Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Taipa Square Hotel

Rua de Chaves, Taipa, Macau

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,0

uit 1427 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
7,1
Personeel
6,9
Hygiëne/conditie hotel
7,3
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (1427)
Sorteer op:
Maurits V. (Echt)paren Netherlands, 12 juli 2012
Prima hotel met ruime kamers maar erg slecht bed

ruime kamer, vriendelijk personeel
6,3
Prima hotel met ruime kamers. Het enige nadeel vonden wij het slechte bed. Het matras is keihard en wij hadden het idee dat we op een houten plank lagen. Voor de prijs per nacht hadden we een beter bed verwacht.
Rapporteer deze beoordeling
Marc V. Individuele reizigers Belgium, 31 juli 2010
taipa square hotel

relatief dichtbij de venetian casino, ontbijt is verzorgd
7,7
Alles was in orde van het hotel. Desondanks dat vond ik het toch wel iets te duur voor een nachtje. Voordeel is wel dat er ook een casino in het hotel is en waarvoor je minimum bet veel lager is als in de grote casino's, dus als je gewoon voor plezier wil spelen zou ik dit casino aanraden.
Rapporteer deze beoordeling
Ivonne S. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 3 mei 2016
Noisy
5,3
Just a bit noisy up stair
Rapporteer deze beoordeling
Ashraf M. Gezinnen met jonge kinderen India, 16 april 2016
Prefer if need to stay away from the Crowd
5
Prefer if need to stay away from the Crowd
Rapporteer deze beoordeling
Sirikarn N. (Echt)paren Thailand, 10 april 2016
hotel clean And convenient
4
The transportation is not convenient. Hotel provide only shutter bus to Ferry but not to the Airport.
Rapporteer deze beoordeling
M K. Individuele reizigers Philippines, 8 april 2016
An affordable hotel
4,7
The hotel is okay but it is far from the tourist sites. The noise from other transients in the hotel could be heard inside the room and woke me up early.
Rapporteer deze beoordeling
Jiun H. (Echt)paren Malaysia, 6 april 2016
Disagree with the 4 stars status
3,3
AC extremely cold, if not mistaken they have centralized AC in the room. We didn't switch ON the AC but we were too cold till can't sleep well. Room is rather budgeted hotel' style and condition. Think twice before you book. Enjoy travelling :)
Rapporteer deze beoordeling
Shirley L. Groepen Malaysia, 5 april 2016
ok
4,7
ok
Rapporteer deze beoordeling
Yiu K. Zakelijke reizigers Hong Kong, 31 maart 2016
Business Trip
5,3
Comfortable
Rapporteer deze beoordeling
Maria D. (Echt)paren Philippines, 27 maart 2016
Comfortable
4
Reasonably priced considering it was Easter holiday.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
Taipa Square Hotel MacauTaipa Square Hotel Macau - Hotel exterieurTaipa Square Hotel Macau - Hotel exterieurTaipa Square Hotel Macau - RestaurantTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - SuiteTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - LobbyTaipa Square Hotel Macau - Business Center Taipa Square Hotel Macau - Bar/LoungeTaipa Square Hotel Macau - LobbyTaipa Square Hotel Macau - LobbyTaipa Square Hotel Macau - RestaurantTaipa Square Hotel Macau - RestaurantTaipa Square Hotel Macau - Bar/LoungeTaipa Square Hotel Macau - Hotel interieurTaipa Square Hotel Macau - Hotel interieurTaipa Square Hotel Macau - RestaurantTaipa Square Hotel Macau - RestaurantTaipa Square Hotel Macau - FitnessruimteTaipa Square Hotel Macau - ZwembadTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - SuiteTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - SuiteTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - BadkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - GastenkamerTaipa Square Hotel Macau - ZwembadTaipa Square Hotel Macau - Restaurant


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B01