowd
5
Prefer if need to stay away from the Crowd
Sirikarn N. (Echt)paren Thailand, 10 april 2016
hotel clean And convenient
4
The transportation is not convenient. Hotel provide only shutter bus to Ferry but not to the Airport.
M K. Individuele reizigers Philippines, 8 april 2016
An affordable hotel
4,7
The hotel is okay but it is far from the tourist sites. The noise from other transients in the hotel could be heard inside the room and woke me up early.
1 - 2 van 2 beoordelingen
Taipa Square Hotel MacauTaipa Square Hotel Macau - Hotel exterieurTaipa Square Hotel Macau - Hotel exterieurTaipa Square Hotel Macau - RestaurantTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - SuiteTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - LobbyTaipa Square Hotel Macau - Business Center Taipa Square Hotel Macau - Bar/LoungeTaipa Square Hotel Macau - LobbyTaipa Square Hotel Macau - LobbyTaipa Square Hotel Macau - RestaurantTaipa Square Hotel Macau - RestaurantTaipa Square Hotel Macau - Bar/LoungeTaipa Square Hotel Macau - Hotel interieurTaipa Square Hotel Macau - Hotel interieurTaipa Square Hotel Macau - RestaurantTaipa Square Hotel Macau - RestaurantTaipa Square Hotel Macau - FitnessruimteTaipa Square Hotel Macau - ZwembadTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - SuiteTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - SuiteTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - ZwembadTaipa Square Hotel Macau - Restaurant


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C06