Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Teba House Ubud Guest House

Sugriwa Street No. 59, Ubud, Bali, Indonesië 80571 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Teba House
Teba House Ubud Guest House Bali - Receptie Teba House Ubud Guest House Bali - Uitzicht Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Hotel exterieur Teba House Ubud Guest House Bali - Tuin Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/Terras Teba House Ubud Guest House Bali - Lobby Teba House Ubud Guest House Bali - Badkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/Terras Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/Terras Teba House Ubud Guest House Bali - Receptie Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Hotel interieur Teba House Ubud Guest House Bali - Restaurant Teba House Ubud Guest House Bali - Receptie Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer
Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Tuin Teba House Ubud Guest House Bali - Eten en drinken Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer Teba House Ubud Guest House Bali - Omgeving Teba House Ubud Guest House Bali - Restaurant Teba House Ubud Guest House Bali - Restaurant Teba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer
Gebied: Ubud

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 425 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,8
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (425)
Sorteer op:
H.M. M. Individuele reizigers Netherlands, 11 juni 2014
fijne mensen slechte behuizing

fijn personeel , mooie tuin en centrale ligging
7
het verblijf was redelijk ,soms word je midden in de nacht gewekt door vechtende honden de ramen zijn deels als lamellen open en alle buiten geluiden zijn hoorbaar en luid tevens werd er nog een stuk gasthuis aangebouwd en al vroeg stonden de bouwvakkers 7 dagen per week te hakken hameren en boren wat het verblijf jammerlijk verpesten , compleet doorgeroeste koffiewater thermos kan (heb foto's)en het elektrische gedeelte als stopcontacten hingen los in de wanden ik ben ook 3 dagen eerder weggegaan en naar een beter en luxer hotel gegaan welk zeker niet duurder was wat ook zeer jammer was , is dat het personeel je (iedereen) constant vroeg waar je heen was geweest , als je dan met iemand met een taxi was weggeweest , werd je duidelijk gemaakt met lijsten dat zij zelf die reizen ook verkochten om Bali te zien en te exploren en verwacht werd dat je dus de volgende reis wel met hun baas zou maken ,TEVENS je moet het dagenlang met slechts 1 en hetzelfde badlaken doen als je een schone wil moet je dit verzoeken maar elke dag is geen gewoonte verder word de kamer , bed , badkamer en toilet je gehele verblijf in mijn geval 10 dagen lang niet schoongemaakt of verschoond
Rapporteer deze beoordeling
Hendrik S. Individuele reizigers Netherlands, 15 juli 2013
Prima

Kamer, ontbijt, vriendelijk
8,3
Okay hotel om te verblijven, vriendelijk en schoon. Goed ontbijt.
Rapporteer deze beoordeling
Yvonne H. Individuele reizigers Netherlands, 24 juli 2012
Goed verblijf met prettige mensen

Goed ontbijt, prima service, schoon!
7,7
Alles is goed te doen vanuit deze plek! Je zit achter de drukke straat en s'avonds is het rustig
Sightseeing/attracties tip: Cycling with biketour!! Very good!!
Rapporteer deze beoordeling
Ashleigh T. (Echt)paren Australia, 3 december 2015
Great stay

Amazing staff, beautiful gardens, great rooms
9,7
Best value for money I have ever had. The rooms and the gardens were beautiful, bed was comfortable, and Wayan and his staff went out of their way to make sure we saw the Ubud highlights in our short time there. Will definitely stay here again.
Rapporteer deze beoordeling
Joji M. Groepen Singapore, 27 november 2015
Simple rooms but great service

Service, location, cost
7
This is a simple hotel, no frills. No TV, poor wifi, no fridge, no desk and the usual amenities. But for the price you pay, it's worth it. The bed was comfortable enough (or maybe we were just really tired) and the location makes the tourist attractions walkable or at least a short ride away by taxi. Some cons: the bathroom lights were flickering for a few hours, and eventually turned off together with all the other lights in the room. But they were magically resurrected after a while. Also, the aircon dripped water over my book for one night. Heh heh. Easily avoidable, i suppose.
Rapporteer deze beoordeling
Christine O. Individuele reizigers Australia, 31 oktober 2015
Excellent value

Garden staff ambience
8
Enjoyed sitting on the terrace with such a beautiful garden. The family and staff were helpful and friendly
Rapporteer deze beoordeling
Gunjan J. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 15 oktober 2015
Good location, nice service, cordial environment

Nice location, nice people, nice ambience
8,7
Pleasent
Rapporteer deze beoordeling
Hayley W. (Echt)paren Canada, 1 oktober 2015
Teba House Review

Very friendly and accommodating staff. Large clean and comfortable rooms.
9
Excellent, would definitely return.
Rapporteer deze beoordeling
Kristi V. (Echt)paren Netherlands, 25 september 2015
Lovely!

The people, the location and the overall look
10
It's my favorite homestay! Went there for the third time and they are just too kind and loving! Wish I could come back more often
Rapporteer deze beoordeling
Thi T. (Echt)paren Vietnam, 8 september 2015
Nice location and garden

Nice location and garden
7,3
Nice location and ,garden, Feel comfortable and safe to stay. Quite but lively
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Teba House Ubud Guest House BaliTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptieTeba House Ubud Guest House Bali - UitzichtTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - Hotel exterieurTeba House Ubud Guest House Bali - TuinTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/TerrasTeba House Ubud Guest House Bali - LobbyTeba House Ubud Guest House Bali - BadkamerTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/TerrasTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/TerrasTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptieTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - Hotel interieurTeba House Ubud Guest House Bali - RestaurantTeba House Ubud Guest House Bali - ReceptieTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - TuinTeba House Ubud Guest House Bali - Eten en drinkenTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - GastenkamerTeba House Ubud Guest House Bali - OmgevingTeba House Ubud Guest House Bali - RestaurantTeba House Ubud Guest House Bali - RestaurantTeba House Ubud Guest House Bali - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05