Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Teba House Ubud Guest House

Sugriwa Street No. 59, Ubud, Bali, Indonesië 80571 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Teba House
Teba House Ubud Guest House Bali - Receptie Teba House Ubud Guest House Bali - Uitzicht Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Hotel exterieur Teba House Ubud Guest House Bali - Tuin Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/Terras Teba House Ubud Guest House Bali - Lobby Teba House Ubud Guest House Bali - Badkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/Terras Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/Terras Teba House Ubud Guest House Bali - Receptie Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Hotel interieur Teba House Ubud Guest House Bali - Restaurant Teba House Ubud Guest House Bali - Receptie Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer
Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Tuin
Gebied: Ubud
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,8
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (403)
Sorteer op:
H.M. M. Individuele reizigers Netherlands, 11 juni 2014
fijne mensen slechte behuizing

fijn personeel , mooie tuin en centrale ligging
7
het verblijf was redelijk ,soms word je midden in de nacht gewekt door vechtende honden de ramen zijn deels als lamellen open en alle buiten geluiden zijn hoorbaar en luid tevens werd er nog een stuk gasthuis aangebouwd en al vroeg stonden de bouwvakkers 7 dagen per week te hakken hameren en boren wat het verblijf jammerlijk verpesten , compleet doorgeroeste koffiewater thermos kan (heb foto's)en het elektrische gedeelte als stopcontacten hingen los in de wanden ik ben ook 3 dagen eerder weggegaan en naar een beter en luxer hotel gegaan welk zeker niet duurder was wat ook zeer jammer was , is dat het personeel je (iedereen) constant vroeg waar je heen was geweest , als je dan met iemand met een taxi was weggeweest , werd je duidelijk gemaakt met lijsten dat zij zelf die reizen ook verkochten om Bali te zien en te exploren en verwacht werd dat je dus de volgende reis wel met hun baas zou maken ,TEVENS je moet het dagenlang met slechts 1 en hetzelfde badlaken doen als je een schone wil moet je dit verzoeken maar elke dag is geen gewoonte verder word de kamer , bed , badkamer en toilet je gehele verblijf in mijn geval 10 dagen lang niet schoongemaakt of verschoond
Rapporteer deze beoordeling
Hendrik S. Individuele reizigers Netherlands, 15 juli 2013
Prima

Kamer, ontbijt, vriendelijk
8,3
Okay hotel om te verblijven, vriendelijk en schoon. Goed ontbijt.
Rapporteer deze beoordeling
Yvonne H. Individuele reizigers Netherlands, 24 juli 2012
Goed verblijf met prettige mensen

Goed ontbijt, prima service, schoon!
7,7
Alles is goed te doen vanuit deze plek! Je zit achter de drukke straat en s'avonds is het rustig
Sightseeing/attracties tip: Cycling with biketour!! Very good!!
Rapporteer deze beoordeling
Isabella E. (Echt)paren Denmark, 31 juli 2015
Nice location and garden

the garden, the location, nice staff
6,3
We never got towels for the room which was anoying
Rapporteer deze beoordeling
Maurizio D. (Echt)paren Italy, 24 juli 2015
Good but can be better

the garden,the confortable bed and helpfull young staff
5,7
Rapporteer deze beoordeling
Patrick A. (Echt)paren United States of America, 21 juli 2015
Ketoot is the man

Welcoming Staff, Good Location, Great Value
10
This family is worth staying with! They truly care that you enjoy your stay in Ubud and are happy to provide suggestions on where to eat and go. We needed to attend church on Sunday and the helpful driver Ketoot was able to accommodate us and help us that day. The breakfast is great as well as the wifi signal. Bedroom is spacious as well as the bathroom, and the general area. The general area makes you feel the true Balinese environment surrounded by plants and Balinese Hindu statues. You will know the entire staff by name, as it is very close-knit. Make sure you get their hotel pickup service from airport as it is easier than waiting on the airport line at Denpasar and cheaper. Ketoot was awesome in waiting for us at the airport for a delayed flight as well as driving us at 3 AM, very early in the morning.
Rapporteer deze beoordeling
Amy W. (Echt)paren United Kingdom, 4 juli 2015
Lovely staff and great city. Thank you Reba!

the staff, the freshly prepared breakfast and the little terraces outside to relax after a long day's exploring
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Bertrand A. (Echt)paren France, 23 juni 2015
Awesome people who are really welcoming and real

Location,people,garden
8,3
Great and simple
Rapporteer deze beoordeling
Wiparat C. Groepen Thailand, 8 juni 2015
Value for money

The location is near many good restaurant but not the art street. Atmosphere is pretty nice with service mind staff.
6,3
Feel comfortable and safe to stay. Quite but lively.
Rapporteer deze beoordeling
Jeffrey Y. Individuele reizigers Malaysia, 20 mei 2015
Teba House Ubud Stay 2 Nights May-2015

The ambience & staff
6,7
Great garden chalets with Balinese decor & tranquility concept
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Teba House Ubud Guest House BaliTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptieTeba House Ubud Guest House Bali - UitzichtTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - Hotel exterieurTeba House Ubud Guest House Bali - TuinTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/TerrasTeba House Ubud Guest House Bali - LobbyTeba House Ubud Guest House Bali - BadkamerTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/TerrasTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/TerrasTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptieTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - Hotel interieurTeba House Ubud Guest House Bali - RestaurantTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptieTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - Tuin

Beoordelingen door klanten - Teba House Ubud Guest House, Bali

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06